Club chic (33)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

La multi ani, Sali!

Multa sanatate, fericire si la cat mai multe cadouri parfumate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Sali,pai ce faci,mama draga...chiar de ziua ta esti bolnavioara?

Papa lamai la greu ,ca sa te faci bine pana deseara...ca o sa navalim peste tine cu party-ul!

Pupici...si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Fetelor eu de azi va urez UN PASTE FERICIT sa vina iepurasii la copii vostri si sa fiti cu totii veseli, sa aveti timp frumos, senin, soare, papa bun si multe cadouri!
Noi plecam de maine intr-un weekend prelungit in Germania la socrii si imi veti lipsi cu siguranta! Va pup pe toate

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

parfumatelor, intru pt a doua runda de multumiri pt toate urarile pe care mi le-ati facut!
ma simt un pic mai bine asa ca las usa deschisa larg pentru party!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Dragelor-parfumatelor!

Va doresc sa aveti parte de sarbatori imbelsugate,linistite si senine!Sa va aduca iepurasul orice arome/miresme va doriti!

Paste Fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

La multi ani, Sali!

In noaptea de Inviere cand clopotele bat, cu lumanari aprinse, cu sufletul curat, sa spunem impreuna " Hristos a inviat!"
Ou inrosit, miel rumenit, cozonac marit.... Paste fericit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrriana spune:

Hristos a inviat !
Vreau sa va intreaba daca parfumurile de pe esentedelux sunt originale...Ma intereseaza un Dior apa de toaleta,si daca se poate,sa fie tester...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Poti comanda cu incredere, eu am comandat si totul a fost bine, mai mult de atat, majoritatea fetelor de aici au comandat si toate au doar cuvinte de lauda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne16

La multi ani, Sali!

In noaptea de Inviere cand clopotele bat, cu lumanari aprinse, cu sufletul curat, sa spunem impreuna " Hristos a inviat!"
Ou inrosit, miel rumenit, cozonac marit.... Paste fericit

multumesc!
si multumesc inca o data tuturor celor care m-au felicitat de ziua mea.

on topic nu prea am ce sa scriu,am stat cuminte si m-am tinut departe de cumparat parfumuri, azi mi-am dat cu Amethyst care ma indeamna sa fiu vioaie dar are si o tusa glamour, atat cat trebuie, pt marti de dimineata!

teo, ziceai de un Chanel Chance Eau Fraiche...da , intr-un fel imi pare rau ca am luat Chanel Cristalle Eau vert si nu Chance Eau fraiche...Eau vert-ul meu are o persistenta buna dar mai mult in aer si pe haine... pe mine cred ca mai putin!(adica rezonabil)... ma dau in camera si cand vin acasa dupa cateva ore mie mi se pare ca mirosul e acolo, in locul unde m-am parfumat!
oricum nu cred ca repet prea curand experienta cu parfumuri fresh/green/citrice, pur si simplu nu ma pot adapta, mi se pare ca nu-s parfumata cu asa parfum pe mine.

realizez ca majoritatea parfumurilor mele ( cele care imi plac cel mai mult ) sunt cele in care pana si sticla este in nuante de mov sau albastru intens ( Alien, Addict, Lolita Midnight, azi primesc cadou un MIDNIGHT POISON de la DIOR ) asa ca...un Chanel EAU VERT a fost doar o ratacire de moment !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

cristos a inviat si paste fericit tuturor parfumatelor !

sali ...eu ma asteptam la reactia asta din partea ta cu privire la chanel cristalle ...dar voiam confirmarea .
nu stiu de ce dar am impresia ca sunt pe aceeasi lungime de unda parfumata cu tine !
eu optez pt chance eau verte ca e mai "moale" mai cald ca sa zic asa spre deosebire de cristalle e.v. care oricat de modernizat ar fi tot are "CEVA" din cristalul original, iar eu pe acesta l-am simtit prea fresh si batranicios, innecacios ...si da desi vine caldura eu tot nu ma pot lasa de parfumurile mele puternice si dulci si tari !

midnight poisson are o persistenta !!! il stiu am ezitat mult daca sa mi-l cumpar atunci cand nu a venit lolita midnight ....

acum astept scent glass-ul deja am primit confirmarea de la babanu mai tre sa primesc telefon ....

Mergi la inceput