Fiv in Ungaria 96
Raspunsuri - Pagina 11
adipapazi spune:
crisis81, felicitari, cum e cu fereala ca sa ne ferim si noi si sa ramanem?
ginamaria, scuze, te rog, am incurcat numele!
andradaP, 
pisumic, unde ai facut la viena? cu cine? cat per total?
BoboMom spune:
Crisis, felicitari pentru finalizarea adoptiei si pentru sarcina! Doamne ajuta sa aduci pe lume cu bine pe cel de-al doilea pui al tau! In cate saptamani esti? Sa ne tii la curent! 
Samira, sa dea Domnul sa stea la tine in burtica puiutii 9 luni si sa se nasca sanatosi! Eu as zice sa mergi pe mana lui PK si sa nu faci de capul tau. 
Mami_vreau, Adipapazi si celorlalte fete care sunt in focuri multa bafta!
Andrada, Luck 
Zapp, nu-mi vine sa cred ca deja ai trecut de jumatea drumului! Parca mai ieri aflam vestea cea buna! Sarcina frumoasa in continuare si copilasi sanatosi! 
Laura
de
Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Poze
www.youtube.com/watch?v=2rJh5IWto3M" target="_blank">Filmulete
pisucmic spune:
Adipapazi,
noi am facut la Viena la Kinderwunschzentrum, la prof Obruca (si prof Strohmer, fiindca ei au acest sistem ca esti pacientul clinicii nu fix al unui doctor, dar doctorii implicati stiu toti perfect dosarul tau).
Ne-am dus acolo la recomandarea unei ginecoloage vieneze care ne-a zis ca e o clinica f serioasa si cu multa grija de pacienti (cred eu ca si ea facuse fiv acolo
) si am fost foarte foarte multumiti!
Acum asteptam rezultatele...
3000 Euro FIV+ICSI (incluzand toate ecografiile, seringi, tot), plus medicatia al carui pret depinde si de dozele de stimulare (pe mine m-a mai costat inca 1000 Euro, am luat tot din Romania, fiindca in Austria e mult mai scump).
Tu unde faci? Bafta multa! 
Pisuc Mic
mami_vreau spune:
Neatza!
Imi cer scuze pentru lipsa de pe forum dar am bantuit prin viena ieri, in asteptarea raspunsului de la pk...
Deci am unu' fertilizat (fetita am zis eu) si unu era cu semnul intrebarii inca... vedem maine, cand voi avea ET daca vor fi unu sau doi embrioni...
Astazi am iar program de colindat prin budapesta ca maine am ET si probabil voi sta la pat in restul zilei! bineinteles ca maine ma voi ocupa si de info de prima pagina sa la actualizez... voi incerca sa ii cer eu maine lista defalcata de preturi lui p.k. sper sa nu uit...
atena bine ai venit! noi ne-am vazut la clinica, cred... 
sami sa-ti dea DD sa ai cei mai lipiciosi piticoti din lume!!! 

balanta cum a mers fiv-ul?
Vreau sa va multumesc tuturor care mi-ati tinut pumnii! si nu ati fost de loc putine!
pupici muuuulti! 

soooo... va las si astazi dar see you tomorrow pe forum!
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
denisa220972 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui samira33 Doamne-ajuta mairis ![]() acu....ma gandesc si io asa...ca omu care nu are ce face...si mai prezinta si mancarimi in dos: doftorasu zicea ca Ovitrellu de azi...imi e de ajuns cam 7 zile...oare ce s-ar intampla daca as mai baga unu saptamana viitoare??? sa nu ma bateti...da m-am plicitisit azi in pat...si atat m-a dus pe mine capu |
Buna dimineata
samira33 Ma draguta intreaba fetele(se stiu ele
O zi buna
samira33 spune:
buna dimiiii
tamy...dupe punctie am luat asa:
-doxi-2 pe zi
-metypred-2 pe zi-pe foaie scria 1...da io am inteles 2...asa ca 2 am luat
-folic de 5mlg
-utrogestan-dr a zis de 3 ori cate 2 ovule...da io bag cate 3
-un Ovitrelle in ziua ET
si mai iau capsule de napraznic si inctura de zmeur si ceai de cretisoara.
sonya_mea spune:
Samira, felicitari pentru puiuti, oficial esti mamica de 2 muschiulosi. Sa dea Domnul sa ramana la tine si peste 9 luni sa nu stii pe care sa-l hranesti primul 
Adi bafta pe maine la punctie, sa ai doat ovocite de calitate 
Mami, tu cand faci punctia? Succes si tie mai departe la injectat 
Speranta, tu cum te simti? Lasa-l pe sef nu te stresa cu el, nu merita nimeni si nimic pt care sa te enervezi in perioada asta. Cand faci testul?
Eu mi-am facut programare la dr Albu, marti voi fi in Bucuresti. Va fi cam obositor pt ca tot marti trebuie sa ma intorc acasa ca deh....zilele astea de concediu sunt pretioase rau.
sonya_mea spune:
Mami_vreau...scuze, inca nu m-am trezit
...pe tine vroiam sa te intreb cati s-au feritizat, daca mai stii ceva de puiutii tai?. E nebuneala mare aici la mine suna telefoanele intr-una...

sonya_mea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sonya_mea Mami_vreau...scuze, inca nu m-am trezit ...pe tine vroiam sa te intreb cati s-au feritizat, daca mai stii ceva de puiutii tai?. E nebuneala mare aici la mine suna telefoanele intr-una...![]() ![]() |
Mda...vad ca deja ai scris

Samira, cat era progesteronul tau de zici ca e mic? Te intreb pt ca si al meu mi se pare ca e cam mic, il am 18
samira33 spune:
sonya...ma bucur mult ca te-ai programat la dr.Albu.
nivelul ala al Progesteronului tau este din ziua 21,da???
verifica intervalul de referinta si daca valoarea ta se plaseaza peste jumatatea intervalului...atunci e bun.
la mine nu era asa...bine ,am fost si nitel mincinoasa...ca eu am CM de 30-32 zile...si progest trebuia facut in ziua 23 ca sa fie concludebt...nu in ziua 21.
dar ideea generala ai inteles-o