BIOGENESIS FERTILITY CENTER(14)
Raspunsuri - Pagina 4
adrianaady spune:
Sarah eeeee am citit multe despre muschii si ochii aceia albastri nu ii pot rata........aaa sper doar sa ma pot concentra si la ce zice acolo doctorul , sa nu raman asa
Catalina nu o ascult pe dragutza de sarah.... o fentez eu acolo la clinica sa nu ma prinda uitandu-ma
By the way eu am HSG facut in sept 2009 si a iesit perfecta, sper sa nu fie nevoie sa o repet.
goggy spune:
Bey, parca stabilisem ca embriologul nu are ochii albasti ( cu toate ca asta era senzatia mea ), asa ca n-as vrea sa inducem fetele in eroare...dup-aia ne fac reclamatie de calitate
Adriana, draga mea, sunt doar inalti, musculosi si sexosi, imi pare rau sa te dezamagesc....
6+
adrianaady spune:
Goggy pai daca sunt muschiulosi, sexosi, unii au si ochii albastri , ne mai ajuta si sa devenim mamici, nu au cum sa ma dezamageasca
E liniste pe aici, fetele ori au f mari emotii, ori preocupate cu injectarea si masurarea estradioalelor...
Sarah cum mai stam cu endomentru??
Catalina
catalina2307 spune:
Io sunt aici, nu masor nimic altceva decat burtzile dupa ce am mancat o tava de miel :)).
adrianaady spune:
Catalina sa va fie de bine draga mea si la o burtica cit mai mare si plina de bebei iti doresc.
Eu sunt la socrii si imi este cam frica sa masor burta azi, ca mi-am cam facut de cap ... si am fost foarte neinspirata sa vad poze din 2007, nu aveam decit vreo 10 kg in minuns
adipapazi spune:
catalina, 2 intrebari am pt tine:
1. cand se ia aspenter? dupa puctie? cate pe zi? adica ce gramaj? pana cand?
2. eu am cM de 25-26z. PGR de z 21 (care la mine nu stiu in ce masura e z21, de aceea l-am facut si in z19, si in z20, sin in z21) este intre 6 si 7, valorile normale fiind in faza lutela cuprinse intre 2 si 15. ce imi sugerezi pt dupa ET? cum e cu diferena dintre pgr seric si cel din uter?
multumesc mult de respunsuri, stiu ca ma vei lamuri.