Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *113*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

mamideandrei 9100 de grame la 6 luni si 72 de cm???

bravo mami, sa fie sanatos.

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Brucu avea la 6 luni..9,85 kg si 73 cm

Buna dimineata!!

Mamideandrei bine ai venit si så iti tråiasca baietelul!!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

neam de viking

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Claudia,ma bucur sa te citesc si ca sunteti bine

Ioana,felicitari pt diversificarela cat mai multe lingurite

Mada,stii ca asteptam poze diseara,nu?

Alex,pupam papusa sa nu planga azi la vaccin

V-ati prins ca am "furat" mai mult timp la laptop si scriu si eu fetelor in parte,macar 2-3 vorbe
DEja se aude un miorlait...

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mamicule, tu vei creste impreuna cu baietii tai scumpi.
si cand vor vrea o sora mai mare, o sa fii acolo, si cand o vor pe mami sa le spuna o poveste, tot acolo vei fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

si noi am avut o forma usoara de DA, dar ne-a trecut cu advantan milk 3 zile si apoi am folosit pt baie gama Cu-ZN de la Uriage cu apa termala, si apoi dupa baita o crema emoilenta dina aceeasi gama, iar pt fundulet spray cu aceeasi compozitie Cu-Zn. ne-a trecut repede, dar cand am ternimat flaconul de gel de dus, am zis ca nu vreau sa il cresc in incubator si asa am incercat si Johnson baby cu levantica gel de dus, si ne-a mers de minune. am uitat sa precizez ca dermatita am facut-o de la sapunul klorane (cine m-a pus sa il iau ); din maternitate il spalam cu johnson, dar mi se parea ca ii usuca pielea si am zis sa ii iau ceva mai hidratant. a fost cea mai prosta alegere din cariera mea de mamica

Mamicadeandrei,departe de mine sa intru in polemici,insa eu de cand am nascut,din 29 sept.am spalat copilul numai cu KLORANE,si am folosit toata gama.Copilul este ffffff bine,nu s-a ititat niciodata.Asa ca ,nush daca sapunul klorane e de vina ,poate nu l-a tolerat puiul tau ,ceea ce e altceva

Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anomis28

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

va pupa fata intr-o zi de improtanta capitala pentru tara. AZI AM INCEPUT DIVERSIFICAREA s ne-a placut. adica am papat mar, o felie de para, 30ml de suc de porto, branzica facuta de mami si 2 linguri de cereale burtica sanatoasa, amestecate la blender. si a fost chiar bun. am mai papat si tzitzi dupa da' mai mult de alint, cred (cu toate ca a inghitit ceva, ceva).

legat de dilema mea cu mesele azi m-a ajutat copilu' ca s-a trezit devreme si la 7 papam. si apoi la 11 fara un sfert. deocamdata suntem in grafic.

La multi ani Claudia si Mariaana!
La multi ani Alex, Ana, Rares, Sonia, Iulia, Denis Tudor, Ioana!

x_ggg ESTI o mamica deosebita, speciala!

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

da v-ati diversificat nu gluma

cu mesele:
noi avem acum 4, dar cand papa 5, am inceput la 7-8 sau 9 cel tarziu cu lapte, apoi iar lapte pe la 11-12, pe la 3 legume pe la 5-6, 6 si jum fructe si masa de seara lapte iar.. masa de la 11 se poate inlocuii cu iaurt/ cereale, etc.

noi nu cu cereale ca suntem mai rotunjori
ieri a fost zi de cantar si Dinu a dat inapoi 30g, avem 8.860 si 67 cm.

lui Dinu Andrei (14.09)

Anomis,doctotul ti-a recomandat sa-i dai fructele seara? eu stiu de la 3 pediatri ca fructele se introduc la a doua masa a copilului adica pana in ora 11-12,ptr ca pot da probleme la stomacel.Daca ai acordul medicului ,tu stii cum e mai bine ptr puiul tau

Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Iulia eu stiu ca la puiutii cu 4 mese pe zi, prima masa care se inlocuieste pica exact la pranz si atunci se dau legumele, drept pentru care fructele se dau la gustarea de seara. Plus ca la cei cu 5 mese pe zi, dupa ce se inlocuieste gustarea de dimineata cu fructe si masa de pranz cu legume, la gustarea de seara tot ceva cu fructe ii dai....deci nu stiu ce sa zic despre treaba cu fructele seara.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

am uitat sa va intreb! are careva vreun dintisor?

