Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *112*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Raluci, nu stiu ce sa zic de regim in perioada alaptarii. Si eu sunt in aceeasi situatie si inca incerc sa-mi fac curaj!
Si eu vreau in parc.
Propuneti voi un loc si o ora si vin si eu!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Raluci eu sunt deschisa oricarei propuneri ca ma deplasez cu masina, dar as fi preferat un parc mai linistit si mai marisor asa, ca mie nu mi-a placut in Moghioros din cauza aglomeratiei., dar am trecut peste datorita companiei placute.

Astept propuneri, eu as putea iesi pe la 12:30-13.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

acum papam cam asa: dimineata pe la 6 6 jum 210 ml lapte
la 10 jum 11 fructe adica mere pere si avocado diferite combinatii in care pun si o lingurita cereale orez cu trei fructe nestle
la pranz piureuri diferite home-made ; si mananca tot ce ii dau, nu a refuzat nici o leguma
la 17 jum branzica proaspata cu iaurt
si seara la 9 9 jum 210 ml laptic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Ce ziceti de Cismigiu, spre ex?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Fetelor, eu tocmai am vorbit cu Lullaby, care zicea sa mergem la Monikus sa o scoatem si pe ea afara din casa. A ramas sa vorbeasca cu ea daca poate, si ma suna. Asa ca nu o sa ajung in Cismigiu azi. Nu va suparati, da?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Salutare!

Mai, va rog, ajutati-ma cu un sfat.

De 2 zile incerc sa-i recoltez Maiei pipilica pentru analize si nu reusesc. HAi, ieri nu a facut deloc in cele 2 ore cat a aputut sot sa astepte. Dar azi, i-am pus de la ora 7 punguta, a facut, dar nu in ea, ci in pampers. Nu stiu cum naiba...se desprinde punguta aia..., nu sta lipita, curge pe langa... naiba stie. Deja sunt la a treia punguta. Oare gresesc eu undeva? I le pun ba mai sus, ba mai jos...
E si naspa sa stea cu punguta acolo, transpira cu ea..., probabil o si simte nasol.

Doc mi-a zis ca e destul de dificil de recoltat la fetite, dar chiar asa sa fie, sa nu reusesc? Nu mai am decat 1 punguta nefolosita. I-am zis lui sot sa mai cumpere vreo 20 (noroc ca sunt ieftine).

Aveti vreo idee? Vreun sfat pentru mine? A mai incercat cineva?

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Raluci, nu stiu ce sa zic de regim in perioada alaptarii. Si eu sunt in aceeasi situatie si inca incerc sa-mi fac curaj!
Si eu vreau in parc.
Propuneti voi un loc si o ora si vin si eu!

POZE

micul dejun mi se pare cam nasol, in rest pare a fi ok, ma mai gandesc

si eu tot cu masina ma deplasez, pt mine moghioros este foarte aproape eu vin din chiajna, pt cismigiu ocolesc ceva, dar de asemenea daca, compania este, atunci merg oriunde

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina84

Buna seara si de la noi
I-am scris Iuliei ca m-a facut sa ma simt asa intr-un fel,mie greu sa ma exprim
Deci am fost si noi la dr,am facut vaccinel de fapt doua in ambele picioruse si am mult ca doar ne-am facut baieti mari si nu ne mai poate pacali nimeni.Are 67cm si 7640gr ceea ce inseamna ca in doua luni mi-a luat doar 600 de gr dar eu nu ma sperii caci a zis dr ca aratam foarte bine si suntem pacientul care nu a avut deloc probleme.Ne-a decalotat doamna dr cum trebuia si ne-a pocnit acolo pielita aia caci acum era rosu asa dar in rest nu avem probleme.Astazi mi-a fost tare marait,dadea din ras in plans si invers dar intr-un final a fost bine,acum doarme.
SELEN pai sa stea asa in picioare ca il tin eu si Iri al meu sta,dar eu intelesesem altceva
RALUK pai ce zici tu mami ca Alex nu face p-aia si ailalta?!pai nici Iri al meu nu face ce spui tu ca face Alex,el doar intinde mana sa ma mangaie pe fata sau cand mananca sa ma ciupeasca ca-i place sa simta ceva in manute.
CLAUCIA multa sanatate fetelor,ce perioada grea ati avut si voi,ma bucur ca sunteti bine
IULIAPAPUSA eu branzica i-am bagat-o in legume sau in iaurtel cu o fructa.Stiu ca ai mai intrebat ceva dar am uitat ce.Foarte haios sotul tau.
UKA imi pare rau ca Carinuta a fost maraita,sper sa treaca,stiu cum e sa nu sti ce are iti faci tot felul de scenarii
CRISTINA ,vroiam si eu sa-ti cer dieta dar am vazut ca ai scris deja.Ce mai face Matei?face la olita?
FRAGUTZA inca mai vrei?!?!?pai lasa mami si pe altele sa slabeasca nu numai tu,eu zic ca arati super si nu mai e nevoie,acum tu sti cum te simti bine
MARY imi pare rau ca baietei tai sunt urlaciosi dar lasa ca iti "arunca"cate-un zambet si uiti tot.Sa-l vezi si pe al meu ce urla,are nervi de ma intreb oare cand i-a acumulat?si mai strange si pumni si lasa capul in jos ca si cum ar vrea sa te muste si urla.
IOANA ma bucur ca si voi v=ati intors cu vesti bune de la dr si ca nu a plans
Eu azi am realizat ca mai sunt cateva zile si vine ziua mea,nu stiu ce sa fac sa ne ducem la un restaurant sa dau o friptura sau sa facem acasa?!ma gandesc ca la bani cam tot acolo ies,acum ramane sa ma hotarasc pana sambata.

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
POZE CU NOI

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mada scumpa,
felicitari pentru vestile bune de la doftor si pentru sufletul tau mare.

Pupam Irinelu' curajos si fara frica de injectie.

si Dinu e marait cam 2-3 zile dupa vaccinuri, abia azi a iesit soarele si la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Hepilica, citisem undeva ca la fetite se pune o farfurie rece sub popou si face pipi instantaneu, si iei pipi de pe farfuria aia si pui in recipient. Asta am citit pe undeva, la baieti e un pic mai simplu.

--------------------------------------------

Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

ups, eu n-am mai vazut si a doua mamica sarbatorita azi cu scuzele de rigoare, LA MULTI ANI MARIAANA Sa te bucuri de puii tai si sa ai o viata plina numai de bucurii de acum incolo!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput