Club chic (33)
Raspunsuri - Pagina 7
danamiha spune:
Carmena, uite ce am gasit pentru tine: www.fragrantica.com/news/Clarins-Eau-des-Jardins-1349.html" target="_blank">Clarins Eau des Jardins
Carmena spune:
Neata,
Mai fetelor cum a dat putin caldura, cum ati umblat dezbracate si acum, na ati racitSanatate multa va doresc, mult ceai cu lamaie si miere.Inteleg ca din cauza aceasta a amortit subiectul, pai cine sa mai si miroase, daca sunteti racite
Dana sarumana ca te gandesti la mine. Suna foarte bine, singura problema este ca e clasificat ca fiind Aromatic, si am vazut eu ca astea aromatice pentru mine parca sunt after shave-uri. E interesant de mirosit, sunt convinsa ca nu il rateaza Rose , desi abia in mai se lanseaza in piata, pana ajunge in Romania, imbatranesc
puneti-va pe picioare si pe scris ca inchideti subiectul
danamiha spune:
Carmena esti o scumpa Azi ma simt mai bine, dar sunt f.slabita, nu pot manca, ceea ce nu este rau doar daca as avea putere...zilele astea nici nu am vrut sa vad vreun parfum, dar azi am iesit putin si m-am dat cu tihota, sper ca nu am intoxicat pe nimeni, e cel mai vanilat dintre vanilate
carina, sper ca esti bine si ca nu s-a molipsit bebe de la tine
pe toate parfumatele
sali spune:
parfumatelorrrrrr,
sunt mandra si incantata posesoare a unui parfum AMETHYST /Lalique!
l-am primit de la rosesi acum, o data cu acest parfum, pot spune ca sunt violet cu acte-n regula!
acesta va fi parfumul meu de vara, vara 2010 cu miros de fructe negre, de coacaze, avand efervescenta de sampanie si nu stiu cum naiba se face dar si catifeaua unei petale de bujor!
fetelor racitelor,multa sanatate !
Carmena spune:
Dana sanatate multa. Pentru stari de slabiciune, pe mine ma ajuta CA+Mg efervescent, cate 2 pe zi
Sali sa folosesti sanatoasa, cocheta si violeta Amethistul.
danamiha spune:
sali, sa te bucuri de parfum, sa-l porti cu multa, multa placere l-ai primit in contul zilei de 1 aprilie? fetelorrrr, ghiciti voi ce e in 1 aprilie?
carmena, multumesc de sfat, ar trebui sa iau si eu stiind ca stau cam prost cu calciul.
la inceput am crezut ca e gripa, aveam dureri musculare groaznice, nu am dormit duminica spre luni deloc, durerea nu a cedat la calmante, dar dupa problemele de ieri am realizat ca e un virus digestiv.
azi sunt mai bine...
rose_selavie spune:
Dragele mele multa multa sanatate va doresc, sunt cu gandul la voi!!!
As trece pe la amandoua in vizita cu ciocolata si flori.
Pentru Carina am ales acest buchet parfumat:
http://products.proflowers.com/flowers/80-Blooms-of-Fragrant-Freesia-30002615?viewpos=44&trackingpgroup=get&ref=organicyahgeneric_flowers+bouquet
iar pentru Dana acesta, fiindca ii plac trandafirii (doar florile, nu in parfum!):
http://www.kabloom.com/ProductDetails.aspx?catname=Rose_Bouquets&pname=2_Dozen_Pink_Roses_&pid=69&catid=19
26+
carina85 spune:
Dragelor,multumesc pentru urari!
Dana,sper ca te vei face bine repede...Eu inca bolesc...Si sotul a fost racit,inaintea mea...Daca bebe nu se molipseste nici de la mine ,atunci e mare minune...il declar bebe-strong.
Rose,cum m-ai nimerit cu buchetul de frezii...Multumesc mult si iti trimit atatia pupici ,cate flori am primit ,X1000!
Pupici,dragelor...sper sa-mi iasa cat mai repede nasul din carantina...ca sa pot merge la mirosit!
carina85 spune:
Sali,ma bucur mult pentru tine,pentru Amethyst...Sa-l folosesti sanatoasa!
Hmmm...nu e greu de ghicit ce e pe 1 Aprilie...Eu stiu deja...Dar astept totusi momentul...
danamiha spune:
rose, multumesc mult pt buchet, e absolut superb!
carina, mergem si noi sa o vizitam pe rose la spital cand naste?