Club chic (33)
Raspunsuri - Pagina 13
teo30967 spune:
am uitat sa spun : sunt plecata din bucuresti si mi-am luat cu mine elle -ul si ar fi mers teribil pt azi marti angel-ul si chiar midnight poisson daca l aveam ...aici e frig....
sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui teo30967 am uitat sa spun : sunt plecata din bucuresti si mi-am luat cu mine elle -ul si ar fi mers teribil pt azi marti angel-ul si chiar midnight poisson daca l aveam ...aici e frig.... |
ELLE de la YSL, da.....uite iar un parfum asupra caruia va trebui sa ma aplec cu mai multa atentie!
l-am mai avut in vizor si tot ma bantuie periodic, asa ca mai devreme sau mai tarziu tr sa il iau , sa pot dormi linistita !
dar Chanel Allure Sensuelle nu ti-ar fi fost bun pe frig?
edit dupa 3 ore de DIOR/MIDNIGHT POISON: ei bine da, imi dau seama ca sunt ca un dependent care are nevoie de o substanta din ce in ce mai tare pt a se simti bine. Momentan Midnight Poison imi satisface nevoia de parfum tare si dulce, dulce si cu clasa, cu clasa si dark.
ma intreb de ce nu l-am descoperit pana azi , mi se pare timp pierdut..dar voi recupera la greu.
rose_selavie spune:
Sali ti-am zis ca merg azi in oras si intru sa vad si eu cum e Midhnight-ul tau ca mi-l aminteam vag...vag de tot.
Acum ce pot spune despre el ca prima impresie e ca mirosul pe mine nu e dulce si....nici tare greu (un Hypnotic Poison de ex e net mai dulceag-compact).
Il simt aspru-uscat, usor de tot masculin, simt note similare din ELLE YSL si poate chiar din Amethyst sau in orice caz un Lalique. E acolo un mosc si lemn care dau o mireasma originala.
Vanilie? Deloc.
Parfum special, care cu siguranta cade cu tronc celor din jur cat si purtatoarei desigur. Sali sa te bucuri de el! Mie imi place.
27+
sali spune:
citat din mesajul lui rose_selavie Il simt aspru-uscat, usor de tot masculin, simt note similare din ELLE YSL si poate chiar din Amethyst sau in orice caz un Lalique. E acolo un mosc si lemn care dau o mireasma originala. Vanilie? Deloc. Parfum special, care cu siguranta cade cu tronc celor din jur cat si purtatoarei desigur. Sali sa te bucuri de el! Mie imi place. 27+ |
ce faci rose? vorbesti de funie in casa spanzuratului ? descrierea asta m-a dus cu gandul nici mai mult nici mai putin decat la ENCRE NOIR, simt eu asa o chemare si dinspre acela si ma tot straduiesc sa imi acopar urechile si sa ma prefac ca nu o aud!
devin fan lalique si dior, ceea ce nu e o alegere de lepadat, nu?
acum, dupa aproape 6 ore de MIDNIGHT POISON-zici ca e jurnal de bord- si o intalnire f.importanta pt mine in care poate am avut succes( partial) si datorita parfumului, nu pot zice decat ca imi place si mai mult..asa ca cele care prefera parfumuri tari si inca nu l-au incercat, sa faca bine sa recupereze!
si da teo, ai dreptate...are o persistentaaaaa....
ma gandesc si la fratele lui, la Hypnotic, sa il iau , sa nu se mai simta singur, desi imparte raftul cu Addict, deci tot ar cam fi neamuri, asa mai pe departe.
sali spune:
citat din mesajul lui danamiha sali, sa porti cu multa placere parfumul, nu va mai spun ca mie nu imi place |
multumesc!
rose_selavie spune:
Aoleuuuuuuuu am simtit acum Midnight Poison in fum de tigara si e extraordinara combinatia!! A iesit sotul meu pe balcon, el fumator ocazional si a intrat un firicel in camera si s-a combinat cu Midnightul de pe mine si de pe cartonas intr-un mare fel. Recomand tuturor fumatoarelor acest parfum!
L-am intrebat si pe el daca ii place si zice ca da, foarte si ca merge bine cu tigara.
Un parfum fumator ce mai .
28+
sali spune:
citat din mesajul lui rose_selavie Aoleuuuuuuuu am simtit acum Midnight Poison in fum de tigara si e extraordinara combinatia!! A iesit sotul meu pe balcon, el fumator ocazional si a intrat un firicel in camera si s-a combinat cu Midnightul de pe mine si de pe cartonas intr-un mare fel. Recomand tuturor fumatoarelor acest parfum! L-am intrebat si pe el daca ii place si zice ca da, foarte si ca merge bine cu tigara. Un parfum fumator ce mai . 28+ |
eu nu mai fumez de ceva timp dar am fumatori in jur asa ca sper ca o sa-i surprind si aceasta latura lui Midnight Poison.
desi de dragul lui sunt capabila sa ma apuc iar de fumat, daca zici ca asa miroase si mai bine!
Carmena spune:
Sali La multi ani, sa fii sanatoasa, norocoasa si parfumata toata viata cu cele mai fine miresme!!!!Scuze pentru absenta nemotivata de la petrecerea virtuala in pijamale si pentru urarile intarziate, dar in varful muntelui pe unde am preumblat nu am avut cum sa iau legatura cu voi
Carina, multumesc mult de tot, esti o scumpa.
Rose pentru urari si pentru descrierere Midnight Poison
Sper ca ati avut parte de cele mai frumoase, luminoase si parfumate Sarbatori, chiar daca a predominat scortisoara, romul, lamaia si vanilia Mie imi plac toate
Dana special si stie de ce...
parfumatelor.
carina85 spune:
Neata,parfumatelor!
Ca pentru mine acu' e "neata"...dupa o noapte nedormita...cu un bebe plangacios ,caruia ii ies 2 dintisori...
Va propun ceva care sa va energizeze pentru tot restul zilei...Si in special pentru o Ciresica...cu pupici si urari de sanatate!
O zi frumoasa,fetelor!