**Zmeurici de iulie-august 2009 (33)**
Raspunsuri - Pagina 20
tanimi spune:
Patricia eu am avut pietricele, multe, mici si periculoase ca puteau pleca oricand si sa blocheze cai biliare si alte minuni, asa ca am luat decizia de a rezolva problema, asta dupa cateva crize ingrozitoare si o "hepatita de tranzit" ca plecase o pietricica.
M-am internat vineri dimineatza la 8, la 11 eram gata operata (laparo) si sambata la 12 eram acasa, la 14 am alaptat . Ce zici ce rapida am fost? de revenit mi-am revenit rapid, am avut si motivatie, doar ca o luna nu am avut voie sa o ridic pe Iarina. A trecut repede! Curaj si sanatate!
www.picasaweb.com/gatarba
Nina & Iarina
tanimi spune:
Rallu ce m-ai distrat cu explicatul sintagmei. Unde dai si unde crapa ...
Robert
Nina & Iarina
Rallu spune:
Mda, acu mai zambesc si eu cand imi aduc aminte dar atunci ar fi trebuit sa ma vezi ce fata am facut.
Imi venea sa-i "crap" capul aluia care a scos "maxima".
Nu e tocmai ceva ce urezi unei mamici tinere.
Oricum a doua oara n-am mai zis asa ceva.
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Sufletelul meu
Am inceput de la 70,4 kg ... acum am 62 kg ... pana la 55 kg mai sunt numai 7 kg
PatriciaArdeleanu spune:
Abeq, sigur ca da
Tanimi, ce anestezie ti-a facut?
ma bucur ca te-ai refacut complet. mie mi-a zis ca daca se confirma si peste o luna, in care voi lua zilnic cite 2 nospa, ca e atrofiata, trebuie sa o scot ca risc sa imbolnaveasca pancreasul si ficatul. vom vedea atunci, oricum ma bucur ca se poate face chiar daca alaptez.
andreea_1979 spune:
Fetele va trimit niste link-uri la niste concursuri cu premii ca sa ma votati si pe mine si sa intrati sa faceti si voi puncte
reclama ilegala - considera acesta un avertismentplantatia-lui-andreea_jianu2001/
http://concurs.citgrup.ro
/index.php?vote=663b2b50850d468f2d745ccea15eca78
Mami de Laura Maria ( 16.07.2009)
andreea_1979 spune:
Fete , Laura mi-a facut azi 38 temperatura si scaune mai moi si cu un mucus transparent . I-am daty panadol baby si supozitor cu novocalmin+ smecta pe care nu a vrut sa mi-o ia , am sunat si pediatra si vine maine ( azi are aniversare in familie ).Sa fie de la dintisori ? S-a mai confruntat careva cu febra+ scaune moi de la dintisori? Eu m-am speriat tare , mai ales pentru ca nu am avut deloc probleme cu ea .
Mami de Laura Maria ( 16.07.2009)
http://picasaweb.google.com/andreeajianu2001/LauraMaria8Luni
Alina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreea_1979 Fete , Laura mi-a facut azi 38 temperatura si scaune mai moi si cu un mucus transparent . I-am daty panadol baby si supozitor cu novocalmin+ smecta pe care nu a vrut sa mi-o ia , am sunat si pediatra si vine maine ( azi are aniversare in familie ).Sa fie de la dintisori ? S-a mai confruntat careva cu febra+ scaune moi de la dintisori? Eu m-am speriat tare , mai ales pentru ca nu am avut deloc probleme cu ea . Mami de Laura Maria ( 16.07.2009) http://picasaweb.google.com/andreeajianu2001/LauraMaria8Luni Andreea |
Andreea,vezi ca tocmai am dezbatut citeva pagini mai devreme,novocalmin si in general,antitermice la febra de 38-38,5.
Sigur ca e normal la eruptie dentara febra,scaune moi,agitatie,plins,etc.
Si astea nu-s probleme,is lucruri normale.Doamne fereste de probleme!
blanca000 spune:
Da Andreea, nu te agita..38 nici nu e temperatura mare..urmareste-o..eu zic sa nu ii mai dai nimic deocamdata. Scaunele moi si febra asta e normal la dintisori...
Nu ii mai da Smecta..cat de moale e kk..apos, curge din pampers? Chiar si asa nu te impacienta.
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
tanimi spune:
Patricia anestezie generala mi-a facut - a fost cel mai lung somn legat de cand am nascut si pana acum .
Eu 3 zile am fost mai "ramolita" in sensul ca imi fugeau organele cand ma culcam sau intorceam de pe o parte pe alta. Dar se vedea de la o zi la alta ce evoluez bine. Iti tin pumnii sa fie bine si sa nu trebuiasca operatie acum. Dar daca verdictul e operatie, eu zic sa nu amani, ca risti sa necajesti celelalte organe.
Nina & Iarina
MONITZA86 spune:
Bun agasit din nou fetele!!!
Ne-am intors de la plimbarica,stazi record de la 12 ls 16,super afara cald ne-am mai intalnit cu o zmeurica (am invitat-o si pe ea pe forum),si ne-am plimbarit .Stefania astazi nu s-a mai lasat rapusa de mos Ene a vrut sa admire privelistea nu a domrmit decat o ora .
Ahhh veste naspa nu a intrat indemanizatia si am sunat la Asistenta sociala si au spus ca se vor vira banii dup adata de 25 .CE nesimtiti, putin zis
Am vazut ca s-a scris ceva stazi,se pare ca din ce in ce mai multe zmeurici mofturici din cauza dintzucilor.
Blanca pai Eva chiar s-a hotarat sa nu te mai "supere"cu papica.Bravoozmeurica.Noi astazi am mancat dimi iaurt cu cereale,pranz galbenus cu branzica si deseara kiwi cu mar si mango.
Andreea probabil dintzucii va chinuie si pe voi,febra,scaunele moi par a fi simptome de eruptia dentara.Pofta de mancare are?
Abeg ce super ca aveti dintzuc.La mai multi dintzuci
Tanimi Blanca ce rau imi pare k ati avut noapte agitata.Va cred ca sunteti zombii,cunosc starea perfect
Rallu cesti figura cu sintagma!
Va doresc un we placut!!!
MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara