Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (5)
Raspunsuri - Pagina 19
felicia74 spune:
Mara super!!
Tania of, of!
De Morgano stiam ca a fost in spital, i-am si transmis ceva pe mess, sper sa fi primit mesajul.
Intrebare pentru mamici de copii ce merg la gradi de stat: mai cumparati ceva "doamnelor" de Pasti? Eu sunt in pana totala de idei, si, din pacate, la grupa Ilincai nu se strang bani, ca era mai usor.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
lavi02 spune:
Feli eu nu le mai duc nimic de Pasti, nu mi se pare o sarbataore a cadourilor, precum Craciunul. De Pasti la noi in familie pirmesc cadouri doar copiii, de la Iepuras.
Mara super ca nu sunt probleme.
Alinus i-am povestit de Amalia lui Virgil si si-a amintit cum a fost la noi, pai Amalia chiar stie sa pastreze un secret. Macar nu uita de existenta lui. Noi cand ne-am dus la Alba si le-am spus alor lui de sarcina cu Silvia si sa nu spuna inca nimic pana nu ne decidem noi ca e momentul, au zis OK. Dupa 10 minute suna telefonul. Prima replica a lui socru-meu la telefon: o sa fiu bunic!
mara95 spune:
ha ha, lavi, si la noi a fost la fel! cand am aflat de sarcina, cu andru, i-am spus tataului meu, cu mentiunea sa nu mai zica, pentru ca abia aflasem si eu. a doua zi stiau toti prietenii lui.
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Pasiune de Bijoux
Mihaelutat spune:
Dupa un secol revin si eu pe forum.
In primul rand la multi ani sarabatoritilor pe care i-am ratat, cu scuzele aferente.
In al doilea rand la multi ani florilor colectiei, sa aveti o primavara insorita.
In al treila rand, dar nu cel din urma, felicitari pentru bebelus lui Alinus, o sarcina usoara si cu cat mai putine kilograme.
Noi suntem in regula, ocupati, dar bine. Incerc sa recuperez cu noutatile colectiei, dar nu prea imi iese, pe la noi e inca un iures care pare a fi fara final.
Roxi am vazut ca ai ceva probleme de sanatate. Sper ca esti mai bine si ca ai grija de tine.
Moregano imi pare rau ca treci prin clipe grele, atat afectiv cat si cu fetele. Pupici.
Va pup pe toate si daca nu mai apuc sa intru zilele astea, ceea ce e foarte plauzibil, va doresc un paste fericit si linstit.
Pupici
Mita
Noki_Lara spune:
Guten morgen!
Fara cadouri de Paste. Asta mai lipseste la gaura din bugetul meu.
Mitzoooo- ce faci de Paste? Noi plecam vinerea asta la Bistrita-city.
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
lavi02 spune:
Mara
Mitza bine ai revenit! Paste fericit! Cum mai e Titi cu gradi?
Noki cum mai stai cu rezervarile pt concedii? (al tau si al mamei)
bb_alinus spune:
Morgano insanatosire grabnica si sper sa treaca cat mai repede pasa asta proasta in care sunteti!
Fetelor multumesc inca odata de urari! Pana la urma surprinsi am fost si noi ce mai, desi stiam ca o sa vina si momentul asta odata.
Parca acuma incerc sa nu ma mai entuziasmez, pana nu vad ca totul e bine, adica am hotarat ca de data asta voi face amnio. Nu ca nu as fi optimista !
Taniuk mey aveti grija ce mancati, ma si sperii de ce aud! Ce mai face Anna?
Lavi total socrul tau! A, nu ti-am zis ca acum vreo 2 sapt maica-mea a calatorit in acelasi tren spre Buc cu el
Concediu: programez sa mergem la un Centerparc in Belgia, cateva zile in mai, vreau sa vad si eu cu ce se mananca conceptul asta.
Mara si tatal tau ca si socrul lui Lavi....mandri ca o sa fie bunici!
Ma duc in ale mele conferinte, am una on going acum in Uganda.... wish me luck. Doamne multam ca nu trebuie sa ma deplasez io pana acolo!
Noki_Lara spune:
Lavi, traiasca telepatia! Stii ca eu ti-am trimis mailul inainte ca tu sa ma intrebi pe forum de concedii?
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
mandyksch spune:
Pentru ca nu o sa am acces la Net pana dupa Paste doresc sa va urez de pe acum un Paste linistit alaturi de cei dragi, multa sanatate, liniste, bucurii si tot ce va doriti. Va
Mihaelutat spune:
Eu de paste, ca dde obicei de altfel, ma duc in turneul clasic, o zi la mama, una la soacra si ultima la nasi. Pe cale de consecinta, domnul Goe, adica eu, nici in acest an nu va presta nimic gospodaresc, ci va fi hranit, spalat frezat de mama, mamita si tanti Mita.
Privesc cu ingrijorare momentul in care cei vizati nu vor mai fi disponibil sa ne petrecem sarbatorile de orice fel pe la ei. eu in viata mea nu am citit o reteta de cozonac, miel, drob etc, daramite sa le execut.
Titi e bine cu gradi, din pacate la inceputul primaverii i-a recidivat bronsita din iarna, dar am trata-o parca mai usor ca atunci si nu a lipsrit decat vreo 4 zile de la gradi. Oricum a rezostat foarte bine, doar cu tusea enervant de usacata si latratoare, dar fara febra si comp. Acuma sper sa ii fi dat de cap inca mai tuseste dar nu mai e asa uscata, incepe sa rupa ceea e semn ca trece. Sper sa fim bine sa ne bucuram si noi de vremea frumoasa.
Pupici apasati
Mita