Hai Cris,catus!Bravo Ina,ATB,arinaa!Iep 2010 (118)
Raspunsuri - Pagina 3
babyangel spune:
Cristinicuta, 
Bafta mare pe maine si curaj!!

Tu faci Ceza sau nasti natural?
Anca-
in 41 saptamani
In asteptarea
-ului
AMR... cat vrea Codrin Fabian!!! 

si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
Yaia spune:
Multa sanatate Oanei de la Cluj! Sper sa-si revina repede!
SFAT pentru proaspetele mamici de prim bebe: Fetelor, intrebati medicul orice prostioara va trece prin cap. Mai bine sa va creada super grijulii si ipohondre decat sa fie ceva si sa ignorati. Am patit-o si eu la prima nastere, in prima seara dupa nastere frisoane si frig, eu credeam ca e de la aerul conditionat din camera si cand colo aveam ditamai infectia de am stat aproape o saptamana in spital cu perfuzii cu antibiotic. Orice observati in neregula, orice durere, orice chichita, mai bine intrebati decat sa apara vreo complicatie.
Hai, Ina! Nastere usoara!
La mine au aparut contractiile cam la o ora, doua dupa ce s-a rupt apa si am nascut la 6 ore si 40 de minute dupa ce s-a rupt. Deci nu e musai sa fie travaliul lung. Rabdare si putere iti doresc!
Selina, trebuie sa fii un pic egoista acum pentru puiutii tai. Cei din jurul tau care sunt carcotasi pur si simplu nu exista pentru tine zilele astea, daaa?
Mai fetelor, lista 'curatata' arata infricosator pentru mine.
Ca a urcat mult in 'clasament' si eu vreau sa mai stea bebe la caldura macar pana lunea viitoare.
Azi la control la asistenta toate bune, analiza la anticorpi negativa, ceea ce e super si mi-a mai crescut si hemoglobina, 11,4, ceea ce e iarasi super! Si in ultima saptamana am luat doar 100g, asta ca sa fie cireasa de petort atat de dulce!![]()
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
cristinicuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui freedelia Wow, ce rapid se intampla lucrurile cu iepurasii nostri... ![]() ![]() Hai Ina!!!! ![]() ![]() ![]() Sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos!! Cristinicuta -- maine e ziua printzesei mele mari, face 4 ani, e o zi minunata sa ai un bebe ![]() Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010) POZE |
Delia
- Eu o sa iti urez de pe acuma La Multi Ani pentru fetita ta...ca maine nu voi mai intru
dayanara spune:
Cristinuta nastere usoara si bebe mancacios si fara colici , daca e posibil :)
yaia iei fier? eu am hemoglobina 12 si ceva, dar n.as mai lua fier ,prea rau ma constipa si dau in altele
roxana
37+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
cristinicuta spune:
| citat din mesajul lui babyangel Cristinicuta, ![]() Bafta mare pe maine si curaj!!![]() ![]() Tu faci Ceza sau nasti natural? |
O sa fie cezariana...d-aia e totul programat asa la ora fixa...stiu ca suna prosteste, dar nu am avut curaj de nastere normala...poate ca am auzit prea mult povesti nu f placute despre asta...in schimb stiu 4 persoane care au nascut cu cezariana cu doctorul meu si toate s-au recuperat extraordinar de bine si de repede....ceea ce acontribuit f mult la alegerea mea
dayanara - multumesc

freedelia spune:
Fetelor, voiam sa va ic ca Jane a fost un pic fussy ieri si alaltaieri, nu colici propriu-zisi, dar se chinuia sa faca kk sau un partz, se inrosea toata. Ieri si azi am baut ceai de chimen si anason (1 litru ieri si 1 litru azi) si s-a vazut clar diferenta, a fost mult mai linistita. Asta poate va ajuta pe fetele care aveti bebici coliciosi...
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
Yaia spune:
| citat din mesajul lui dayanara yaia iei fier? eu am hemoglobina 12 si ceva, dar n.as mai lua fier ,prea rau ma constipa si dau in altele |
Nu. am mai luat in sarcina cate o pilula de multivitamine pentru gravide, avea si ceva fier, dar rareori, cand imi aminteam. M-am cam ferit de suplimente ca si asa am luat in greutate...si si-a revenit hemoglobina doar din alimentatie, ca scazuse la 10,ceva in ultimul timp, dar e normal sa creasca spre sfarsitul sarcinii. 12 si ceva e super, nu cred ca trebuie sa mai iei, mai ales ca te constipa!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
babyangel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cristinicuta
O sa fie cezariana...d-aia e totul programat asa la ora fixa...stiu ca suna prosteste, dar nu am avut curaj de nastere normala...poate ca am auzit prea mult povesti nu f placute despre asta...in schimb stiu 4 persoane care au nascut cu cezariana cu doctorul meu si toate s-au recuperat extraordinar de bine si de repede....ceea ce acontribuit f mult la alegerea mea dayanara - multumesc ![]() 39+ Alex CristianAMR o zi!!!!!!!!!!!! |
Cristinicuta , chiar nu e prosteste. Eu sunt de parere ca alegerea fiecareia este cea mai buna..fiecare stim ce functioneaza mai bine pentru noi si cel mai important e sa fii impacata ca ai putut urma ce ti-a dictat inima! Sa nu crezi ca esti "mai putin femeie"(cum mai zic altii) daca ai ales cezariana.

Anca-
in 41 saptamaniIn asteptarea
-uluiAMR... cat vrea Codrin Fabian!!!

si mami de
Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca
Jasmine spune:
BRAVO ATB !!! BUN VENIT BEBE DENIS
BRAVO ARINAA !!! BUN VENIT BEBE RARES

HAI INA 

cristinicuta - cadoul la Cora se da cica pana pe 23 martie dar dupa cum vezi lista cu produse se tot imputineaza
nu stiu ce poti rezolva daca ai lista si le spui ca lipsesc produse din pachet,probabil iti spun ''asta e,s-au terminat stocurile furnizate de firmele participante''
eu cred ca mai bine se duce sotul tau acum cu buletinul tau si cu un act medical care sa ateste ca esti gravida
al meu s-a dus cu ultima mea eco,facuta in februarie
si la mine la serviciu se acorda dupa nastere acel salariu mediu pe unitate
am uitat sa va zic faza cu banii de prenatal : dupa ce am intrebat de 2 ori despre compensarea aia pana la 100% din brut si mi-au spus ca ''la noi nu se aplica'' am lasat-o balta ca n-am chef sa ma lupt cu morile de vant
eeiiii...si cand au venit banii pe februarie care a fost luna de prenatal,ce credeti?mi-au dat 100% din brut !!!
foarte frumos din partea lor!
n-am mai sunat sa intreb ce si cum
36+ 
selina-d spune:
Andira si Yaia multumesc frumos
sunteti niste dragute. Cate un sut bine plasat in ficat ma ajuta si imi da putere - moivatie mai mare nu am nevoie. Nu are cine sa ma ajute, dar voi incerca sa fiu tare. Sufletelul mic ce trebuie sa vina pe lume merita sa fie intampinat cu multa iubire si zambete 
Mami
36+
si Victor (31.08.2007)