Fulgusori Nov-Dec2009(42)
Raspunsuri - Pagina 5
laviniablaga spune:
Rares sughita de 10 minute. Nu ii sta cu sanul! Nu stiu ce sa ma fac!Remedii ceva?
Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu
(Lev Nicolaevici Tolstoi)
dymomo77 spune:
Ma chinui si eu de dimineata sa scriu un mesaj dar nu am reusit...
Fetele cand mai faceti cap nou sa ma treceti si pe mine la mamicile in actiune cu 60.4 kg.
Lauriciule si Danut se trezeste noaptea de multe ori(asta noapte la 1.00,03.00,06.00, 07.30 si la 09.30 trezirea definitiva) dar eu inca mai am rabdare . Plus ca nu sunt sigura 100% daca se trezeste de foame/sete sau din alte cauze coloci/dinti si daca toat sunt acolo mai si suge. Eu am stabilit cu dr sa incepem diversificare la 5 luni si jumatate dar depinde si de cum ia in greutate luna asta. Imi pare rau de cazatura Amaliei . Eu de la 3 luni pun langa canapea(cand sta in sufragerie) doua scaune ca sa fiu mai sigura... Danut ne-a facut surpriza pe la 2 luni si a cazut din leagan... El dormea in leagan dar nu ii pusesem hamurile ca nu se miscase niciodata in leagan, eu eram in bucatarie si sotul a oprit leaganul si a venit si el in bucatarie. Dupa 10 minute cand am intrat in sufragerie Danut era cu nasul in covor(nu a plans deloc) si dupa vreo 2 zile am vazut ca el se foia in leagan si tot cobora cu funduletul pana la margine si de atunci sta in el numai legat... Mai nou(dupa ce eram "ingrijorata" ca eu il pun pe burtica si el nu se intoarce pe spate) de vreo saptamana se intoarce singur dar de pe spate pe burta asa ca trebuie sa fiu atenta unde il las sa nu faca tumbe. Oricum copii mici care sa nu cada nu prea sunt asa ca s-a deschis sezonul. Important e sa nu se accidenteze foarte tare ...
Despre bani... eu sunt o persoana norocoasa pt ca nu am rate la casa ci doar la masina dar vrem sa schimbam apartamentul deci va fi inca o rata.. Noi sa fim sanatosi.
La multi ami pentru Tinonino si pentru sarbatoritii zilei de 16.
Lavinia urata vestea despre micul Dominic . Multa putere Ramonei sa treaca si peste asta.
Strumfy noi am fost afara(ca aveam de platit asigurarile) dar ne-am intors repede pe motiv de vant si fulguiala...
Lalu parca tu ziceai de supozitoare ca nu sunt de gasit... Eu am facut rost de medicamente din Moldova cand eram insarcinata... Daca persoana e de incredere sunt si eu interesata daca poate sa aduca.
mami fericit de Dan Mihail
Evy30 spune:
am plans tareeee la vaccin . abia l-am calmat .
acum e marait , papa foarte putin si plange . il doare locul desi avem comprese . e normal ...asta e ...ce sa facem
folosim toate jucariile din dotare la greu , sarim in sus , ne maimutarim sa facem copilul atent si sa smulgem un mic zambet .
febra inca nu si sper sa nu faca .
antirotavirus noi nu am facut , si cred ca rau am facut
oricum a zis dr ca acum la 4 luni si 1 sapt e tarziu si nu il mai facem .
acum avem 8.2kg si 67 de cm .
fontanela nu s-a inchis , e punctiforma , insa nu luam vigantol .
mi-a spus ca transpiratile din cap , este una dintre simtomele rahitismului , insa daca e sa alegem intre fontanela inchisa si rahitism , alegem ce e mai putin grav . parca exista asa ceva . deocamdata a luat bine in greutate si e echilibrat .
de luna viitoare luam vigantol si speram sa nu se nchida de tot fontanela macar pana la 6 luni
pt sughit ii poti da un pic de ceai de tei , daca nu merge cu sanul .
sanatate multa pt Dominic .
