**Zmeurici de iulie-august 2009 (33)**

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bely spune:

Buna tufa
motana daca fac branzica din lapte de vaca imi iese, dar cum se spune ca e interzis copiilor pana la 1 an laptele de vaca m-am gandit sa-i fac de formula dar nu-mi iese, asa ca am sa incep sa-i fac si eu din lapte de vaca
vaiiii ce dulce e Daris, te invidiez ca stati in tricou, inca putin si vom iesi si noi imbracate lejer
elenada imi pare rau pt puiutul tau sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Rallu rad ca...Pe prima o mai spuneam si eu, n-o s-o mai zic ca cine stie ce aud
Noh, buna dimineata!
Sanatate zmeurelelor bolnavioare!Si mamicilor mucioase!
Elenada imi pare tare rau.si pe Mateias
revin mai tarziu dupa ce venim din umblaceala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Ce meniuri aveti azi la bebei..sau maine? Sunt in pana de idei...adik as incerca ceva nou ca piureurile astea le tot dau...

Noi de dimineata mar+para+portocala+biscu' = bun de tot

Pranz, fierb acum o supa de legume cu carnita de vitel.

Seara = habar nu am ce..poate iar mar copt..ieri am avut mango+biscu'. A mea nu vrea iaurt . Am sa mai incerc si eu sa mai fac..desi slabe sperante sa manance...

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abeg spune:

Salutam si noi tufa de zmeurici dupa ceva absenta!
Noi suntem acum bine dupa o perioada cu ceva problemute! Am intrat de ieri in categoria iepurasilor( mai mititei) si un dintoc inferior a spart gingiuta!iar celalalt e pe cale sa-l urmeze!
Blanca ma bucur nespus ca Eva papa frumos acum!Meniul nostru pe ziua de azi este: fructe( o sa o pape acum la trezire): piersica+ branzica(prima data); legume probabil pe la orele 16: morcov+ dovlecel+marar+ carne de pui. De obicei mai are o masa de solide dar cred ca azi sarim peste ca si-a decalat celelalte mese, asa ca o sa pape tot san. Programul nostru e ceva de genul : ora 9 - san, ora 11- fructe; ora 13 -san, ora 15- legume, ora 17 - san, ora 19- fructe/cereale cu lapte,apoi doar san de cate ori vrea. Mie imi convine asa pt ca papa si solide dar mai ales papa si san suficient... doar sa-si pastreze ritmul asta.
Va uram un we frumos!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna fetele!!!!
Azi baiatul meu nu a prea vrut sa pape fructele,o sa pape mai bine legumele de la pranz,eu am o problema cu el,nu vrea sa bea deloc apa ,am incercat sa-i dau si cu biberonul si cu canita lui si degeaba,din cauza asta are si probleme cu constipatia.Ii dau in schimb la 5 dupa iaurtel suc de portocala ,dar si acesta il dau cu lingurita ca sa-l bea,nu stiu ce sa-i fac ca sa bea si apa.
Si-a facut baiatul meu un program de somn de la 9 seara pana la 9 dimineata,cu o trezire pe la 4 dimi cand bea un biberon de lapte.
Ne pregatim sa plecam afara,cu toate ca e cam innourat sigur e cald.Va atasez filmuletul cu primele lui cuvinte:

http://www.youtube.com/watch?v=dlt572Po4e4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Tanimi, tu de ce ai scos bila? a fost laparoscopic, ti-ai revenit repede?
la avocado le-a mers bine, ca tot asa le cumpar, crude si tari, dar la mango...poate am avut doar ghinion. am sa mai incerc.
cred ca la kaufland e oferta mai mare la legume fructe decit la carrfour, o sa ma reorientez.

meniu azi: dimi- tzitzi. la 10: banana+para+mar+cereale orez; 1 bibe lapte Nan (daca e nevoie). la 13-14 dovlecel+morcov+pui+o masura lapte praf; la 16 tziti, la 18 biscuite cu lapte Humana. pe urma cit cuprinde tzizti.

Mergi la inceput

Patricia, eu gasesc mereu in kaufland( Colentina) cartof dulce,avocado. Mango si papaya se gasesc dar nu mereu. In Carefour o singura data am gasit cartofi dulci dar nu-mi placea cum aratau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Abeq, multumesc
si eu tot in zona stau, la teiul doamnei.

Mergi la inceput

O, pai stam chiar aproape..o plimbarica?! ca vad ca Iulia ne paraseste ...glumesc Iulia, ma bucur ca va intoarceti in Piatra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

pe cand m-am apucat de treaba s-a trezit praslea. asa ca de abia am aspirat si am sters mobila, intrerupatoarele si usa. si numai de la dormitorul nostru.

Blanca eu ieri am facut asa:
am taiat un catel de usturoi, am pus putin ulei, am mestecat odata, am pus apa, pe urma carnita care era pe jumatate fierta, cartof, mazare, morcov si ardei capia. Le-am blenduit pe toate si a iesit o super mancarica, un gust bun de la usturoi.
Rallu mersi de info.
Felicitari pt. progresele lui Robert! acusi merge singurel.
Eu alocatia o am tot la BCR, de obicei intra odata cu indemnizatia, dar acum pauza.
Patricia sa stii ca si eu am gasit abia acum, dupa mult timp cartof dulce in Real. Mango e din plin si inca asa de copt.
Abeg felicitari pt. dintisor. sa iese si urmatorul fara prea mari probleme.

fug la treaba, gata pauza.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput