mamicilor, nu va place nimic de la bazar sau nu vreti sa "vindeti" ceva ?
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral
toti banutii vor merge pt copii bolnavi, bebelusi ca si ai nostri iar tu te vei alege cu lucruri f ieftine pt tine si bb, f frumoase, unele de firma ff buna.
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
Giova, merita incercat. Locurile alea sunt in general date ultimele pt ca le tin pt bebelusi si batranei. Sunt cel putin 6 in cel mai mic avion si eu de cate ori am zburat n-am vazut mai mult de 3-4 bebelusi. In asta, avion mediu-mic, erau 14 locuri acolo. Nu ma refer la copii peste 2 ani, ei primesc locuri in restul avionului. Din pacate eu merg sa inchid "check-in", adica ultima-ultima. Si era dat si ultimul loc.
noce, oh, l-am bagat si cu capul sub apa, si inca de mai multe ori pe zi, sa nu piarda exercitiul :)), nu numai ca am intrat cu el. In piscine si in mare, chiar la valuri mari. Si-a luat portia de sare pe vreo 5 ani, chiar ma gandeam ce chestie cum nu-i dau eu sare sa manance. A mancat si nisip din belsug. Lectiile de aqua i-au prins foarte bine, n-a avut nicio treaba cand i-a mai trecut cate un val peste cap, deh, sor-sa.
edit: v-am pus niste poze.