cum pastrez sutienele push-up?

cum pastrez sutienele push-up? | Autor: ligia1112

Link direct la acest mesaj

Dragele mele doamne posesoare de sutiene, de mult timp am o dilema: cum reusiti sa pastrati sutienele push-up fara ca buretelul acela din interior sa nu isi schimbe forma deloc? Stiu ca trebuie spalate manual, dar:

1. Cum le uscati? Pe o suprafata plana am observat ca datorita greutatii apei retinute se deformeaza zona din centrul cupei; pus pe ata vertical (simuland pozitia pe corp), iar se deformeaza, de data asta sub san; de pus pe sarma sustinut intre cupe nici nu mai vorbesc...

2. Sa zicem ca l-am uscat si arata bine. Unde il depozitez si in ce forma, astfel incat sa ocupe cat mai putin loc in dulap si sa arate bine si data urmatoare cand il port? Am renuntat de mult sa rasucesc materialul dintre cupe si sa le unesc, pentru ca una dintre cupe va sta invers si se deformeaza. Dar cum? Daca il pun in dulap asa cum este si mai pun ceva peste, iar se va deforma. Investesc destul de mult in sutiene de calitate si nu am gasit pana acum o metoda sa le pastrez fara sa se modifice cat de putin (mie nu imi place sa se perceapa deloc forma sutienului sub bluza).

Daca stie cineva o metoda-minune, ii multumesc mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui ligia1112

Dragele mele doamne posesoare de sutiene, de mult timp am o dilema: cum reusiti sa pastrati sutienele push-up fara ca buretelul acela din interior sa nu isi schimbe forma deloc? Stiu ca trebuie spalate manual, dar:

1. Cum le uscati? Pe o suprafata plana am observat ca datorita greutatii apei retinute se deformeaza zona din centrul cupei; pus pe ata vertical (simuland pozitia pe corp), iar se deformeaza, de data asta sub san; de pus pe sarma sustinut intre cupe nici nu mai vorbesc...

2. Sa zicem ca l-am uscat si arata bine. Unde il depozitez si in ce forma, astfel incat sa ocupe cat mai putin loc in dulap si sa arate bine si data urmatoare cand il port? Am renuntat de mult sa rasucesc materialul dintre cupe si sa le unesc, pentru ca una dintre cupe va sta invers si se deformeaza. Dar cum? Daca il pun in dulap asa cum este si mai pun ceva peste, iar se va deforma. Investesc destul de mult in sutiene de calitate si nu am gasit pana acum o metoda sa le pastrez fara sa se modifice cat de putin (mie nu imi place sa se perceapa deloc forma sutienului sub bluza).

Daca stie cineva o metoda-minune, ii multumesc mult.

nu am astfel de sutiene, ca nu am nevoie

insa, ca sfat practic : incearca sa faci rost de 2 busturi de plastic, din acelea pe care sunt expuse sutienele sau costumele de baie (imposibil sa nu fi vazut, la micii comercianti). in felul acesta le vei putea usca si pastra pe forma bustului respectiv, fara sa se deformeze - DAR unde le poti tine, fara sa se distreze cei care vin in vizita la tine ?.
sau faci rost de un bust de plastic pentru uscat (si il tii acoperit pe balcon sau in uscatorie), iar pentru depozitare, daca nu ai sertare, incearca sa folosesti cutiile de pantofi sau ceva asemanator (cutii sau cosulete de depozitare, gasesti o gramada de modele si idei in catalogul de ikea)

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia1112 spune:

Corina, multumesc pentru raspuns.

Spre rusinea mea, nu m-am gandit sa folosesc cutii individuale, desi e foarte practic si la indemana.

Cat despre busturi de plastic, hai sa glumim putin: let's think big! o paspusa gonflabila cu totul! o imbrac cu totul si vad si daca blugii imi fac fundul mare, mai vorbesc cu ea cand sunt singura in casa. Si la petreceri nu vom ramane niciodata fara subiecte, si nici fara partenere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

da, da, ai dreptate, e multi-functionala : iti poti pastra palariile pe capul ei, colierele si esarfele la gatul ei, bratari si/sau posete pe bratele ei...cum de nu m-am gandit ?

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

1. eu mi le spal la masina la un program gentil, asa ca nici nu retin multa apa dupa si nici nu sunt invartite pana sa le deformeze, si nu am nici o problema cu ele

2. le depozitez in sertare, si le pun unele in altele, deci toate sutienele vin la rand, cupele bagate unele-ntr-altele, ca si cum ar sta pe niste sani imaginari, in sertarul respectiv nu mai pun nimic altceva, astfel incat nu mi le tufleste nimic....

Mergi la inceput