Fiv in Ungaria 96
Raspunsuri - Pagina 9

alinamolnar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisis81![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cris mami de ![]() ![]() "Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie |
Felicitari!!!
Deci se poate si asa. Sarcina usoara!

MTHFR - A1298C,genotip homozigot,3 sarc oprite in ev(3s,5s,7s)

alinamolnar spune:
Zapp Va iesi soarele si pe strada mea

alinamolnar spune:
Samira embrioni lipiciosi ( mai ales ca ai pus si glue) si pregatim pentru 29. Drum bun la intoarcere.
Va iesi soarele si pe strada mea

alinamolnar spune:
Atena bun venit si sedere cat mai scurta la acest capitol. Va iesi soarele si pe strada mea

sunshine4ever spune:
Cris FELICITARI !!!!! Ce ma bucur pt voi.
Vezi nu degeaba spuneau multi ca atunci cand nu te astepti t-i se intampla. Sa dea DD sa ai o sarcina usoara si niste copii sanatosi , cuminti si fericiti.
in asteptarea unui ingeras
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit, MTHFR A1298C heterozigot

samira33 spune:
atena...bine ai venit.
sedere cat mai scurta la acest capitol...si bafta maine la punctie.
clara...l-am zapacit rau pe doftoras...l-am asasinat...nici vacanta nu i-a priit amaratu...eu am fost cea care am insistat sa mergem cu ei pana la blasto,e adevarat...insa le-am spus ca ultimul cuvant il vor avea tot ei...asadar...daca cei la laborator imi spuneau ca nu mai poti fi lasati mai departe si pace...cedam si ii transferam cand spuneau ei.
a fost probabil riscul pe care am fost dispusa sa mi-l asum personal...iar cei de la laborator-evident in baza materiei prime de care dispuneau...au decis ca pot da curs nebuniei mele.
oricum...incepand cu ziua 3 de diviziune celulara...am fost in permanenta in stand-by...cu telefonul pe langa mine...si puteam primi in orice moment telefon de la embrioloaga.

sandica spune:
Cris FELICITARI!!!! Am citit mesajul tau de mai multe ori pentru ca nu mi-a venit sa cred! Bravo mamico, ai facut-o si pe asta! Sa ai grija de tine si de micuti si stii ca ne bucuram sincer. Mii de pupici si .

luck spune:
adipapazi
Multumesc !
Bafta multa vineri la punctie !
samira
Sa ai niste embrioni lipiciosi , lipiciosi !!
Multumim de informatiile referitoare la cazare si transport.
mami vreau
te asteptam cu cele mai bune vesti.
zapp
MTHFR - C677T genotip heterozigot , A1298C - genotip heterozigot ; antitrombina III sub limita

pisucmic spune:
Samira draga,
sa ai embrionasi viteji lipiciosi! Eu am facut FIV la Viena dar v-am urmarit si pe voi, mai ales ca erati tare simpatice cu transmisiile voastre in direct!
Vroiam sa te intreb - ce fel de progesteron injectabil faci tu? Faci zilnic, intramuscular? Eu da, si nu-l suport asa de bine, desi injectia e OK, scurta si nu prea dureroasa, asa ma doare apoi locul injectiilor, si am facut mici noduli acolo Na, ca si eu am vrut, daca asta mi-a trebuit
acum ce sa mai fac...
Pupaturi la toate unguroaicele
Pisuc Mic