Mamideandrei, bine ai venit!

Eu ii am pe toti! Fetitza mea doar 2!

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

imi place ca nu ratezi nici o ocazie

ce mai face Natalixu' cel delicat?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Fragutza, si Zgatix a dormit ieri 3 ore pe ceas dupa ce l-a batut bine vantul. SI cred ca azi o sa faca la fel ca doarme deja de 45 de minute ceea ce e minune. am fata frumoasa si pe mami

Mi-am amintiti ce vroiam sa mai spun. Vroiam sa spun ca sunt tare mandra si incantata ca am primit un piept de gaina si oua de la tara, de la un coleg de-al lu injineru care sta prin Valeni de Munte . AM spalat-o , taiat-o cubulete si am pus-o la congelator sa ii fac la pui supica din ea.
Ieri i-am dat spanac lui HArap Alb/ POpeye marinarul si azi s-a umplut de bubite pe corp . Maicamea insa zice ca sunt de la transpiratie ca nu sunt alergie . AM uitata sa va spun ca acum 2 saptamani cand l-am lasat la ai mei in we i-au dat mar cu biscuite si a doua zi avea tot asa bubite dar nu f rau, doar cateva... asa ca orice le-ai spune parintilor, ei cresc copii tot cum au fost ei invatati...

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Monica ,
si Dinu face bubite de la mar , si eu asa mult as vrea sa-i dau.... da' chiar si de la ala fiert face...
cum te pregatesti pentru maine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Mamideandrei, nici Maria nu are dinti si nici nu vad sa vina.

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Buna ziua si de la noi.

In primul rand La multi ani CLaudia si mariaanna (te rugam sa ne dai un semn ca sunteti bine )

Noi am fost afara si am stat vreo doua ore, mama denaturata ce sunt, ca bate un vant si e frig rau de tot, am venit in casa inghetati bocna amandoi . PLus de asta, pt ca nu apucam sa-i fac supica, m-a mancat in sa-i cumpar un borcanel. Pt ca nu am gasit HUmana Bio am luat NEstle. Norocul meu ca m-a dus capul sa citesc ce contine inainte sa-i dau . Nu i-am mai dat nimic, i-am facut lapte. Contine sare, lapte praf partial degresat sau ceva in genul, fasole verde bla bla. Niste idioti astia. Din punctul meu de vedere NEstle sunt cele mai proaste alimente pt copilasi si nu numai, cele mai pline de toate nenorocirile. HUmana pe langa faptul ca sunt bio au exact gustul celor pe care le fac eu in casa. Asa ca fetelor sfatul meu este sa aveti grija ce cumparati si sa cititi musai etichetele.

Oare ce am mai vrut sa spun?

Povestea noastra
Ingerasul Andrei

io i-am dat amestec de legume de la Hipp,

OMG!! este infecta la gust, o fi Bio dar e cah rau..... da asa l-am convins si a mai papat supa de legume home made, ca prin comparatie, ce i-am facut eu e delicatesa.

Dinu se impaca bine cu suc de mere de la Nestle amestecat cu multa apa, si administrat pe post de apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Monico, ia lasa mami borcanelele si spune-ne ce tort faci maine?

Ia zi tu drept, defapt ai cerut reteta de diplomat ca sa-mi faci mie surpriza nu-i asa?

Povestea noastra
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput