iritatie

iritatie | Autor: marianaditu

Link direct la acest mesaj

fetita mea in varsta de 1 an si 7 luni are o iritatie pe obraji. este sensibila la pupaturi, murdarie si anumite materiale{nici fularul nu il suporta}. Am dat o cu crema baby{preparata in farmacie} apoi cu bepanthen si nu ii trece decat foarte putin. Acum o dau de 3 zile cu advantan milk
amn auzit ca e totusi destul de puternic. e bun oare?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

DAr la dermatolog ati fost? Si eventual la alergolog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

advantan milk este o crema cu cortizon si se foloseste intr-adevar dar la dermatitele atopice mai degraba, cele care dau eczema. pe fata....nu ti-as recomanda sincer, mai bine consuma un dermatolog si pana atunci foloseste crema de galbenele si eventual bepanthen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Fetita ta a avut probleme cu dermatita atopica? De cand are obrajorii iritabili si iritati? Ce zice pediatrul?
Pana acum a manifestat si alte alergii?
Eu zic sa folosesti o crema pentru piele cu tendinte atopice (cum e Stelatopia) si sa mergi la pediatru. Advantan nu-i de administrat dupa auzite. Cere un consult la un alergolog pediatru. El isi va da seama ce are fetita ta si va fi cel mai in masura sa-ti spuna cu ce sa o tratezi.
Sanatate!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha_iv spune:

Marianaditu, acum am venit de la pediatru cu copilul (noi avem 1 an). Avem o problema similara si medicul mi-a recomandat sa-i curat fata cu ceai de galbenele si pelin, apoi sa-i dau cu crema Dardia sau Trixera.
Mi-a zis sa nu-l ung cu bepanthen. Am gasit doar Trixera la farmacie.....ffffff scumpa...78 lei (macar are 200 ml).
Totusi, cred ca cel mai bine este sa-ti recomande pediatrul copilului tau o crema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana1979 spune:

Cel mai bine ar fi sa mergeti la consult la un dermatolog sau alergolog. Fetita unei prietene avea probleme relativ asemanatoare cu ale voastre, pediatra i-a tot dat unguente cu cortizon-cum este si Advantanul, si pana nu a ajuns la alergologie nu i s-a rezolvat problema. La ea a fost vorba de o dermatita atopica, si cu tratamentul recomandat a inceput sa obtina si rezultate bune.

Mergi la inceput