Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *112*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Salutare!

Mai, va rog, ajutati-ma cu un sfat.

De 2 zile incerc sa-i recoltez Maiei pipilica pentru analize si nu reusesc. HAi, ieri nu a facut deloc in cele 2 ore cat a aputut sot sa astepte. Dar azi, i-am pus de la ora 7 punguta, a facut, dar nu in ea, ci in pampers. Nu stiu cum naiba...se desprinde punguta aia..., nu sta lipita, curge pe langa... naiba stie. Deja sunt la a treia punguta. Oare gresesc eu undeva? I le pun ba mai sus, ba mai jos...
E si naspa sa stea cu punguta acolo, transpira cu ea..., probabil o si simte nasol.

Doc mi-a zis ca e destul de dificil de recoltat la fetite, dar chiar asa sa fie, sa nu reusesc? Nu mai am decat 1 punguta nefolosita. I-am zis lui sot sa mai cumpere vreo 20 (noroc ca sunt ieftine).

Aveti vreo idee? Vreun sfat pentru mine? A mai incercat cineva?

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

eu zic sa o desfaci imediat ce se trezeste din somn si o tii in brate fara pamper si tii pungutza

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Neatza,intru la capitol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

Gata doamnelor,poftiti la 113

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Salutare!

Mai, va rog, ajutati-ma cu un sfat.

De 2 zile incerc sa-i recoltez Maiei pipilica pentru analize si nu reusesc. HAi, ieri nu a facut deloc in cele 2 ore cat a aputut sot sa astepte. Dar azi, i-am pus de la ora 7 punguta, a facut, dar nu in ea, ci in pampers. Nu stiu cum naiba...se desprinde punguta aia..., nu sta lipita, curge pe langa... naiba stie. Deja sunt la a treia punguta. Oare gresesc eu undeva? I le pun ba mai sus, ba mai jos...
E si naspa sa stea cu punguta acolo, transpira cu ea..., probabil o si simte nasol.

Doc mi-a zis ca e destul de dificil de recoltat la fetite, dar chiar asa sa fie, sa nu reusesc? Nu mai am decat 1 punguta nefolosita. I-am zis lui sot sa mai cumpere vreo 20 (noroc ca sunt ieftine).

Aveti vreo idee? Vreun sfat pentru mine? A mai incercat cineva?

h.

Multumesc lui DD.

eu zic sa o desfaci imediat ce se trezeste din somn si o tii in brate fara pamper si tii pungutza

da. e si asta o idee. o sa incerc, dar voi tine recipientul pe care tb sa-l duc la clinica, nu punguta.
daca nu face nici in punguta care o are acum, o sa incerc si asa.
multumesc.

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput