Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *113*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carinablanca

Iulia, ai PM.

Raluk, ai si tu dreptate, dar eu de exemplu mananc de toate. Din pacate . SI imi plac si nu ma pot abtine. Si mai incolo (nu peste foarte mult timp) vor intelege si ei ce e cu mancarea asta si iti spun sigur ca vor pofti la ce mananca ceilalti copii din parc.
Sa nu spun ca oricum cand vor ajunge la bunici ei ii vor da fix de ce ii ferim noi mai tare.

Monica, eu stiu ca zacusca se face cu acid salicil si de aceea sta. Sa ma contrazici daca nu am dreptate.

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Eu sper sa reusesc sa-l invat ce e bine. Sper, nu stiu daca voi reusi. Am cunostinte ai caror copii nu beau cola, nu mananca cioco, chiar daca vad la alti copii, dar daca nu stiu cum sunt, nu le trebuie. Le voi intreba cum au reusit. Si o avem aici pe Monique cu obiceiuri alimentare super sanatoase pe care o vom mai intreba.

Bunicii din partea mea sigur ii vor da ce papi le spun eu ca trebuie. Cei din partea lui Relu, hmmm, soacra mea e asa de suparata ca eu nu pap carne, ca dinainte de a fi gravida ma ameninta ca prima data cand ii las copilul ii va da mici si slanina . Ghici cand o sa-l las la ea? Daca voi ajunge sa fiu nevoita candva, Doamne fereste, ii voi lasa indicatii clare. Daca nu le respecta, mai bine il las la o prietena decat sa mai manance vreodata la bunici.

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Mamideandrei ia scrie aici frumusel toate datele pentru listuta si te introduc eu imediat acolo.

Sa imi spui asa: Data nasterii tale, Data nasterii puiutului, ora, scorul apgar, localitatea, spitalul (si ce mai vrei tu), greutatea, lungimea si la cate saptamani ai nascut si cum!

Hai repejor, ca te astept la cotitura!
deci
data nasterii mele 24.01.1984
data nasterii puiului 07.09.2009, ora 14.35, cezariana 39 sapt, greutate 3130 g lungime 50 cm, nascut la Constanta, Clinica Euromaterna
pupicei
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Anomis esti o comoara cu beibicul ala . Si sotul are ceva cunostinte in Franta, deja ma gandesc serios.

Iulia tu despre beibicuc te PM-uiesti cu Andre? Cat costa in Italia?

Pe Laredoute ala e super ok pretul. Si m-am mai gandit sa caut la mothercare philips aventul, ca zicea Hepilica. Nu e la promotie, dar e 80 de lire doar! Jumatate fata de pretul din ro. Acuma nu stiu cum sa-l iau de acolo, cat costa transportul? Trimit astia in ro, de pe mothercare.com? Poate si pe amazon il gasim, dar astia sigur nu trimit electrocasnice in ro... nashpa tzara, salarii mici, preturi mari

tre sa dispar sa-i dau de papi

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Citez de pe borcanelul de Nestle Legume cu curcan: Legume in proportii variabile 48% (morcovi 21%, cartofi 17%, ceapa 6%, fasole verde 4%), apa, curcan 12%, lapte praf degresat reconstituit, ulei de masline, amidon din porumb, lactoza, uleiuri vegetale, sare, emulgator (lecitina de soia). Nu contine gluten.

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Monico, ia lasa mami borcanelele si spune-ne ce tort faci maine?

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Raluk, exact din motivul asta nici eu n-o s-o las prea curand la bunici. Mai ales acum ca toata lumea ma freaca la cap sa-i dau mancare..cred ca ar incepe ei o diversificare direct cu prajituri si cartofi prajiti

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

pai din vena i se recolteaza sange? mie doc parca mi-a zis ca din deget. sau n-am inteles eu bine? ma apuca tremuriciu' ca si maiei ii vom face analizele de sange saptamana viitoare.
acum insa ma gandesc ca din deget ...cat sange poate curge? pt analize tb minim o eprubeta, cred.

a mai facut cineva analize de sange la bb, va rog? cum se procedeaza?

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Hello girls

Doamna H, am vazut ca ti-a spus Raluci, eu am recoltat la Medlife hemograma la puiut. Pediatrul m-a trimis acolo pentru ca ei recolteaza din degetel. Daca nu ai sange tare in tine, mai bine nu te uiti, dar nu e o tragedie. Ii face o ... punctie ca nu stiu cum sa-i spun, in buricul degetului, apoi stoarce cateva picaturi intr-o eprubeta. Nu stiu ce analize ai tu de facut, dar sper sa se poate face toate din degetel

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Monica gata, acusi m-am prins de schema Tu ai borcanel din ala pentru avansati, astea de grupa mica ptr 4 luni nu contin din alea, sau ma rog, nu scrie pe eticheta.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Iulika - ce nume are minunea care face curat la tine? (ca daca are picioruse, face nani etc, clar i-ati dat si un nume frumos )

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Ola mamici!

Am intrat sa urez la multe lunite micutilor sarbatoriti!

Ioana Maria Alexandra
Sonia
Alex
Rares
Ana

Claudia La multi ani!

Incerc sa recuperez si sper sa revin la povesti.

Va pup!

Mergi la inceput