Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (52)
Raspunsuri - Pagina 3
bumblebee spune:
Am bagat niste poze cu burtica la 20 s fix, am uitat sa-mi schimb semnatura, o schimb cand vin de la morfologie. Am stat cam nasol la poze, dar o sa am timp sa recuperez.
PS: 2 kg in 2 sapt
Am fugit! Pe diseara!
Alina 19+ cu
gargarita
mov_79 spune:
grety_niku ai mai facut toxoplasmoza si la inceputul sarcinii?
probabil o sa trebuiasca repetata ....
inainte sa te panichezi vb cu doctorul tau
stai linistita ca totul va fi bine
23+
maya71 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui grety_niku
cine crezi tu ca mai poate fi calma dupa ce vede camera plina de rufe si pe el in motul patului cu un larg, mandru de ce a facut el... dar mi-e drag de el si nu rabufnesc prea des, si apoi el e bucatarul asa ca nu prea e bine sa il supar ; face saracu in bucatarie si mancare si curatenie(cu toate ca dupa 9 ore de munca nu cred ca mai are chef sa vina acasa si sa stea iar la cratita), asa ca nu ma pot plange. 17+ cu bebic rusinos |
Grety... eu am o vorba... 'Suma viciilor trebuie sa ramana constanta' ... asa ca una compenseaza cu alta.
Crys... o sa incerc si inmuiata painea in vin dar mi/e ca o sa ma daca o sa/mi placa si o sa bag in mine (seara ca sunt acasa si patul este aproape)
maya71 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grety_niku Tocmai mi-au iesit rezultatele la analize si mi-a iesit pozitiv la toxoplasma 17+ cu bebic rusinos |
Grety, da/o la mine pentru moment si pe urma vedem ce facem... o batjocorim putin in mijlocul targului si o sa plece de rusine
grety_niku spune:
citat din mesajul lui mov_79 grety_niku ai mai facut toxoplasmoza si la inceputul sarcinii? probabil o sa trebuiasca repetata .... inainte sa te panichezi vb cu doctorul tau stai linistita ca totul va fi bine 23+ |
acum doua luni era negativ... deci am luat-o de max 2 luni, ceea ce e destul de nasol... astept sa ma sune doctorita dar simt ca mor
Cris2010 spune:
citat din mesajul lui grety_niku Tocmai mi-au iesit rezultatele la analize si mi-a iesit pozitiv la toxoplasma 17+ cu bebic rusinos |
Ti-au iesit ambele valori pozitive, si Igg si Igm? Nu intra in panica, mergi la dr. , chiar daca sunt ambele pozitive, se poate trata. Stiu o mamica care a luat in luna a saptea toxoplasma si a facut tratament. Acum are un baietel sanatos tun, de doi anisori.
Cris 22+ cu
paula_m spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui grety_niku
acum doua luni era negativ... deci am luat-o de max 2 luni, ceea ce e destul de nasol... astept sa ma sune doctorita dar simt ca mor |
Stai sa vb cu doctorita si vezi ce iti spune si ea...nu intra in panica. . Am citit acum pe net ca doar un procent f mic al mamelor infectate cu toxo o transmit si copiilor, dar cel mai bine o sa te linisteasca medicul tau. Poate ar fi bine si sa refaci analizele.
Ai pisica?
Paula, 21+ cu
mov_79 spune:
grety_niku stiu ca e greu sa nu te ingrijorezi , dar gandeste-te la bb ca nu ii face bine, oricum analizele trebuie confirmate si sincer mi se pare cam mica probabilitatea de a face toxoplasmoza fix acum in timpul sarcinii, nici eu nu am anticorpi la toxoplasmoza si nici nu cred ca imi voi reface analiza,
23+
grety_niku spune:
nu am facut decat IgM fiindca asta indica infectia, IgG l-am facut acum 2 luni si era negativ. O sa ma duc sa refac analizele in mod sigur, dar pana atunci imi vine sa ma urc pe pereti.
17+ cu bebic rusinos