Club chic (33)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

M-am dat cu note vanille acum cand l-am dus pe fiul meu la tenis. la intoarcere am intrat sa cumpar ceva si la raionul de mezeluri aproape ca se lipea cineva de mine desi eram doar 2 persoane si studiam vitrina cu produse. o fi note vanille de vina ca nu mi s-a mai intamplat

si acum cand scriu ma simt invaluita in parfum, asa cum ai avea o esarfa mare in jurul tau, fina, din casmir, e asa minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

M-am dat cu note vanille acum cand l-am dus pe fiul meu la tenis. la intoarcere am intrat sa cumpar ceva si la raionul de mezeluri aproape ca se lipea cineva de mine desi eram doar 2 persoane si studiam vitrina cu produse. o fi note vanille de vina ca nu mi s-a mai intamplat

si acum cand scriu ma simt invaluita in parfum, asa cum ai avea o esarfa mare in jurul tau, fina, din casmir, e asa minunat

Inseamna ca parfumul asta ar trebui luat cu tot cu un bodyguard la pachet!

25+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Citat:

Inseamna ca parfumul asta ar trebui luat cu tot cu un bodyguard la pachet!

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
la intoarcere am intrat sa cumpar ceva si la raionul de mezeluri aproape ca se lipea cineva de mine desi eram doar 2 persoane si studiam vitrina cu produse.

hai ca incep sa fiu din ce in ce mai interesata de acest parfum!

... ma amuz gandindu ma cum va fi sa te intrebe cineva novice cu ce te-ai dat iar tu sa ciripesti: TIHOTA ! ( sau MICALLEF, dupa caz).
suna intr un mare fel aceste nume, au o rezonanta deosebita...se asteapta omul sa zici chanel, dior,ca de astea a mai auzit, si cand colo tu il lovesti cu "TIHOTA"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Dana, acesta e parfumul ???
M-ai facut asa de curioasa ca m-am apucat sa-l caut! Tu de unde l-ai luat ? Cum e pretul fata de ebay?

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camelia_daniela

Dana, acesta e parfumul ???
M-ai facut asa de curioasa ca m-am apucat sa-l caut! Tu de unde l-ai luat ? Cum e pretul fata de ebay?

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

exact acela e, de la aceasta vanzatoare am luat. e si singura care il are acum.

am luat "buy now", nu am avut nervi sa fac o oferta, probabil puteam sa-l iau mai ieftin, dar il caut de mult, mult timp, zilnic, si abia acum l-am gasit, asa ca nu am vrut sa risc.

Intr-o parfumerie din SUA l-am vazut la 192$.

Tipa din Budapesta e o draguta, a ajuns f.repede parfumul. I-am scris un mesaj sa o intreb de ce este asa scump transportul pt Ro si mi-a facut reducere de 7 dolari, mare afaceream facut.

as fi vrut sa-i scriu in ungureste, rusine sa-mi fie ca nu am invatat aceasta limba desi am vecini, prieteni, rude, etc, dar doua cuvinte tot i-am scris, mi-a raspuns si ea, din fericire tot doua cuvinte le-a scris in ungureste, ceva la inceput si ceva la sfarsit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sali

Citat:
la intoarcere am intrat sa cumpar ceva si la raionul de mezeluri aproape ca se lipea cineva de mine desi eram doar 2 persoane si studiam vitrina cu produse.

hai ca incep sa fiu din ce in ce mai interesata de acest parfum!

... ma amuz gandindu ma cum va fi sa te intrebe cineva novice cu ce te-ai dat iar tu sa ciripesti: TIHOTA ! ( sau MICALLEF, dupa caz).
suna intr un mare fel aceste nume, au o rezonanta deosebita...se asteapta omul sa zici chanel, dior,ca de astea a mai auzit, si cand colo tu il lovesti cu "TIHOTA"!

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

sali, ca de obicei esti o scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

parfumatelor, am luat azi ADDICT-ul, nu va spun cum este, ca nu se poate descrie in cuvinte...!
am luat tot azi si un colet de pe fragrancex si tipa de la vama a facut putin pe dura intreband ce valoare are parfumul.
eu nu mai stiam, zic : hai sa ne uitam pe factura, cred ca este in cutie...dar nu era scrisa pe acea foaie valoarea si ma tinea asa in suspans, gandindu ma cum sa demonstrez cat am dat pe parfum si ca pretul respectiv este sub valoarea prag de la care se platesc taxe vamale.
apoi din una in alta, curioasa si ea vazand ca e parfum, m-a intrebat cum de nu platesc transport, care e site-ul, cum e cu cardul pt plati on line..etc.
la plecare mi-a zis ( ca un pont ) sa nu comand valoare mare ( parca a pomenit ceva de 60 de dolari) si sa nu fac mai mult de doua comenzi pe luna.
data viitoare o sa intreb clar cat este valoarea.

cu acest ADDICT declar inchis sezonul de cumparaturi la parfumuri, macar pana in mai-iunie asa...pana atunci sper sa gasesc un parfum fain de vara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

parfumatelor, am luat azi ADDICT-ul, nu va spun cum este, ca nu se poate descrie in cuvinte...!
am luat tot azi si un colet de pe fragrancex si tipa de la vama a facut putin pe dura intreband ce valoare are parfumul.
eu nu mai stiam, zic : hai sa ne uitam pe factura, cred ca este in cutie...dar nu era scrisa pe acea foaie valoarea si ma tinea asa in suspans, gandindu ma cum sa demonstrez cat am dat pe parfum si ca pretul respectiv este sub valoarea prag de la care se platesc taxe vamale.
apoi din una in alta, curioasa si ea vazand ca e parfum, m-a intrebat cum de nu platesc transport, care e site-ul, cum e cu cardul pt plati on line..etc.
la plecare mi-a zis ( ca un pont ) sa nu comand valoare mare ( parca a pomenit ceva de 60 de dolari) si sa nu fac mai mult de doua comenzi pe luna.
data viitoare o sa intreb clar cat este valoarea.

cu acest ADDICT declar inchis sezonul de cumparaturi la parfumuri, macar pana in mai-iunie asa...pana atunci sper sa gasesc un parfum fain de vara.

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

Sali,ma bucur pt Addict.
Si eu l-am mirosit wee asta si mi-a placut...Bineee,mai mult mi-a placut Addict 2.Multumim pentru informatiile legate de vama!

Ce spui despre acesta pentru vara?
www.fragrantica.com/perfume/Dior/Dior-Addict-Shine-1513.html" target="_blank">http://www.fragrantica.com/perfume/Dior/Dior-Addict-Shine-1513.html

PS:Ce se intampla cu purple,unde este?Nu ai dispozitie pentru el azi?

Mergi la inceput

Draga sali, sa te bucuri de Addict

Mergi la inceput