Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (5)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mitza lasa ca pana atunci poate ai noroc de o nora priceputa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Apropos, voi ce pregatiri mai faceti pentru Paste?
Si noi vom fi tot plecati, la masa la bunici, la stropit etc. [:P], incat cu gatitul chiar nu ma stresez - clar n-o sa murim de foame . Fac cozonaci , vopsim oua si daca mai ramane timp mai fac ceva gustari pentru dimineata/seara...
As fi facut ceva prajiturele cu copiii, dar nu cred ca mai ajungem si nici idei nu prea am... Ati incercat asa ceva?

Curatenia am bifat-o cat de cat. Saptamana trecuta am terminat de-abia inlocuirea acoperisului si am avut fericita idee sa chem o tanti la spalat geamurile. 6 ore i-au luat sa le desprafuiasca pe toate , eu una n-as fi avut atata rabdare si energie.

Iar iepurasul... mai simbolic, sunt pur si simplu ingrozita de cate jucarii am putut acumula in casa.

Spor la pregatiri si sanatate multa top-modelelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

helou :)
io prajituri am facut de craciun - suficient
cozonac nu fac - cred ca v-am spus ca mi-a aruncat gabi paleta de invartit de la masina de paine
azi ma duc acasa sa vopsesc oo cu copiii. le-am spus ca numa rosii, dar andrei vrea, desigur, MOV , asa ca ma execut!
atatea pregatiri de pasti, restul face cealalta parte a familionului ;)

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

FEBRUARIE thing-a-day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Eu cu curatenia sunt intr-un mare pom, iar pomul ar fi bine daca ar fi in aer, dar e in jeg. Asta este, curatenia se va face dupa Pasti.
Imi propun sa fac reforma in toate dulapurile si rafturile de biblioteca, moment pt care astept zile ploioase, ca nu ma indur sa nu duc fetele in parc ca sa fac eu ordine in dulapuri.

Maria mare dreptate ai, acum inteleg si eu sensul ideii de-a cadorisi copiii cu dulciuri, macar alea-s perisabile.

Mergi la inceput

daaa, si eu am fost mai mult prin parc decat pe-acasa cu carpa & mop-ul in ultima vreme . noroc ca azi cam ploua, poate mai realizez cate ceva pe-acasa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Io anul asta am avut noroc cu curatenia ca a venit tanti vineri si a facut totul luna, acum mai am doar de sters praful care s-a pus de atunci pana acum si de dat cu aspiratorul, dar asta sambata seara. In rest, am terminat acum de vopsit ouale, cozonacul unu e gata, cozonacul doi e la cuptor, diseara fac si salata boeuf si cam gata. Mama face drobul...iar sotul meu se va ocupa anul asta de friptura, ca a vrut de iepure...asa ca a cazut pe el magareata, eu nu ma pricep. Si cu asta basta.... Pasca imi face vecina lu' mama (m-am scos)

Uitasem sa va zic, cozonacii i-am framantat cu mainile din dotare, pt ca n-am mai gasit paleta de la masina de paine, cred ca am aruncat-o cu tot cu ultima paine

Astept sa se trezeasca maimuta si fugim pe afara....pupici la toata lumea si spor la pregatiri!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Madau, pai esti deja in stadiul super-avansat in care tare mi-as dori sa fiu eu sambata pe la pranz macar - bravo, bravo!
Fug la treburi, acum stergeam praful pe birou...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

care pregatiri de pasti. Maine lucrez 16-22. Sambata pana la 17. Luni 9-19.

hehe, voi cu paletele de la masina de paine, cum a procedat soacra-mea cu sita de la mult iubitul espressor al lui george. Care a ajuns la gunoi in lipsa de piesa esentiala

puuup si spor la vopsit oua. Mei, dar nu e prea devreme astazi???? si se mananca tocmai duminica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Va rog mult, faceti-va mila si dati-mi si mie o reteta de cozonac, sa ne amortizam si noi aparatul de facut paine.

Mergi la inceput

Ioana, www.bucataras.ro/retete/358/cozonac-pufos-si-gustos-la-masina-de-paine.html" target="_blank">cozonacii astia ii fac eu si imi reusesc excelent. Figura cu umplutura cu mac si rulourile puse vertical, in forma de floare, in tava rotunda e de exceptie .

Mergi la inceput