Fiv in Ungaria 96
Raspunsuri - Pagina 2
speranta2008 spune:
Fetele tin pumnii
Samira - felicitari pentru embrionii beton. Sa fie in ceas bun! Cand faci transferu?
Mami Vreau - cred ca ai finalizat procedura. Incearca astazi sa stai linistita si daca iti curge putin sange, nu e bai...
Adi Papazi- ce faceti? cand faci punctia?
Sonya -
Felicia - multumesc
LidiaDiana -
Kira - cred ca nu am vazut mesajul tau cu cei 520.000. Eu am fost uimita, dar asta e. E bine de stiut pt fetele noi.Pe factura nu am defalcat pe etape.Este inscrisa doar o suma.
Poate ne spune Samira cat va plati.
o zi minunata!!!
La serviciu e super nasol. Am un sef care m-a mancat de , cat am lipsit si acum traiesc in stres.
In 2010 voi fii o mandra graviduta si o mamica fericita !...asa sa ma ajute Maica Domnului!
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)
KiraClara spune:
Rubia,
Nu am facut nimic special ca sa zic ca s-ar adauga la factura. nu am facut spermograma (ca nu a fost cazul, sotul fiind ok), nu AH, nu embryoglue, nu dozare E2 sau progesteron ori altceva, nu chlamydia sau culturi, nu cryogenare... a fost doar eco la 2-3 zile incepand cu ziua 7 de stimulare, punctia cu 12 ovo din care 6 s-au fertilizat natural si 6 cu ICSI + cultura de blasto si transfer, fara congelare ca nu a fost cazul.
Concluzia mea este ca e tariful preferential!
Tu ai platit la casieria clinicii sau direct la PK?
mami_vreau spune:
hello, hello...
asa cum v-a spus si mire, am 2 oo... ceea ce e bine, zic eu, pentru amh-ul meu de nuuuumai 0.26... de baba in toata regula...
vedem maine daca se si fertilizeaza!
va pup si revenim cu jurnalul de seara...
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
samira33 spune:
clara...adica tu din 12 embrioni...ti-ai pus 3...si nu ai congelat vreunul???de ce???cum adica nu a fost cazul??
cat despre preturi preferentiale...nu cred ca e adevarat.
de exemplu....eu am ales sa platesc in euro-cash...si ma costa 1500 euro-azi mi-a zis dr.K...pentru transfer de ziua 5...fara ICSI...si fara alte balarii adaugate-gen spermograme si alte alte analize...dar si cu embryoglue-care e gratuit.
samira33 spune:
maine la 12 am ET...ma costa 1500 euro.
am 2 embrioni...unu de 10 celule si unu de 8 celule.
embryoglue e gratuit....si imi da si Progesteron injectabil.
samira33 spune:
pana acum...este exact asa cum mi-a scris in mailuri...daca faceam si ICSI...ma costa cu 500 euro in plus.
tu cat ai dat la Szeged???
pamy spune:
samira33 dupa punctie ziceai ca K a optat ptr ICSI la toate 4 ovo.Acum zici ca te costa 1500 euro,pana la urma cu ICSI sa fara?Nu inteleg cum calculeaza ei pretul,in fine,pana la urma cred ca e preferential,altfel nu se explica diferentele.
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 pana acum...este exact asa cum mi-a scris in mailuri...daca faceam si ICSI...ma costa cu 500 euro in plus. tu cat ai dat la Szeged??? |
in octombrie am platit fiv+icsi+monotorizare(sange si eco)1650 euro
iar in feb am platit decat 400 euro, adica numai transferul
samira33 spune:
pamy...este foarte corect ce spui...dupa punctie mi-a spus ca le face Icsi...insa ,in final nu le-a mai facut...am facut fertilizare simpla.
in discutia asta cu preturile prefereniale...refuz sa ma bag!!!!