Mai calcati hainele?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

camasile sotului le calca mama lui

eu mai calc tricouri si bodyuri de-ale lui carol, tricourile noastre... da mai rar asa, ca trebuie sa fie inca cineva acasa sa aiba grija de carol. si lenjeriile de pat. da si din astea daca se strang prea multe le trimit la mama sotului.

si visez la o masina de uscat rufe cu functie de calcare (ca tot intreba cineva cand se inventeaza). exista da inca nu imi permit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Doar strictul necesar, cind eram in Romania calcam si asternuturiele de pat pentru ca asa facea mama. Sotului ii calc doar camasile, baiatului , da,tricoruile , pantalonii, care-s mai sifonati si batistele de scoala, fetei , tricourile de strada si rochitele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Calc camasile sotului, uniforma, tot ce poarta cand iese din casa, pana a implinit fetita un an ii calcam toate hainutele, acum ii calc doar hainutele cu care o imbrac cand iesim afara. De asemenea pt mine calc ce este nevoie.
Cand nu aveam servici calcam tot, inclusiv lenjeria intima, cea de pat, deh aveam timp. Acum nu mai am. Consider ca este inestetic sa iesi din casa cu haine sifonate pe tine. De ex, seful meu vine imbracat la costum, iar daca isi da sacoul jos e jale. Poarta camasi necalcate, iar pantalonii sunt calcati cu 10 dungi. Mi se pare aiurea rau sa pleci asa de acasa. Mereu ma intreb cum l-o lasa nevasta sa plece asa...

mamica de fetita si 31s+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Aveti vreau tips pentru dungile perfecte la pantaloni?Odata de oboseala am facut o autostrada cu multeee benzi pe niste pantaloni.
Mi se mai intampla sa nu reusesc sa calc dunga...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

eu si sotul suntem trasniti ,avem o obsesie pt rufeel le agata (dar nu oricum ,ci intr-o anumita ordine) iar eu , calc tot .
trebuie sa fie aliniate cand le vad in dulap. na ,storurile mele

iar pe mine ma relaxeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Nu calc decat in caz de extrema urgenta si nevoie

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Eu cred ca e de bun simt sa calci hainutele.Eu nu suport sa am munti de haine necalcate si cand plec undeva sa ma apuc atunci de cautat si de calcat.Poate doar de netezit o dunga ceva...eu si lenjeria de corp o calc.Asa am fost invatata de mica...sotul meu toate camasile le are calcate si aranjate in dulap

Mihaela,mami de ingeras Cosminiq

http://picasaweb.google.com/BazarGeneral
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Calc de nevoie, desi urasc acest lucru!

Deya, pentru pantalon foloseste o carpa curata din bumbac si fierul cu aburi!

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

eh, nu toate avem bun simt inscris in DNA
in afara de camasi si pantaloni, restul nu au nevoie sa fie calcate, pentru ca le usuc pe umeras direct.

ca sa scapi de dungile multiple de la pantaloni:
1. intorci pantalonii pe dos
2. descalci dungile create ( eu pun o carpa curata, usor umezita si presez pe toata lungimea cracului)
3. intorci pantalonul pe fata
4. pui cele doua cusaturi ale cracului una peste alta, de la tur pana la capatul pantalonului
5. presezi pantalonul, incearca sa protejezi materialul calcand peste o carpa umezita

sper ca m-am facut inteleasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

in schimba ma o prietena care calca si sosetele si chilotzii...

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Pina acum citziva ani si eu calcam si cirpele de vase!

Acum nu-mi mai permite timpul,am renuntzat la cirpele de vase si lenjeria de pat!

Dar...mie imi place sa calc!Sa am timp doar!

Dana

editez ca am uitata sa spun!Am avut si "boala apretratului"ani de zile!!!!!(apretam si perdelele)

Mergi la inceput