Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (51)
Raspunsuri - Pagina 13
Dragaica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Otiliav
Hai ca esti tare de tot cu atacurile de panica. Si ca sa te linistesti, mie nu-mi masoara lichidul amniotic. Se uita la cum inoata delfinul, aah face tumbe, are balta apa. Si atat. Ce mi-e 2.9 cm, ce mi-e 3.4 cm de lichid amniotic intre bb si placenta banuiesc, nu? bb2 stand in poztie culcat cu fata inspre ecografist si a masurat de la varful urechii stangi pana la placenta in unghi de 120 de grade ![]() ![]() Acum intelegi cat e de relativa o astfel de masuratoare. Uita de ea! Nu spune nimic concludent si nici macar nu poti compara intre bb-ii tai ca nu stateau fix in aceeasi pozitie, sac, sac. Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 19+ ![]() |
Nu compar intre ei, dar cica bine ar fi 5 cm, mi-au spus sa stau calma ca e totul ok, sunt inca in graficul lor.
Astia numai asa lucreaza cu grafice, cand imi dau foile cu analize zice ca tre sa fiu docorand in statistica si functii quantice ca sa descifrezi nebuniile alea. In sfarsit eu sunt pe ultima liniuta daca cobor mai jos e nasol.
Pentru moment totul e ok, asta conteaza.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
17+ de
si 
adrianaBuc spune:
anca_vlad, bine ca ai trecut cu bine peste evenimente. Lasa ca nu strica putin concediu. ![]()
23+
Vine o
! Doamne ajuta!
bumblebee spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sheritra Lalala, mercic, mi-ai inseninat ziua cand am citit ca ai luat si tu cateva grame in plus Bumbuleino, bafta multa maine, tu stii ca totul e ok dar te alinti si tu, nu? Beluistef, si eu tot miercuri la morfo, dar pe seara! Pufescu, s-ar putea sa fie ligamentele, a crescut burtica si atarna greu. Eu daca stau mai multe ore intinsa in pat cand ma scol exact acolo ma doare si pe mine. Daca fac miscare nu mai doare, dar doare burtic, fund, genunchi, talpi, calcaiul lui Ahile, coasta lui Patrocle, inima lui Hector, puta lui Ulise Vin de la dr de familie, care cica a avut un soc cand m-a vazut (ultima oara acu 2 sapt), a zis ca m-am facut mare, ca am aerul unei femei care naste la cum merg, gafai, bburtan, etc. Cre' ca-i ofticoasa Shery 21 & cu inimioara Alesia (30.10.2007) |
Shery, sper sa fie numai alintat si luat pe ulei

Cat despre gafaiala, am sa ma filmez ca sa vedeti cam cat de tare sunt pe pozitie, gafai parca-s fi balena, dar am citit ca e destul de normal, se baga piticii astia unde pot, ingramadesc tot, saraca inima trage din greu, asa ca, la vara ma astept la senzatii si mai tari
Alina
19+ cu 
gargarita
anca_vlad spune:
sa raportam si noi kg, de la 55 la inceputul sarcinii acu la 18 s avem 58!![]()
![]()
V-am luat, asa-i!
De fapt am un balonas in fata si cam atat si mi-a crescut pieptul!![]()
+17s si mami de astronaut-cosmonaut
Vladut (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
bumblebee spune:
Dragaica, la mine pe buletine scrie ca am lichid amniotic in catitati normale, altceva, mai nik la acest capitol. Totusi la 2, la inghesuiala, nu esti in alte tabele? Dar, chiar si asa, daca doctorii au spus ca e bine, relax, enjoy.
Aaa, sa nu uit, superbe cumparaturile pt bbi
.
Anca, sa te bucuri de concediu si cand te duci data viitoare la echo sa ai colul "beton"
Alina
19+ cu 
gargarita
Dragaica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bumblebee
Shery, sper sa fie numai alintat si luat pe ulei ![]() Cat despre gafaiala, am sa ma filmez ca sa vedeti cam cat de tare sunt pe pozitie, gafai parca-s fi balena, dar am citit ca e destul de normal, se baga piticii astia unde pot, ingramadesc tot, saraca inima trage din greu, asa ca, la vara ma astept la senzatii si mai tari Alina 19+ cu ![]() gargarita |
Eu fac ca o locomotiva, raman fara aer si daca urc scarile pana la etajul 1 sau daca merg un pic mai repede

Va dati seama cat de solicitata este inima sau saracii plamani cat oxigen tre sa pompeze

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
17+ de
si 
anca_vlad spune:
Mama lui de col-nu a stat inchis nici la prima sarcina,m-as mira sa stea acum dar sa fie beton ca asa il vreau!
Mi-am adus aminte ca la Vlad cand l-am intrebat pe medic de dopul gelatinos l-a bufnit rasul mi-a spus ca a disparut la contractiile de la 28 de saptamani....
V-am simtit lipsa!

Sa ma laud cu bucatareala de astazi-ciorba de salata (ca mi-s ardeleanca) cu costita afumata si samantana!
Ghiveci cu legume!
+17s si mami de astronaut-cosmonaut
Vladut (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
paula_m spune:
Am o intrebare : Stie cineva cum se curata argintul? Al meu are un lant de argint si nu mai stiu ce a facut cu el, dar s-a facut negru. Acum, facand curatenie am dat peste el si m-am gandit sa il curat, dar nu stiu cum...![]()
Paula,
21+ cu 
crissy77 spune:
Am supravietuit primei zile de lucru

paula, in copilarie spalam cu pasta de dinti parca![]()
Cristina
16 s
&
Elise-Stefania
bumblebee spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui paula_m Am o intrebare : Stie cineva cum se curata argintul? Al meu are un lant de argint si nu mai stiu ce a facut cu el, dar s-a facut negru. Acum, facand curatenie am dat peste el si m-am gandit sa il curat, dar nu stiu cum... Paula, 21+ cu ![]() |
Si eu procedam ca si Crissy, cu pasta de dinti. Daca nu vrei asa, un bijutier si cu siguranta are o solutie sepciala pt argint.

Alina
19+ cu 
gargarita

, eu oricum nu ma las, ma rog de el pana cedeaza