Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 17
ratusca_mica spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui cristies
Ai grija cu supozitorul ca nu contine substanta activa in toata masa lui. Se poate sa-i fi bagat farame fara nimic in ele si sa astepti degeaba! _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 |
o, Doamne!!!! asta chiar nu o stiam. si sa bag un supozitor intreg in funduketul asta minuscul???
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
Tanaion spune:
Danyelana ce bebe frumos!
Cristies ma laud si eu cu fiica-mea ca mi-e teama ca ramane mai prejos, cu asa un ginere precoce.
E super bebeul tau si cuminte daca nu doarme deloc ziua si tu poti sa faci atatea. Ti-am mai zis, dar te admir pe tine si pe toate fetele care reusesc sa fie atat de active pe forum. Parca la voi timpul are alta dimensiune. Eu oricat ma organizez tot sunt in criza de timp.
Tanaion spune:
Ratusca incearca si masaj pe burtica in jurul acelor de ceasornic si apasat picioarele bebeului flexate pe burtica lui.
Cu sucul de mere, nu e prea devreme?
ale1212xa spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui ratusca_mica
o, Doamne!!!! asta chiar nu o stiam. si sa bag un supozitor intreg in funduketul asta minuscul??? Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) |
noi tocmai am umplut un pampers si upa ce l-am spalat si dichisit, pana sa ii pun noul pampers a mai facut oleaca. Si da, poti sa pui un supozitor intreg..eu asa faceam, oricum il scotea intreg in secunda 2. Vad ca de 3 zile a inceput sa faca ne ajutat
-----------------------------------------
Dragos-Andrei...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
pozele noastre
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arwen92 fetele,ajutati-ma si pe mine cu un raspuns: bebe meu a facut o "ciupercuta"pe limbuta si ne-a dat pediatra glicerina boroxata...acum intrebare:CUM II DAU PE LIMBUTA??? SI NOI AVEM PROBLEMUTE CU CONSIPATIANU FACE CACATZA DECAT AJUTAT* ajutat=1/2 supozitor cu glicerina bagat in fundulet si "gadilat cu termometru .scoate supozitorul cu tot cu nevoi... dar se chinuie saracutul...acum intrebarea nr2:POATA SA FACA HOMOROIZI ASA MIC DACA SE SCREME PREA MULT??? I-am luat un siropel de la farmacie pe baza de plante(LASS BABY se numeste)si sa vad daca isi va face efectul... am mai facut si o iritatie sub putulica..are asa ca o mica zgarietura...sa fie de la pampers?ii dau cu crema de galbenele cu propolis si vreau sa va spun ca-i prieste mult mai bine decat cea de la nivea recomandata de neonato in spital arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! minunea mea pufoasa cu ochii albastrii |
arwen, de ce nu suni la un neonatolog sau pediatru????
sau la medicul de familie..
mi se pare cam mult o jum de supoz, eu i-am pus o farama si a facut imediat...tot asa dupa ce am venit din maternitate nu facea kk, dupa ce am trecut pe san si-a reglat tranzitul
de ce spui k nu ai lapte? bea multe lichide, 3 litri pe zi, bea ceai de lactatie de la plafar si mananca bine. pune copilul la san inainte sa-i dai LP si o sa vezi ca-ti vine si lapticul.
nici o pompa pe lumea asta nu face ce face BB pus la san!
succes
_
AMR 6..da' vreau sa le pastrez
www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/72157623480595103/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)
lorex spune:
citat din mesajul lui ioana_fota Buna fetelor astazi intru si eu la prezenta. Cate si pt toate si va multumesc pt sustinere.Nu am reusit sa recuperez tot dar am vb cu Ayanna la tel si mi-a spus depsre voi cate ceva .Suntem tot 2 in 1 sa vedem pt cat timp.Am fost dezamagita de spitalu nostru dar aseara si azi pe zi am dat de cucoane cumsecade dar nu stiu cand mi-o veni sorocu daca dau de ele asa ca stau in cumpana....Dr la care am fost e ce-a care a fost data la tv daca ati vazut cumca , din mana careia a murit o femeie de 42 de ani pt un chiuretaj .Sunt in cumpana mare ca la Medgidia unde imi doream sa nasc imi este f greu sa ajung ca dr care am avut-o acolo nu ma interneaza , mi-a zis ca atunci cand ma apuca durerile sa plec acolo spre spital dar nu am cu ce sa ajungsi aici mi-e teama sa raman.Oi vedea ce fac, cand mi-o veni ceasu D-zeu va fi cel care va decide,Primu gand care o sa-l am atunci in cap aia va fi.O sa mai intru cand pot ca laptopu e stricat si la calc unde sunt acum imi este f greu sa stau pe scaun.Va multumesc inca o data si va pe toate ,multa sanatate si bucurii la toate mamicile si bebeii. 37+ Maria Alexandra Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine poze Sa ne descretim fruntile |
bine ai revenit!
nu-ti mai fa atatea griji inutile?
o sa fie totul bine! fii increzatoare. intereseaza-te daca vine salvarea de la Medgidia pt tine si in cat timp
_
AMR 6..da' vreau sa le pastrez
www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/72157623480595103/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)
alexutzzza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui oani_2002
Eu sunt in a doua zi de Tobrex, dupa 8-9 zile de alt preparat si...nici o schimbare! Asa ca dupa mesajul asta al tau, am lasat naibii medicina si i-am pus lapte. Dau de baut daca ii trece, ca m-am saturat de ochisori lipiciosi Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006) |
eu am lasat laptele ala akl 10-15 min dupa care am spalat bine cu ser fiziologic si curatat si dupa faza asta am curatat mai des ochiu cu pricina cu ser, chiar daca nu avea nik eu tot curatam de 3 ori p zi am fact asa 3-4 zile de "mentinere" si gata
de Yannis
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui Tanaion Ratusca incearca si masaj pe burtica in jurul acelor de ceasornic si apasat picioarele bebeului flexate pe burtica lui. Cu sucul de mere, nu e prea devreme? Tana cu Toma (8 ani) si bebe Maria |
e cu avizul doctorului
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ale1212xa
si la noi a venit dr si am facut vaccinul....doamne ce a mai plans. Si tot asa de atunci e marait, doarme 5-10 minute apoi se trezeste si plange, ma tine strans de bluza....saracutul o veste buna e ca am ajuns la 4.600 kg...asta ineamna 500 g in 8 zile ----------------------------------------- Dragos-Andrei...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric pozele noastre |
mititelul de el! asa face si Yannis, cand il supara ceva, ramane marait o vreme chiar si in somn
Ce bine ati luat in greutate!!!
de Yannis
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui cris_mario cristies,nikole,oani toate bune,m-am refacut super bine am o mica secretie,pe care o aveam si inainte,si trb sa imi pun 3 ovule cu pauza de o zi intre ele...deci peste 5 zileeeeeee partyyyyyyy akm lucrez cv ptr la birou,ne citim maine sau mai tarziu Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
LOL! Bravooo!!! tu ai nascut dupa mine...si ai mai nascut si natural.... eu inca nu am avut curaj sa ...sa nu radeti de mine ! dar...nu stiu , nu simt ca vreau nu stu...m-am defectat!!!! ani de zile intram in sevraj daca trecea o sapt fara si acum....
de Yannis