Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (51)
Raspunsuri - Pagina 11
btz_ovi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Otiliav Nu-i bai ca nu are contractii, e chiar mai bine sa nu te deranjeze contractiile inainte de travaliu. Tu incearca sa o incurajezi. Este pe ultima suta de metri si nu are nevoie decat de incurajari si optimism ca va fi totul bine. Daca se interneaza nu-i rau ca-i monitorizata zilnic, si ea si bebe si vede si cum decurg ostilitatile la nasteri. Nu-i bai ca depaseste termenul cu o zi doua, adica gata am 40s sunt numai buna de operat, se se face asa, unii copii au nevoie de cateva zile in plus sa prinda curaj sa scoata nasucul. De abia la 42s se pune problema ce e de facut sau macar 10 zile peste termen. Medicul asta al ei o lasa sa nasca cu epidurala? sotul, o prietena poate merge cu ea la spital? Poate ne tii la curent cu ce mai face. Sper sa aibe o nastere usoara! Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 19+ ![]() |
Sincer noi ne facem de cap in week-end si ne satisfacem toate poftele culinare,nu ma tem de kg,abia am pus 7 kg
In legatura cu prietena mea.Eu o incurajez zi de zi,ii explic ca nu toate sarcinile sunt la fel,fiecare bebe are un termen de "livrare" insa ea e foarte sperioasa.I-am sugerat si eu epidurala,avand in vedere ca nu ar vrea cezariana,insa am aflat ca in Barlad nu exista nici un anestezist sa faca asa ceva,iar problema unei cezariene nu se poate pune deoarece medicul nu accepta asa ceva.Aici s-a ramas in urma cu 1000 de ani,conditii foarte proaste,medici si mai si.Insa chiar si daca s-ar interna medicul tot nu accepta sa o asiste la nastere,lasand totul in grija moaselor.Eu sper sa fie bine,zi de zi ma rog pt ea sa fie ok si ea si dodoasca ei iar nasterea cat mai usoara si la termen.
21+cu
...IUBESC 2 BARBATIUs
My Baby Boy
btz_ovi spune:
Fetelor eu am 2 intrebari pt voi,sper sa ma ajutati ![]()
1.Am fost angajata la o firma care avea sediul central in Galati,insa punctul de lucru unde eram eu gestionara la Iasi.Cartea de munca nu stiti de unde trebuie sa o iau?Ori la Galati ori la Iasi?
2.Banutii si "spaga" la nastere se dau inainte sau dupa?Eu ma gandesc ca daca nu dau inainte sa nu se poarte personalul aiurea,altfel te trateaza cand au banutii plini de euroi nu?Sotul meu se gandea sa dea inainte plocoanele,insa nu stiu exact.Voi cum faceti?
Va multmesc mult!!!!!!!
21+cu
...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
nela_didea spune:
btz_ovi eu o sa dau firfireii inainte, ca sa se ocupe cum trebe de la bun inceput.
Ma tem ca daca ii dau dupa...nu mai are farmec, fapta fiind consumata.
17+
laurika1982 spune:
| citat din mesajul lui btz_ovi Fetelor eu am 2 intrebari pt voi,sper sa ma ajutati 1.Am fost angajata la o firma care avea sediul central in Galati,insa punctul de lucru unde eram eu gestionara la Iasi.Cartea de munca nu stiti de unde trebuie sa o iau?Ori la Galati ori la Iasi? 2.Banutii si "spaga" la nastere se dau inainte sau dupa?Eu ma gandesc ca daca nu dau inainte sa nu se poarte personalul aiurea,altfel te trateaza cand au banutii plini de euroi nu?Sotul meu se gandea sa dea inainte plocoanele,insa nu stiu exact.Voi cum faceti? Va multmesc mult!!!!!!! ![]() 21+cu ...IUBESC 2 BARBATIUs My Baby Boy |
dRAGA MEA,
MI SE PARE DE-A DREPTUL NESIMITIRE DIN PARTEA L;OR CA TE-AU LASAT FARA CARTE DE MUNCA.TU SUNA-I PE AIA DE LA SEDIUL CENTRAL, INTREABA DE CARTEA DE MUNCA...SI DACA NESIMTIREA CONTINUA FA-LE RECLAMATIE LA ITM...IN CAZUL IN CAR NU TI-AU FACTU CARTEA DE MUNCA TU POTI DOVEDI CA AI MUNCIT 2 ANI LA EI SI SUNT OBLIGATI SA-TI PLATEASCA DARILE...IN PLUS IAU SI AMENDAEU ZIC SA FACI TOT POSIBILUL SA RECUPEREZI CARTEA DE MUNCAFIINDCA AIA ESTE CEAM MAI IMPORTANTA PENTRU TINE.
BAFTA MULTA