fetelor , al meu pitic nu se intoarce de pe spate pe burta , se da la maxim intr-o parte insa nu cade pe burta adevarul ca e si grasut 8.2 kg .
asa ca deocamdata nu ne temem de cazaturi .,..insa in curand nu e exlus .
heee, heee au inceput nazdraveniile comorilor noastre .
imi si inchpui cumar fi al meu sa isi rastoarne caruselul pe el ...
pupici
p.s. Hepilicaaaaa , ce dor imi era de tine . pup fata dulce si comoara scumpa
ralu_seby spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laviniablaga Rares sughita de 10 minute. Nu ii sta cu sanul! Nu stiu ce sa ma fac!Remedii ceva? Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu Mama, ideal de femie, fermecator si venerat! (Lev Nicolaevici Tolstoi) |
Lavi, plimba-te putin cu el la verticala si bate-l pe spate..si apoi mai incearca cu putin laptic. Matei sughite cate 20min, asta a zis dr sa facem.
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
laviniablaga spune:
evy, ralu_seby va multumesc pt informatii!
evy felicitari pt dimensiunile lui bebe!
Alinus25 spune:
Laura imi pare rau ca Amalia a cazut...ai facut bine ca ai pus compresa rece.
Camy eu zic ca sunt ok cerealele la 4 luni jumate. Se gasesc de la varsta de 4 luni, deci clar e ok. Si eu cred ca tot cu cereale am sa incep. Mi-a placut cum a pus problema Lumi, sa fie ceva care sa-i placa, sa fie o exeprienta placuta. Si cum cerealele sunt dulci, e clar... Pe mine nu ma deranjeaza cele cu lapte praf. Pe Riana f greu am facut-o sa pape legume, la ea am inceput la 4 luni si cu suc de morcov pe care, evident, nu l-a acceptat.
RamoC suntem cu gandu la voi. Multa sanatate!
Mai fetelor, vad ca voi deja primiti banutii. Pe aici pe la noi am auzit multe mamici care se plang ca nu au primit banii, desi copii au deja 6-8 luni. Io cred ca si mor daca nu primesc dupa 2-3 luni
laviniablaga spune:
Rony am vazut pozele cu Matteo...e un frumos!Ai facut treaba buna!
Alinus25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Evy30 acum avem 8.2kg si 67 de cm . |
Sa-ti traiasca grasunelul! Baiat mare deja
dankutza spune:
Laurairina cum nu am experienta vorbesc din a altora. Zbuciumix este un mare talent in as face cucuie. De fiecare data cand se intampla asta, sora-mea ii pune repede o lingura pe cucui. Ii mai da si lui una in mana, ca sa fie preocupat de ceva si nu sa vrea sa o ia pe cealalta.
Pentru cucuie, julituri, etc, folositi www.magazin-naturist.ro/unguente/tamus- unguent-de-untul-pamantului-si-arnica ,-20---1111" target="_blank">Tamus - untul pamantului
I-a spus despre acest unguent o maseuza. Imediat ii trece. AL nostru este un mare nazdravan. Mergand de mana cu meme si tatay, s-a impiedicat si si-a spart arcada, de au trebuit sa il duca la Grigore pt cusaturi. Deci avem un mare feneomen in casa. De fiecare data, dupa ce ii da lingura la o parte, ii pune Tamus. Ii trece repede si nu ii ramane semn. Ii pune inclusiv in par, daca are vreo lovitura in cap.
E bine sa va luati deja o cutiuta sa aveti in casa. Este 100% natural. Il puteti folosi si pt voi. Cand o sa ajungeti sa il folositi, o sa vedeti ce bun este. Noua nu ne lipseste in casa. Eu, am alt talent. Merg prin casa desculta si imi proptesc degetul mic de la picior in vreo masa sau altceva. Dau cu Tamus si imi trece.
Poze noi cu Pinky de la 3 luni (nascuta in 09.12.09)
www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix
laviniablaga spune:
Ancutza, Krelia, Raluci ce faceti? Sper ca sunteti bine!
Va pup, in special pe Raluci, pe care o imbratisez cu mare drag!