Club chic (33)
Raspunsuri - Pagina 10
Carmena spune:
Buna
Cait bine ai venit pe meleaguri bucurestene. O fi prevazut bine Dana vremea acum ceva vreme de e inchis si frigSi la Oradea e placut acum...
Dana trebuie sa fie superb Tihota ta...
Teo sa stapanesti sanatoasa Angelul. Si sa il folosesti cu placere, la iarna, ca noi asteptam caldura...Poate vine mai repede noua achizitie, "suna" f bine, mai putin partea cu trandafirul care nu e intre preferintele mele...Citeam mai demult, ca vanilia provine ca si miros de la o orhidee, asa miroase orhideea ta?!
Rose, mai esti ocupata cu mamica ta?! Vroiam sa te intreb intr-o zi ceva,evident nu mai tin minte ce, dar am zis sa nu te deranjez...
Sali, a fost cald, a fost frig, nu mai dai pe aici. Inteleg ca mai ai alte pasiuni decat parfumurile
teo30967 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carmena Buna Teo sa stapanesti sanatoasa Angelul. Si sa il folosesti cu placere, la iarna, ca noi asteptam caldura.. |
pana vine caldura eu ma dau cu el azi a mers de minune ! m-a incalzit!
citat din mesajul lui Carmena Poate vine mai repede noua achizitie, "suna" f bine, mai putin partea cu trandafirul care nu e intre preferintele mele... |
eu l-am ales cu trandafir ca nu am nici unul cu trandafiri eu nu suport garoafa in parfumuri !
citat din mesajul lui Carmena Citeam mai demult, ca vanilia provine ca si miros de la o orhidee, asa miroase orhideea ta?! |
da exisa o orhidee numita vanilla este alb crem ...si miroase a vanilie!
a mea e asemeni unui parfum floral pudrat aduce putin cu cerutti sau in genul lui ca e mai uscat la baza, putin din crinul imperial asa ...
carina85 spune:
Teo,"La multi ani!" pentru Florii ,draga mea!Sa fii sanatoasa si voioasa si tu ,si familia ,si...familia de orhidici care vad ca se inmulteste cu fiecare ocazie care trece!...
Pupici,parfumatelor!
teo30967 spune:
va multumesc tuturor pt urari !
si da creste familia de orhidici si acum am trecut si la alte specii !
saptamana asta mi vine vanda !tocmai in germania am trimis dupa ea !
sali spune:
citat din mesajul lui teo30967 si da creste familia de orhidici si acum am trecut si la alte specii ! saptamana asta mi vine vanda !tocmai in germania am trimis dupa ea ! |
teo, mai primesti urari de la multi ani si cu intarziere?
LA MULTI ANI!
dar vad ca ai luat tare in serios chestiunea orhideelor!
eu intre timp am facut prima mutare catre parfumurile de vara , mi-am luat chiar azi Chanel CRISTALLE EAU VERT.
http://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Cristalle-Eau-Verte-5909.html
cam brusca trecerea de la ALIEN si ADDICT la un parfum citric, cu o tusa green/fresh precum Eau vert! sper sa-i supravietuiesc!
danamiha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sali
teo, mai primesti urari de la multi ani si cu intarziere? LA MULTI ANI! dar vad ca ai luat tare in serios chestiunea orhideelor! eu intre timp am facut prima mutare catre parfumurile de vara , mi-am luat chiar azi Chanel CRISTALLE EAU VERT. http://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Cristalle-Eau-Verte-5909.html cam brusca trecerea de la ALIEN si ADDICT la un parfum citric, cu o tusa green/fresh precum Eau vert! sper sa-i supravietuiesc! "Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling |
sali, draga mea, sa te bucuri de parfum!
l-ai luat de pe esentedelux?
sali spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui danamiha
sali, draga mea, sa te bucuri de parfum! l-ai luat de pe esentedelux? |
dana, multumesc!
l-am luat de pe ebay uk, pe esentede lux nu este .
teo30967 spune:
multumesc tuturor pt urari!
sali sincer cand am primit orhideea parfumata ...imi venea sa o marit! ca nu stiam nimic despre ea acum insa as mai vrea una !
miroase ca un parfum de casa mare !
sa stapanesti sanatoasa "cristalul " de la chanel eu o sa ma orientez spre un chance fraiche dar in vara !
acum stau cape ace sa ma "trandafiresc" si "orhidesc" cu scent gloss ul daca ar mirosi ca si orhideea mea ...cred ca nu mi mai iau altceva !
Carmena spune:
Buna parfumatelor,
Trebuie neaparat sa va spun, ieri am avut parte de o surpriza extraordinaraAm avut privilegiul sa miros Notte Vanille, Tihota si Tobacco Vanille. Dana ca te-ai gandit si la pofta mea de vanilie... Si nu numai ca mi-au placut, m-am indragostit efectiv de ele. Acum am inteles-o pe Dana cum a reusit sa se desprinda de parfumuri dragi pentru a le achizitiona pe acestea - sunt exact exclusiviste, extraordinare, cred ca nu se compara cu nimic din ce am mirosit pana acum vanilat, au exact doza optima de vanilie pentru a nu mirosi a prajitura si nici a unui "amestec" in care regasesti si "vanilie". De persistenta...am deschis punguta si mirosea toata casa a vaniliesi mainile mele, evident. Cel mai mult mi-a placut Tihota, apoi Notte Vanille(sunt mai dulci decat Tobacco), dar asa cum cineva a mai spus pe aici, chiar daca sunt catalogate si unisex, parca nu as putea sa simt la un barbat asemenea esente. Dana felicitari pentru asa alegere Cred ca incet incet o sa-mi schimb si eu perceptia despre parfumuri. Azi sunt data cu Escada Incredible me, dar parca e o "apa lesinata" cum zice Teo. dupa ce inca im minte aromele "degustate" aseara