Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *113*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui anomis28

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

am uitat sa va intreb! are careva vreun dintisor?

Mamideandrei, bine ai venit!

Eu ii am pe toti! Fetitza mea doar 2!

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

imi place ca nu ratezi nici o ocazie

ce mai face Natalixu' cel delicat?

lui Dinu Andrei (14.09)

Ce sa faca, azi a fost ok, a dormit, n-a plans mai deloc

La dermatita asta tot n-am dat de cap..mai incercam, au trecut "doar" 6 saptamani...

Saptamana asta va face vaccinul si apoi incepem marea diversificare

Voi mai iesiti la plimbare? Pe unde?

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Monico, ia lasa mami borcanelele si spune-ne ce tort faci maine?

Ia zi tu drept, defapt ai cerut reteta de diplomat ca sa-mi faci mie surpriza nu-i asa?

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mai, in baza mea...nu stiu cat de comestibil va fi!

Dar ma ofer sa dupa petrecere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Sunt plina de spume, a urlat fii-miu de la 5 la 6 in continuu. Dar urlete din alea de nici nu stiu cum sa le descriu de efectiv ziceai ca il taie cineva. Eu zic ca erau urlete de fitze, de dat cu de pamant ca se vedea ca se forteaza, era clar ca nu-l supara nimic. Am simtit ca innebunesc. DEja tremur de nervi. Acum l-am pus in pat si vad ca sta cuminte daca nu cumva chiar doarme ca nu se aud bubuieli.

Alex, probabil ca cele de dupa 6 luni care au si carne, au si sare. Mama masii. EU i-am dat o singura data borcanel la Baby expo, in rest doar facut de mine. Azi luasem ca am fost afara si nu am apucat sa fierb eu. Dar m-am lecuit. Sincer mie chiar imi plac la gust piureurile facute de mine, adica eu as manca desi nu au strop de sare. Eu sare si zahar chiar nu vreau sa-i dau pana la un an, iar dupa cu moderatie maxima. Asta pt ca eu am fost mare mancatoare de sare si zahar si iacata cat am ajuns . POate asa le elimin si din alimentatia noastra.

Off, Fraguta, ce tort fac, nici nu stiu. Dar pe voi m-am gandit sa va servesc cu un Winter cu portocale, cel care a facut furori de sarbatori. In realitate mi-e lene sa ma si gandesc ce sa fac

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Iulia eu stiu ca la puiutii cu 4 mese pe zi, prima masa care se inlocuieste pica exact la pranz si atunci se dau legumele, drept pentru care fructele se dau la gustarea de seara. Plus ca la cei cu 5 mese pe zi, dupa ce se inlocuieste gustarea de dimineata cu fructe si masa de pranz cu legume, la gustarea de seara tot ceva cu fructe ii dai....deci nu stiu ce sa zic despre treaba cu fructele seara.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mama masii de treaba cu diversificarea lor cu tot(a doctorilor) .cine sa-i mai inteleaga? nu exista reguli ,nu exista nik.fiecare sa faca dupa cum il taie prin izmene nu?Alex merci ca m-ai lamurit sa nu mai zic prostii altadata

Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancutzam

Buna fetelor ne mai tineti minte?
In primul rand vreau sa urez si eu lui Claucia si Marianna si bebelusilor sarbatoriti azi.

Eu reusesc tare greu sa sciu ceva desi am citit aproape tot.Imi sunteti foarte dragi si incerc sa postez mai des pentru a ne cunoaste si pe noi.
Am vazut ca vorbiti de analize din pacate la noi analizele se iau din vena la bebei. Pe mine m-au dat afara asistentele cand i-au luat sange puiului meu si a plans mititelul mult.

Am inceput si noi diversificarea papam deocamdata suc de fructe , mar cu biscuite si seara cereale.
De duminica ne putem lauda ca avem un dintisor care il chinuit destul de tare seara dar dam nurofen sau cu gingigel si apoi dormim linistiti.
Daca vreti sa ne cunosteti va las cateva
poze

de scump David

un grasunel scump ai tu acolo mami, sa-ti traisca si sa fie sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

M-am dus in camara si am lut un borcanel de la Nestle, ca de, ma apucase isteria cu sarea, credeam ca m-am tampit cand le-am cuparat, si scrie pe el ca nua re adaos de sare, zahar, conservanti, arome si coloranti.....eu pe cine sa mai cred. Monica ce fel de borcanel ai luat tu de la Nestle ca mor aici cu nervii.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Si eu iau de la Nestle si nu are nici sare, nici zahar..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

asa liniste aici nici ca am vazut vreodata dau un sa vedem cine apare

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Il asteptam pe D-nul sa vina cu
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Iar v-ati retras fetelor? Nela tu ce mai faci? Luto ,pe tine nu te lasa musafirii sa vizitezi forumul?Mada poze cand ne dai?
Maria ce mai face frumuselul buzacios? Lili, comorile tale cum sunt?
Hai ca va iau la rand,vreti?

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Iulika esti multumita de dracovenia aia de aspirator? ma bate gandul sa achizitionez si eu unul..poate am mai mult timp liber

Bebe voios de mami Iulia

hai ca m-am blocat pe f5 si degeaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Iulika - ce nume are minunea care face curat la tine? (ca daca are picioruse, face nani etc, clar i-ati dat si un nume frumos )

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Valericå/James!! asta e numele.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput