Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (52)
Raspunsuri - Pagina 10
bubster spune:
paula_m anul trecut am fost la sighisoara,in luna de miere,dupa cativa ani in care nu mai calcasem pe acolo...si acum mi e dor sa revad locurile
Iulia_N spune:
Si sa stiti ca la mine e o problema: nu am nici o pozitie de somn ca lumea.Pe stanga sta fetita si pe dreapta baietelu;cand ma intorc pe stanga simt niste coate sau picoruse,ca nu-i convine ca stau pe ea,ma intorc invers,si se revolta si putzulica!!!!!!Ce ma fac????ca nu i-as stresa sa stau pe ei daca nu le place!!!Dragaica la tine cum e???????
ce tareee!!!! am ras sa lesin!!!
o sa dormi in fund pana la final!
si eu ma gandeam aseara daca e ok sa dorm pe dreapta. bubulina e asezata transversal cu caputul in greapta si piciorusele in stanga...si eu daca dorm pe dreapta ... ea sta in cap???
16+
puiutz_mic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubster pana la 20 de sapt o sa il simti pe bebe. si eu ziceam k sunt intestinele si nu prea bagam de seama, dar am obs k miscarile erau la intervale cat de cat regulate de timp si din ce in ce mai puternice.la mine erau cam din 3 in 3 ore miscarile.o sa ai o senzatie pe care nu o sa o mai incurci cu intestinele,o sa vezi |
multumesc, sper din toata inima, abia astept!!!
Elena 18+ cu un cuminte
bubster spune:
Iulia...am si eu cam aceeasi problema...numai k la mine e tot p partea dreapta si mai are putin si sta in picioare
puiutz_mic spune:
citat din mesajul lui beluistef Elena o sa vezi ca o sa-l simti si tu pe bebe cel cumintel...nu degeaba ai pus la semnatura cuminte *************************************************** Elena, 23+ cu Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003) |
da, pai chiar din cauza asta am pus "cuminte" la semnatura
si la ecografii parea destul de linistit, fata de cum povestesc alte fete ca al lor se zbantuie in continuu de nici nu il poate masura medicul ...
sa vedem cat de cuminte va fi dupa ce se naste
Elena 18+ cu un cuminte
Dragaica spune:
Carla nu ma intreba exact cum masoara, banuiesc ca se masoara adancimea, adica de la peretele placentei la fat, habar n-am.
Nici aici nu se dau aceleasi tratamente, nici macar la fiv nu a fost la fel, eu l-am inebunit pe doctor cu comparatiile, stiu ca nu e bine, mai ales ca in tara se mai folosesc inca anuite produse care aici sunt interzise.
Cat despre miscari nici eu nu-i simt mereu, rar, asistenta mi-a zis sa nu-mi fac probleme pana la 30 de saptamani, atunci cica trebuie sa miste de cel putin 10 ori pe zi, nu vreau sa ma gandesc ce-o sa fie la mine in burta.
Eu nu stiu sa deosebesc contractiile, ti-am spus ca mi s-a intamplat de 2 ori sa mi se intareasca intr-o parte, in rest e ok. Duminica am umblat prin magazine de la orele 11 la 16, am zis ca or, ma durea cumplit spatele, picioarele, burta. Faza cea mai nasoala era cand a asezam pe wc. si vroiam sa pipi a intepa cumpli in parti, mi-am petrecut toata seara la orizontal, am luat un no-spa iar a doua zi eram ca nou E clar ca i-am fortat ligamentele, i-am zis sotului, daca eu fac acum asa cum am sa fac la 7-8 luni, cred ca facem bine ca le cumparam de pe acum tot ce le trebuie, nu ma vad prin iunie la cumparaturi pe caldurile alea.
Aici pentru mine vara e cumplit, e ca in Domenicana, cald si foarte umid, curg apele pe tine, ai impresia ca respiri apa.
Mi-e cam teama, mi se face rau de la caldura, lesin, o sa vedem noi cum ne descurcam.
Cum stai cu lungimea cervixului?
La mine era 41 mm la 12 saptamani si 39 mm la 16 saptamani, vad ca scade, asa e normal????
Aaa.... am uitat sa-ti spun, la mine sunt asezati unu deasupra celuilalt, unu la etaj, unu la parter, ce suturi in fun isi dau cred ca e mai bine la tine ca sunt unu intr-o parte si unu in cealalta parte.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 17+ de si
Dragaica spune:
citat din mesajul lui btz_ovi Vai Dragaica m-ai facut sa salivez un pic pe aici cu orezul tau ,nici nu vreau sa imi imaginez cat de bun a fost 21+cu ...IUBESC 2 BARBATI Us My Baby Boy |
E foarte bun, mie una imi place la nebunie, faza cea mai dura e ca din 2 capacele cu orez faci ditamai wook-ul, orezul asta se ufla asa de frumos. E rapid si satios, ma scot repede nu stau ult la bucatarie
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 17+ de si
Mycya spune:
citat din mesajul lui Iulia_N si eu ma gandeam aseara daca e ok sa dorm pe dreapta. bubulina e asezata transversal cu caputul in greapta si piciorusele in stanga...si eu daca dorm pe dreapta ... ea sta in cap??? 16+ |
ea oricum nu doarme in capca doar e in lichid acolo si se muta ea in asa fel incat sa stea bine.eu dorm pana si pe spate cateodata si nu ca vreau ci asa ma trezesc oricate perne as pune pe langa mine,le mut in somn nu stiu ce fac.
19+
mirela2 spune:
fetelor ce frumos vb voi de bebeii vostri
ar fi avut si al meu joi 23 de saptamani.....offff
scuze