Hai Cris,catus!Bravo Ina,ATB,arinaa!Iep 2010 (118)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Mno, hai ca am reusit sa pun poze cu superbebe Denis pe picasa, scuzati-mi fata super obosita, azi-noapte n-am apucat sa dorm decat vreo 2 ore. Fug si-acum la un somnic pana se trezeste printisorul fomist, deocamdata sintem singuri intr-un salon de 4 paturi si e liniste si pace, dar de maine se vor schimba lucrurile asa ca profit. Pupici!!!

Adriana mamy de superbebe Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna dimineata,

fete dragi ce-mi sunteti am intrat sa vad ce mai stiti de micuta Oana, mi se rupe sufletul cand vad ce pateste, of Doamne. Ma rog sa-i iasa analizele cat mai bune si sa o lase acasa cat mai repede. Sanatate maxima Oana!!!!

Atb, uau ce "greuceanu" ai nascut tu, felicitari!!!!!! Cam care erau estimarile de la eco? Refacere usoara si sa fiti santosi!

Miria, unde esti? ce mai pui la cale? ai mai gasit ceva care poate da cine stie ce complicatii? Ti-am dat un PM si nu stiu daca l-ai primit!

Roxana, esti mare belea, tu mai ai u pic si bagi mana dupa bebe Silvana sa ii dai de stire ca o astepti. cand ma uit ca tu ai UM dupa mine si eu sper sa ajung sa nasc dupa Paste... hai AMR usor si nu te mai agita!

Dianami, sa traiasca micutul care e mareeeeeeeeee, ce bine s-a "acoperit" Bravo mamico!!!!!!!!!

Hai Inaaaaaaaaaa, cred ca ai si nascut pana acum, sa ai refacere usoara si bebe sanatos!!!!!!!!!

castelana fericita 37+

Mergi la inceput

Ioanasct, felicitari pentru rezultatele la eco, important e sa fie sanatoasa fotomodela. Imi pare rau pentru dintisorii tai. Ce face Ioana mica? a inceput sa manance mai bine? te pup si ai grija de voi!

Freedelia, sa stii ca savurez acum postarile tale, esti alta Delie, linistita, implinita si asa ce pasnica! Felicitari pentru cum te poti descurca, ai 3 minuni de copii si ii inconjori cu dragoste!

Asata e valabil pentru toate fetele care-s la al treilea copil, va apreciez si va admir!!!!!
Bineinteles ca si cele la al doilea, sunteti de apreciat si pentru mine de urmat, imi doresc asa mult sa am multi copii.

castelana fericita 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

neata fetelor. aseara am ajuns si noi in sfarsit acasa. am scapat fara operatie. bebe are acum cam 2800 si incercam sa ne acomodam cu programul de colici. eu deja sunt rupta de somn. vroiam sa va intreb legat de vaccinul TBC cel care nu se mai face in maternitate , am vazut niste discutii acum ceva timp dar nu am retinut, cum ca s-ar gasi in bulgaria. imi mai puteti spune si mie cum se numeste acolo si daca trebuie reteta pt el? as citi din urma dar e mult si inca nu am timp pana ma obisnuiesc cu bebe...
felicitari fetelor care au nascut sa va traiasca iepurasii, am vazut ca suntem in focuri non stop.

35 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

mesaj de la Ina

"am nascut la 21.23 un baietel de 3.630 kg si 51.5 cm.Il cheama Robin Sebastian"

Bravo Ina!
Bun venit Robin!
sa fii sanatos, fericit alaturi de familia ta!

roxana 37+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

atb , tare de tot Greuceanu :) super ce sa mai! uriasul
cred ca deja e jumate din nicholas :))

irina ma bucur ca ati venit acasa! in sfarsit! si bebe a luat in greutate , acomodare placuta si de acum incolo sa fi.ti fericiti, sa nu mai aveti de.a face cu spitalele!
cum nu.s fetele online, imi permit sa.ti spun ca stiu de la denisa si bumbita, ca vaccinul ala se gaseste la giulesti

castelana nu mai am rabdare si nu mai pot, as baga si mana daca as sti ca iese, si nu doar mana:))))

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Aseara la 21:23 s-a nascut ROBIN SEBASTIAN, 3,630 kg si 51,5 cm, suntem bine si multumim tuturor pentru incurajari, pupici

Ina 38s+3z

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ina_3040

Aseara la 21:23 s-a nascut ROBIN SEBASTIAN, 3,630 kg si 51,5 cm, suntem bine si multumim tuturor pentru incurajari, pupici

Ina 38s+3z

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

felicitari!!!!!!!!!!
Ina ce surpriza!!!!!
sa traiasca bebe Sebastian Robin care e baban nu gluma!
TU sa te refaci repede!!!!!!!!

castelana fericita 37+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irinabobe

neata fetelor. aseara am ajuns si noi in sfarsit acasa. am scapat fara operatie. bebe are acum cam 2800 si incercam sa ne acomodam cu programul de colici. eu deja sunt rupta de somn. vroiam sa va intreb legat de vaccinul TBC cel care nu se mai face in maternitate , am vazut niste discutii acum ceva timp dar nu am retinut, cum ca s-ar gasi in bulgaria. imi mai puteti spune si mie cum se numeste acolo si daca trebuie reteta pt el? as citi din urma dar e mult si inca nu am timp pana ma obisnuiesc cu bebe...
felicitari fetelor care au nascut sa va traiasca iepurasii, am vazut ca suntem in focuri non stop.

35 Rares

Bine ai venit acasa!!!!!!!!!!
sa fiti santosi si sa va acomodati repede!

castelana fericita 37+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

mesaj de la Ina

"am nascut la 21.23 un baietel de 3.630 kg si 51.5 cm.Il cheama Robin Sebastian"

Bravo Ina!
Bun venit Robin!
sa fii sanatos, fericit alaturi de familia ta!

POZE

Cum e azi?
contractiile?
ai grija de tine si tinem pumnii sa fii bine!

castelana fericita 37+

Mergi la inceput