Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (51)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Am o intrebare : Stie cineva cum se curata argintul? Al meu are un lant de argint si nu mai stiu ce a facut cu el, dar s-a facut negru. Acum, facand curatenie am dat peste el si m-am gandit sa il curat, dar nu stiu cum...

Paula, 21+ cu

cu bicarbonat de sodiu. il freci in palme si ramane alb. (lantisorul...)

Elena 18+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Pe ine m-ati pierdut cu discutiile astea, aici nu se dau atat de multe detalii.........adica ti se spune ce nu este in neregula dar daca totul este ok..inseamna ca e ok.
Mie nici nu mi-a spus de triplu test, am intrebat eu, a zis atat timp cat dublu test iese bine nu se mai face TT, a zis ca mai importanta este morfologia fetala.
Nu stiu ce sa mai zic

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 17+ de si

Dragaicaeu is si mai in plop sincer,avand in vedere ca nu inteleg tot ce imi spune doctoritza,ma refer la termenii care voua va sunt cunoscuti cand vii spune in limba noastra...si sa nu mai spun de dublu test,triplu test,nu mia spus absolut nimic.cand am ajuns acolo,ma luat asistenta de mana mia luat sange,tensiunea,cantar,urina si gata...dupa hai la doctor,interogatoriu,si nu stiam in ce limbi sa ne intelegem,ca pana la urma sau vb 3 limbi ca sa putem sa ne lamurm cu totiipana sa ies,eram bucuroasa doar ca bebe e bine,si ca se dezvolta normal.oricum luni la eco am sa vad cum fac mai bag eu o alta limba si am sa o interoghez eu pe ea...fac listutza de acasa ca voi sa fiu si eu domle documentata cu de toate
iauite am dormit la amiaza si acu nu ma mai opresc din scris
aaa si cu kg...eu am mai mult stres decat voi burtici ca eu sunt mica de statura1.60 si aveam 57 de kg deci deja in plus,la mine se vor vedea repede ce voi pune pe mine fata de voi cele inalte, asa ca fara stres

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

buna seara, fete cucuiete!
Mai, dar harnicute mai sunteti....pana citesc eu din urma tot ce scrieti, ajung sa scriu si eu cand nu mai stiu nici ce vr0iam sa mai scriu, nici ce ati mai scris voi in zecile de pagini.....
Oricum, mi-a ramas in cap ca e Carla la eco sa-si vada printisorii, te asteptam cu vesti
Racusor, La muti ani sotului, sa fie sanatos si sa aibe gria de voi toata viata! Si, cred ca tu scriai ca ai o masta speciala pt laptop, pe care o pui peste burtica in pat...de unde ai luat-o si cat a costat?
Bts-ovi, niste porci ordinari cei cu cartea de munca....
Aaaaaa, si sa va felcit pt noile burticute pe care le aveti acum in dotare, din ce in ce mai mari si mai frumoase!!!
Maya,ma bucur si eu ca ai iesit din trilema ta, sa nu te mai gandesti sa pleci de langa noi, sa-ti intre bine in cap ca esti de-a noastra, asa ca nu te lasam sa ne parasesti!!!

Sa stiti ca eu nici acum nu cred ca-l simt pe bebe, mi s-a parut ceva intr-o zi, dar nu stiu sigur, o fi fost si dorinta mea de a-l simti, stiti cum e....atunci cand iti doresti enorm ceva, ajungi sa ti se para ca-l simti....

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Mycya chiar vroiam sa te intreb cum te intelegi tu cu medicii?Ei vb o limba,tu alta,pana la urma in ce limba comuna vb?

21+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Mycya chiar vroiam sa te intreb cum te intelegi tu cu medicii?Ei vb o limba,tu alta,pana la urma in ce limba comuna vb?

Us
My Baby Boy

poi sa vezi...doctoritza este din Peru adica vb spaniola,vb germana,si engleza.dar in engleza nu neam inteles prea mult ca eu nu intelegeam termenii ei,asa ca a ramas ea sa vb in spaniola si eu in engleza...eu stiind spaniola din telenovele intelegeam tot,dar pana la urma auzinduma pe mine in engleza iar incepea sa vb in termeni necunoscuti si am cazut de acord eu sa vb italiana ca ea intelege si ea spaniola ca eu intelegpfff...ai inteles ceva ?ca eu daca citesc ce am scris sigur nu inteleg

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyescu spune:

Buna seara burtici,

Va multumesc mult de tot pentru raspunsuri.

Va pup si va doresc o seara cat mai faina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Multumesc fetelor pentru raspunsurile referitoare la argint

Paula, 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Us
My Baby Boy

poi sa vezi...doctoritza este din Peru adica vb spaniola,vb germana,si engleza.dar in engleza nu neam inteles prea mult ca eu nu intelegeam termenii ei,asa ca a ramas ea sa vb in spaniola si eu in engleza...eu stiind spaniola din telenovele intelegeam tot,dar pana la urma auzinduma pe mine in engleza iar incepea sa vb in termeni necunoscuti si am cazut de acord eu sa vb italiana ca ea intelege si ea spaniola ca eu intelegpfff...ai inteles ceva ?ca eu daca citesc ce am scris sigur nu inteleg

19+

Abia dupa ce am citit mesajul tau de 2 ori am inteles ceva .Asta e dezavantajul medicilor straini,nu reusesti sa te intelegi in privinta comunicarii.Ia zii,ce bunatati ai mai facut astazi?

Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

aaa...deci limba comuna nu avemcat am fost internata in spital in ianuarie cu asistentele ma intelegam prin semne,ca ele nu stiau engleza,deci daca nu voi ajunge s ainvatz macar cateva cuvnte pan la nastere si atunci tot prin semne ma voi intelege cu ele

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

hbro .....nu intri sa ne zici si noua ce si cum?

Cat despre IR-uri si gradul de imbatranie al placentei, nu mi-a spus nici mie nimeni nimic...sper sa-mi dea dr valorile la ir-uri vineri, cand merg la eco,caci eu, fiind sub tratament cu anticuagulante, si in functie de valorile astea imi pot modifica doza.

18+

Mergi la inceput