Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *112*
Raspunsuri - Pagina 21
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica Salutare! Mai, va rog, ajutati-ma cu un sfat. De 2 zile incerc sa-i recoltez Maiei pipilica pentru analize si nu reusesc. HAi, ieri nu a facut deloc in cele 2 ore cat a aputut sot sa astepte. Dar azi, i-am pus de la ora 7 punguta, a facut, dar nu in ea, ci in pampers. Nu stiu cum naiba...se desprinde punguta aia..., nu sta lipita, curge pe langa... naiba stie. Deja sunt la a treia punguta. Oare gresesc eu undeva? I le pun ba mai sus, ba mai jos... E si naspa sa stea cu punguta acolo, transpira cu ea..., probabil o si simte nasol. Doc mi-a zis ca e destul de dificil de recoltat la fetite, dar chiar asa sa fie, sa nu reusesc? Nu mai am decat 1 punguta nefolosita. I-am zis lui sot sa mai cumpere vreo 20 (noroc ca sunt ieftine). Aveti vreo idee? Vreun sfat pentru mine? A mai incercat cineva? h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
eu zic sa o desfaci imediat ce se trezeste din somn si o tii in brate fara pamper si tii pungutza
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
hepilica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui raluci_b
eu zic sa o desfaci imediat ce se trezeste din somn si o tii in brate fara pamper si tii pungutza |
da. e si asta o idee. o sa incerc, dar voi tine recipientul pe care tb sa-l duc la clinica, nu punguta.
daca nu face nici in punguta care o are acum, o sa incerc si asa.
multumesc.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.