Laura
20+
lalala13 spune:
| citat din mesajul lui Sheritra Lalala, mercic, mi-ai inseninat ziua cand am citit ca ai luat si tu cateva grame in plus Shery 21 & cu inimioara Alesia (30.10.2007) |

da mai fata mai
dar nu-i bai
macar sa fie totul bine.----------------------------------------------
my somebody....

21+ cu 
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
grety_niku spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui btz_ovi
Sincer noi ne facem de cap in week-end si ne satisfacem toate poftele culinare,nu ma tem de kg,abia am pus 7 kg In legatura cu prietena mea.Eu o incurajez zi de zi,ii explic ca nu toate sarcinile sunt la fel,fiecare bebe are un termen de "livrare" insa ea e foarte sperioasa.I-am sugerat si eu epidurala,avand in vedere ca nu ar vrea cezariana,insa am aflat ca in Barlad nu exista nici un anestezist sa faca asa ceva,iar problema unei cezariene nu se poate pune deoarece medicul nu accepta asa ceva.Aici s-a ramas in urma cu 1000 de ani,conditii foarte proaste,medici si mai si.Insa chiar si daca s-ar interna medicul tot nu accepta sa o asiste la nastere,lasand totul in grija moaselor.Eu sper sa fie bine,zi de zi ma rog pt ea sa fie ok si ea si dodoasca ei iar nasterea cat mai usoara si la termen. 21+cu ...IUBESC 2 BARBATIUs My Baby Boy |
O sa o ajute Dumnezeu! Ne rugam toate pentru ea.

cat despre kg... sunt mandra posesoare a 2 kg in minus

.
17+ cu bebic rusinos
lalala13 spune:
dragaica mie nu mi-a masurat lichidul asa..mie imi spunea ca e normal si atat. si eu stiu ca trebuie sa bei multa aoa!
----------------------------------------------
my somebody.... 
21+ cu 
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
Dragaica spune:
Nu stie nimeni nimic despre lichidul amniotic??????/

Vroiam pareri ca sa pot face comparatii.
Ooana si aici e la fel nasti cu doctorul de garda, am impresia ca spitalul meu e singurul unde te poti "aranja" cu doctorul tau sa nasti in noaptea in care e el de garda.......asta daca e vorba de cezariana.
Eu n-am apucat sa vb. cu doctorul meu despre asta...inca, sunt curioasa ce-mi spune
, eu oricum nu ma las, ma rog de el pana cedeaza
ii zic ca fac atacuri de panica numai la gandul de a naste cu altcineva 

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
17+ de
si 
nela_didea spune:
Iulia, uite aici am vazut ca se discuta despre valorile placentei. Poate te ajuta.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=80032&whichpage=4
17+
Sheritra spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui paula_m
Nu esti singura pe lume!!! Si eu am ajuns la 70 Kg...cand le vad pe fete in poze, imi vine sa sparg toate oglinzile din casa...Si am asteptat sa fiu insarcinata sa nu tb sa ma abtin seara de la mancare Bine ca fac baiat sa nu treaca si el prin chinurile astea cu kg... Paula, 21+ cu ![]() |
Hiu pai m-am linistit atunci! Picioarele sunt tot subtiri, s-a marit butoiul, poate pic in buric! Al meu sa ma linisteasca cica sunt bine, ca inca n-am nici macar greutatea lui
Shery
21
&
cu inimioara
Alesia (30.10.2007)