Ce apartament la 40.000 euro ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Marea majoritate a blocurilot construite in ultimii ani au fost facut in bataie de joc, pentru ca au facut economie de materiale in scopul obtinerii de profituri mari in timp scurt.
Suntem in domeniul proiectarii si stiu cum cei mai multi nu au respectat proiectele de rezistenta.
La ora asta cele mai cautate sunt blocurile dupa 77. Imediat dupa cutremur s-a construit foarte bine la noi. Sunt bune si blocurile din anii 60, mai ales cele de 4 etaje, genul celor din Floreasca, care au niste grinzi ...mama, mama, alea n-o sa cada la nici un cutremur.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

@bogdanai, vrei sa faci investitia musai in Bucuresti? Orasele turistice sunt o optiune...

Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

da...Brasovul este excelent numai ca se inchiriaza la pret mic iar banii pt proprietate sunt cam la acelasi nivel cu Bucurestiul. Eu sunt fascinata de complexul Tampagardens...soacra mea sta in zona si este de vis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Habar nu am asupra preturilor din Bucuresti, singurele informatii, orientative, sunt cele despre care s-a discutat aici. Ori la 40000 de euro in Bv discuti despre apartamente, nu despre garsoniere. Era, oricum, doar o idee, ramane ca cei interesati sa sape mai adanc pe piata imobiliara.
Absolut off topic: @grati.ela, citatul de la semnatura ta este bestial pentru un dascal! Keep walking!

Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein

Mergi la inceput