Club chic (33)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha
[rose, spune-ai ca apare un nou parfum de la SL, acesta e: http://www.fragrantica.com/perfume/Serge-Lutens/L-Eau-Serge-Lutens-8337.html ?

hm...un parfum fresh de la Lutens...primul gand in ceea ce-l priveste e ca nu o sa fie persistent!

parfumul este pe ebay, i-am remarcat aparitia ca noutate acolo.

mi se intampla cu Addict-ul ceea ce mi s-a intamplat si cu Alien-ul, la vremea lui: dupa 2 zile, nu-l mai simt decat putin spre deloc.
vorba unei parfumate, care pateste la fel : cred ca noi trebuie sa ne dam cu benzina ca sa simtim mirosul bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Buna dimineata fetelor!

Da, acesta e noul Lutens, l-am testat de curand si desi primul imbold e sa ii fac un pic de morala pt ca e prea masculin (sau poate imi pare mie rau ca pe asta nu l-as putea purta never-ever), incerc sa ma abtin pana ajung sa-l mai testez odata.
Atunci incercasem intr-adevar doar parfumuri dulci si am vazut noul Lutens la urma, asadar socul unui miros clean-aldehidic-oceanic-fresh nu m-a cucerit deloc.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Parfumatelor, va recomand din toata inima acest site: http://www.ausliebezumduft.de/

Am comandat www.fragrantica.com/perfume/Indult/Tihota-4346.html" target="_blank">Indult Tihota , a sosit in 6 zile, am primit si o mostra si o plasa

Mergi la inceput

Citat:

Parfumatelor, va recomand din toata inima acest site: http://www.ausliebezumduft.de/

Am comandat www.fragrantica.com/perfume/Indult/Tihota-4346.html" target="_blank">Indult Tihota , a sosit in 6 zile, am primit si o mostra si o plasa

si cum este INDULT TIHOTA?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sali

Citat:

si cum este INDULT TIHOTA?

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

e vanilat, doar vanilie si mosc, fara citrice si floricele

nu am mai testat asa o vanilie pura, e persistent, am pus dimineata la 10 un puf pe mana si miroase si acum f.bine.

intr-un singur cuvant, e minunat, nu am cu ce sa-l compar, chiar sotul cand a mirosit a zis ca asa ceva nu a mai intalnit.

rose ar sti sa-l descrie asa bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Dana sa stapanesti sanatoasa noile achizitii elitiste. Sincera sa fiu, poftesc la vanilia din ele.

Sali, avand in vedere ca a amortit "subectu'" eu zic domne sa vedem ce mai zic cei de la meteorologie??? A invins primavara, iarna, sau e doar o pacaleala??? Ceva avertizari?
Si revenind la subiect, eu inafara de Lolita, care o simt si seara pe mine, restul parfumurilor, de la pranz incolo nu le mai simt... Deci nu esti singura cu aceasta problema, ma alatur si io

Si ceva achizitii mai comune, nimeni nimic? Ca aceste superbe elitiste propuse de Dana, desi imi scurg ochii la ele, raman inca sunt departe, in primul rand din cauza tehnicii asteia care nu ma lasa sa-mi fac cont de paypall

Carina sunt sigura ca sunteti pe drumul cel bun cu diversificarea, daca nu mai scrii pe aici...esti cufundata in bucatarie gatind divese bunatati pentru micutul papacios?

Pe Geniest am intalnit-o la subiectul celalalt, deci e in zona

Si restu' catalogului...va las placerea sa il completati.

parfumatele

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui Carmena
Sali, avand in vedere ca a amortit "subectu'" eu zic domne sa vedem ce mai zic cei de la meteorologie??? A invins primavara, iarna, sau e doar o pacaleala??? Ceva avertizari?

nici la minus 20 de grade nu a fost asa intepenit subiectul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Carmena

Dana sa stapanesti sanatoasa noile achizitii elitiste. Sincera sa fiu, poftesc la vanilia din ele.

Carmen cu Stefan si Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Buna , parfumatelor!
Ce mai faceti?Va bucurati de primavara?
Pentru ca,banuiesc ca ati baut deja cafeluta de dimi,va ofer ceva pentru pauza de pranz!

Pupici,dragelor!

PS:Eu sunt racita boooocnaaa!

Mergi la inceput

carina, multa sanatate

nici eu nu sunt prea bine, zac in pat de ieri, dureri musculare, disconfort total

Mergi la inceput