Club chic (33)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

desi nu mai e activitate pe aici eu tot activa sunt : am primit ieri angel de la thierry mugler - cumparat de la magazin cu pliculetul cu "cercul" dar n-am avut timp sa ma inscriu decat ma dau cu el incontinuu ca merge acum ca e frig la bucuresti !

si mi-am comandat asta de pe amazon prin intermediar : http://www.perfume.com/costume-national/costume-national-scent-gloss/women-perfume - pe nemirosite evident sti uca e floral si are trandafir in el si eu vreau cu trandafir !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

desi nu mai e activitate pe aici eu tot activa sunt : am primit ieri angel de la thierry mugler - cumparat de la magazin cu pliculetul cu "cercul" dar n-am avut timp sa ma inscriu decat ma dau cu el incontinuu ca merge acum ca e frig la bucuresti !

si mi-am comandat asta de pe amazon prin intermediar : http://www.perfume.com/costume-national/costume-national-scent-gloss/women-perfume - pe nemirosite evident sti uca e floral si are trandafir in el si eu vreau cu trandafir !

Teo welcome to the Circle...
Sa-l stapanesti sanatoasa. Poti sa zici cat ai dat pe el ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui geniest

nu pot sa zic ca nu stiu l-am primit ieri cadou de Florii a fost luat de la PRIVILEGE in rest nu stiu nimic despre el ...cand o sa am timp o sa intru -n cerc si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

teo, sa te bucuri de Angel eu in 3 ani am reusit sa consum 30 ml dintr-o sticla de 100 ml, il folosesc cand mergem la ski

costume national poti sa mirosi in Bucuresti la www.beautik.ro/produse.php?brand_id=6" target="_blank">Beautik , sali a fost acolo...

sa va povestesc o intamplare, zilele trecute merg la piata, era afara placut, adia vantul.
ma opresc la un chiosc sa cumpar baterii.
in spatele meu aud o vanzatoare (era cam la 3-4 m):
- Cine are prajitura cu vanilie?
- Nu avem draga!
- Dar simt eu, nu ma pacaliti! De unde vine mirosul asta asa placut...

La care n-am mai rezistat, m-am intors si am zis ca e parfumul meu Purtam Indult-Tihota. La care doamna imi spune ca ea nu detecteaza parfumurile, dar asta l-a simtit.
Bine acum, mie nu mi se pare ca miroase a prajitura sau doar a prajitura, e cea mai minunata vanilie din tot ce am testat.
Aici e placut si nu mai pot sa-l port, e clar ca e pt iarna.

Inca nu am primit guerlain, au trecut doar 3 saptamani de la comanda, pe cat posibil nu mai comand din SUA. Din Europa vine asa repede...

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

nu pot sa zic ca nu stiu l-am primit ieri cadou de Florii a fost luat de la PRIVILEGE in rest nu stiu nimic despre el ...cand o sa am timp o sa intru -n cerc si eu

La Multi Ani! Ai primit si orhidee?

Mergi la inceput

teo, de la beautik.ro poti sa comanzi si on-line, uite cat e parfumul tau: www.beautik.ro/produse.php?produs_id=75" target="_blank">Scent Gloss , ai comandat 50 sau 100 ml?
cred ca e mai ieftin sa cumperi de pe amazon...

Mergi la inceput

dana multumesc !
da am primit si o orhidee de data asta PARFUMATA ! se numeste nelly isler adica astahttp://www.easyorchids.co.uk/shop/Burrageara-Nelly-Isler.html si credeti-ma ca atunci cand e soare afara miroase toata casa ! a mea are un miros floral pudrat o nebunie - sunt curioasa daca regasesc mirosul in scent gloss ca si el are orhidee in compozitie !

dana din pacate nu am a vut timp sa mai "bantui" in afara de asta mie -mi plac provocarile asa ca am preferat sa l iau pe nemirosite . si da se simte si la pret ...
acum ramane sa i vina randul sa ma dau cu el ...
cineva are una bordeaux si miroase a ciocolata ! cred ca tom ford de acolo s-a inspirat pt black orchid .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:

Citat:

La multi ani, Teo!!!! Cu sanatate su multe, multe bucurii !!!!
Cand intri pe thierry mugler.com sa introduci si codul de pe capac...
Ce cadouri frumoase ai primit....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Buna fetelor ce mai faci?
Eu ajunsei prin Bucuresti ..In rest parfumuri nu am mai mirosit nimic din lipsa de timp.
In rest vroiam sa-i spun lui Rose cc ca am folosit vopseaua de la Logona..Tragedie cu ierburile astea.Nu m-a colorat deloc i abia l-am scos din par.Dupa n samponari, balsam am un par asa de uscat si acum mi-am aplicat un ulei ca se nu se mai poate..
Pe mai tarziu.

Cait
http://biomonde.ecosapiens.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Teo la multi ani ! ce faine cadouri ai primit!!!

Cait imi pare rau sa aud ca nu ti-a reusit vopsitul...of!!! Acum alta cale nu e decat multa ingrijire si sa stai departe de vopsea un timp pana il vezi mai revigorat. Eu inca n-am incercat cu ierburile astea desi era cat pe ce ultima data sa imi iau si eu Logona ca sa nu pun cu amoniac. Apoi m-am decis ca daca si asa ma fac acum (o singura data) in sarcina, macar sa prinda ca lumea, ca firul meu e mai ciudat si nu preia vopseaua decat superficial ... asa ca am luat un L'Oreal Recital Preferance o formula noua si e ok. Acum il las in pace pana mai incolo dupa ce nasc.

27+

Mergi la inceput