Club chic (33)
Raspunsuri - Pagina 9
teo30967 spune:
desi nu mai e activitate pe aici eu tot activa sunt : am primit ieri angel de la thierry mugler - cumparat de la magazin cu pliculetul cu "cercul" dar n-am avut timp sa ma inscriu decat ma dau cu el incontinuu ca merge acum ca e frig la bucuresti !
si mi-am comandat asta de pe amazon prin intermediar : http://www.perfume.com/costume-national/costume-national-scent-gloss/women-perfume - pe nemirosite evident sti uca e floral si are trandafir in el si eu vreau cu trandafir !
geniest spune:
Citat: |
citat din mesajul lui teo30967 desi nu mai e activitate pe aici eu tot activa sunt : am primit ieri angel de la thierry mugler - cumparat de la magazin cu pliculetul cu "cercul" dar n-am avut timp sa ma inscriu decat ma dau cu el incontinuu ca merge acum ca e frig la bucuresti ! si mi-am comandat asta de pe amazon prin intermediar : http://www.perfume.com/costume-national/costume-national-scent-gloss/women-perfume - pe nemirosite evident sti uca e floral si are trandafir in el si eu vreau cu trandafir ! |
Teo welcome to the Circle...
Sa-l stapanesti sanatoasa. Poti sa zici cat ai dat pe el ?
teo30967 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui geniest Teo welcome to the Circle... Sa-l stapanesti sanatoasa. Poti sa zici cat ai dat pe el ? |
nu pot sa zic ca nu stiu l-am primit ieri cadou de Florii a fost luat de la PRIVILEGE in rest nu stiu nimic despre el ...cand o sa am timp o sa intru -n cerc si eu
danamiha spune:
teo, sa te bucuri de Angel eu in 3 ani am reusit sa consum 30 ml dintr-o sticla de 100 ml, il folosesc cand mergem la ski
costume national poti sa mirosi in Bucuresti la www.beautik.ro/produse.php?brand_id=6" target="_blank">Beautik , sali a fost acolo...
sa va povestesc o intamplare, zilele trecute merg la piata, era afara placut, adia vantul.
ma opresc la un chiosc sa cumpar baterii.
in spatele meu aud o vanzatoare (era cam la 3-4 m):
- Cine are prajitura cu vanilie?
- Nu avem draga!
- Dar simt eu, nu ma pacaliti! De unde vine mirosul asta asa placut...
La care n-am mai rezistat, m-am intors si am zis ca e parfumul meu Purtam Indult-Tihota. La care doamna imi spune ca ea nu detecteaza parfumurile, dar asta l-a simtit.
Bine acum, mie nu mi se pare ca miroase a prajitura sau doar a prajitura, e cea mai minunata vanilie din tot ce am testat.
Aici e placut si nu mai pot sa-l port, e clar ca e pt iarna.
Inca nu am primit guerlain, au trecut doar 3 saptamani de la comanda, pe cat posibil nu mai comand din SUA. Din Europa vine asa repede...
danamiha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui teo30967
nu pot sa zic ca nu stiu l-am primit ieri cadou de Florii a fost luat de la PRIVILEGE in rest nu stiu nimic despre el ...cand o sa am timp o sa intru -n cerc si eu |
La Multi Ani! Ai primit si orhidee?
danamiha spune:
teo, de la beautik.ro poti sa comanzi si on-line, uite cat e parfumul tau: www.beautik.ro/produse.php?produs_id=75" target="_blank">Scent Gloss , ai comandat 50 sau 100 ml?
cred ca e mai ieftin sa cumperi de pe amazon...
teo30967 spune:
dana multumesc !
da am primit si o orhidee de data asta PARFUMATA ! se numeste nelly isler adica astahttp://www.easyorchids.co.uk/shop/Burrageara-Nelly-Isler.html si credeti-ma ca atunci cand e soare afara miroase toata casa ! a mea are un miros floral pudrat o nebunie - sunt curioasa daca regasesc mirosul in scent gloss ca si el are orhidee in compozitie !
dana din pacate nu am a vut timp sa mai "bantui" in afara de asta mie -mi plac provocarile asa ca am preferat sa l iau pe nemirosite . si da se simte si la pret ...
acum ramane sa i vina randul sa ma dau cu el ...
cineva are una bordeaux si miroase a ciocolata ! cred ca tom ford de acolo s-a inspirat pt black orchid .
geniest spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui teo30967
nu pot sa zic ca nu stiu l-am primit ieri cadou de Florii a fost luat de la PRIVILEGE in rest nu stiu nimic despre el ...cand o sa am timp o sa intru -n cerc si eu |
La multi ani, Teo!!!! Cu sanatate su multe, multe bucurii !!!!
Cand intri pe thierry mugler.com sa introduci si codul de pe capac...
Ce cadouri frumoase ai primit....
cait spune:
Buna fetelor ce mai faci?
Eu ajunsei prin Bucuresti ..In rest parfumuri nu am mai mirosit nimic din lipsa de timp.
In rest vroiam sa-i spun lui Rose cc ca am folosit vopseaua de la Logona..Tragedie cu ierburile astea.Nu m-a colorat deloc i abia l-am scos din par.Dupa n samponari, balsam am un par asa de uscat si acum mi-am aplicat un ulei ca se nu se mai poate..
Pe mai tarziu.
Cait
http://biomonde.ecosapiens.ro/
rose_selavie spune:
Teo la multi ani ! ce faine cadouri ai primit!!!
Cait imi pare rau sa aud ca nu ti-a reusit vopsitul...of!!! Acum alta cale nu e decat multa ingrijire si sa stai departe de vopsea un timp pana il vezi mai revigorat. Eu inca n-am incercat cu ierburile astea desi era cat pe ce ultima data sa imi iau si eu Logona ca sa nu pun cu amoniac. Apoi m-am decis ca daca si asa ma fac acum (o singura data) in sarcina, macar sa prinda ca lumea, ca firul meu e mai ciudat si nu preia vopseaua decat superficial ... asa ca am luat un L'Oreal Recital Preferance o formula noua si e ok. Acum il las in pace pana mai incolo dupa ce nasc.
27+