Club chic (33)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui carina85

Dana, am vazut ca are in compozitie si citrice si flori (iasomie).
Se identifica usor sau vanilia e pregnanta?

flori nu simt, citrice f.putin la inceput, dar astea imi plac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Wow Dana ce fain de tine! Sa-l porti sanatoasa ! Cati ml are sticla? E mai bun si decat Tom Fordul?

Azi am fost intr-o parfumerie cu mami si ea se oprea... si se uita la toate. Era campania pt noul ruj hidratant Chanel si tipa de acolo m-a ispitit cu nuantele si mi-a propus sa stau sa ma machieze. Intai m-a demachiat complet, a pus un serum foarte hidratant pe toata fata, apoi fond de ten transparent, pudra cu un pamatuf imens, fard pe pometi intr-o nuanta delicata de roz, rimel pt alungire, un balsam pt buze, apoi contur si in sfarsit rujul minune rouge coco. Culoarea cu nr 13 gardenia, un soft-pink natural. Erau florile cu care Coco Chanel isi decora boutique-ul. M-am simtit tare rasfatata azi.
3 metri mai la dreapta, la Sisley faceau si ei machiaje si am facut o bucla mare sa nu ma cheme, e greu de refuzat, dar ma simteam asa de fresh si luminoasa ca nu-mi mai trebuia nimic .

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianxa spune:

Am facut comanda pe fragrancex si desi apare ca trimisa de o luna tot nu a venit. Cam cat dureaza sa ajunga o comanda? Vine la posta vamala, nu?

Mergi la inceput

rose, banuiesc ca nu ai avut aparatul de fotografiat (sau mai bine camera la tine), nu? of ce as fi vrut sa te vad

ti-a placut noul ruj? Eu folosesc doar doua nuante, una de roz spre visiniu si una de maro, dar deschis spre caramiziu, nu stiu cum sa explic, of...

Note vanillee are 75 ml.

Nu le pot compara asa, care e mai bun, sunt minunate ambele si imi plac mult, nu as renunta la nici unul.

Cand am desfacut parfumul sotul meu a zis: "E Tobacco Vanille dar fara tabac"

Am primit Un Bois Vanille, multumesc mult rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianxa

Am facut comanda pe fragrancex si desi apare ca trimisa de o luna tot nu a venit. Cam cat dureaza sa ajunga o comanda? Vine la posta vamala, nu?

eu cel mai mult am asteptat 2 luni dupa un colet, uneori a venit si in 3 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

rose, banuiesc ca nu ai avut aparatul de fotografiat (sau mai bine camera la tine), nu? of ce as fi vrut sa te vad

ti-a placut noul ruj? Eu folosesc doar doua nuante, una de roz spre visiniu si una de maro, dar deschis spre caramiziu, nu stiu cum sa explic, of...

Note vanillee are 75 ml.

Nu le pot compara asa, care e mai bun, sunt minunate ambele si imi plac mult, nu as renunta la nici unul.

Cand am desfacut parfumul sotul meu a zis: "E Tobacco Vanille dar fara tabac"

Am primit Un Bois Vanille, multumesc mult rose

Asa e, n-am avut aparatul cu mine, acum imi pare rau ca n-am facut o poza, oricum rujul se duce ca orice ruj daca mananci, nu e cu pudra care rezista 8h. Restul machiajului tine bine. Rujul pare f ok, in sensul ca imi simt buzele fine de la el. Nuantele sunt multe si in tonuri naturale.

Ai dreptate sa stii. Nu trebuia sa mai intreb care din ele iti place acum mai mult, mai bine sa le ai pe amandoua, sa le alternezi si sa te simti bine cu fiecare vanilat in parte.
Ma bucur ca ti-a ajuns Un Bois Vanille!

25+

Mergi la inceput

rose draga mea, am avut putine emotii cu Note vanille, l-am cumparat pe nemirosite, e cotat ca fiind unul dintre cele mai bune parfumuri vanilate, alaturi de Indult Tihota si inca cateva (care au si multe flori).

nu am mai vrut sa comand mostra, 1 ml 6 dolari plus 8 transportul asa ca am luat direct 75 ml.

la tobacco vanille prima data te izbeste tabacul si doar dupa ceva timp vanilia, dar aici o simt de la inceput, e o vanilie asemanatoare cu cea din tobacco, naturala ca sa zic asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianxa spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Citat:
citat din mesajul lui Bianxa

eu cel mai mult am asteptat 2 luni dupa un colet, uneori a venit si in 3 saptamani.

Dar vine la posta vamala? Sa stiu unde sa verific. Ar trebui sa deschid proces paypal inainte sa fac 45 zile de la plata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

dana, o cu miros de vanilie iti trimit, desi la cata vanilie si la ce vanilie ai tu acum, nu cred ca mai ai nevoie!
sa te parfumezi bucuroasa !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sali

dana, o cu miros de vanilie iti trimit, desi la cata vanilie si la ce vanilie ai tu acum, nu cred ca mai ai nevoie!
sa te parfumezi bucuroasa !

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

Mergi la inceput