Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *112*

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doris_79 spune:

ISABELA MARIA
SONIA THEODORA
MIRUNA
PAUL DANIEL

Uka, am vazut si noi pozele Carinei.SUPERBE!!!Si pozele si protagonistii, mai ales Carina fotomodeala.
MAMIDEANDREI, bine ai venit!

mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003

Poze Theo

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Ninge iar!!!!

--------------------------------------------

Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Alex ieri era si mai mare zapada, dar aseara au fost vreo 4 grade si s-a mai topit. Acuma dimineata cand am vazut ca ninge cu niste fulgi din aia maaaariii cat niste monede . Nu zic, ca au mai fost ani in care mai ningea si in aprilie, dar pana atunci era primavara. Acum cred ca au fost vreo 3 zile cu soare in total anul asta...

Am uitat sa ma laud cu cupilu: de vreo 3 saptamani intinde mainile sa fie luat in brate de lume. Adica daca sta la mine si-l vede pe Relu intinde mainile si se intinde inspre el . Poate ai vostri fac demult asta, dar mie mi se pare foarte distractiv. Si de vreo cateva zile il face mami sa o imite. Adica mami incepe "Alex, uite cum face motorul lui tata: brrrbrr" si face cu buzele nu stiu cum sa explic. Apoi il intreaba "cum face motorul lui tata?" si el incepe "brrbrrr" . Iarasi spun, poate ai vostri care mai si spun cuvinte fac asta in mod normal, dar mie mi s-a parut un mare progres, interactiunea asta .

Si inca o chestie distractiva. Stiti ca v-am zis ca atunci cand il dansez sa adoarma, cel mai sigur adoarme pe lady gaga - bad romance. Si vine azi mami sa ma intrebe pe ce melodie adoarme Alex, ca a vazut la stiri ce prostii zice gaga intr-o melodie. Si ii spun ca nu-i aia, si i-o caut pe youtube. Incepe sa cante bad romance. Si Alex incepe "aa-aa-aa-a". El asa face cand ii e somn, incepe sa cante asa (ca l-a obisnuit mami sa-i cante "aa-aa-aa-a abu-abu-abu-a"). Si se intinde inspre mine sa-l iau in brate la dans cantandu-si sa adoarma . Nu ii era somn, nu era ora de somn, dar daca a inceput sa cante gaga...

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

saru'mana de raspunsuri
pt ca se apropia ora de masa, n-am mai asteptat si i-am facut jumatate de para fiarta.......a fost un deliciu!!! nici nu inghitea bine si deschidea iar gura.adevarul e ca am gustat si eu si era dulce dulce

eu cartofi dulci n-am gasit la real....am luat dovlecei si ardei deocamdata...spuneti-mi si mie pls, cu ce cantitati faceti voi piureul de legume? cat morcov, dovlecel, albitura, etc?? pana acum am facut eu dupa ochi asa, dar deja se inmultesc ingredietele si sunt mai in ceatza....

a, ca mi-am adus aminte, aporpos de kg, ca -a zis Raluk lui Raluc ca eu am slabit...da, am slabit, dar fara sa fac nimic deosebit....am slabit 6 kg, mancand normal, dar nefacand exces de dulciuri...in ultima vreme de ex am cam dat-o pe dulciuri si am stagnat, n-am mai slabit....in rest eu mananc de toate, mai putina paine (doar dimineatza 2-3 feliute), carne mai mult pui si peste, dar bag si prajeli, si cocaturi, deci nu sunt un exmplu bun de urmat

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Alex ieri era si mai mare zapada, dar aseara au fost vreo 4 grade si s-a mai topit. Acuma dimineata cand am vazut ca ninge cu niste fulgi din aia maaaariii cat niste monede . Nu zic, ca au mai fost ani in care mai ningea si in aprilie, dar pana atunci era primavara. Acum cred ca au fost vreo 3 zile cu soare in total anul asta...

Am uitat sa ma laud cu cupilu: de vreo 3 saptamani intinde mainile sa fie luat in brate de lume. Adica daca sta la mine si-l vede pe Relu intinde mainile si se intinde inspre el . Poate ai vostri fac demult asta, dar mie mi se pare foarte distractiv. Si de vreo cateva zile il face mami sa o imite. Adica mami incepe "Alex, uite cum face motorul lui tata: brrrbrr" si face cu buzele nu stiu cum sa explic. Apoi il intreaba "cum face motorul lui tata?" si el incepe "brrbrrr" . Iarasi spun, poate ai vostri care mai si spun cuvinte fac asta in mod normal, dar mie mi s-a parut un mare progres, interactiunea asta .

Si inca o chestie distractiva. Stiti ca v-am zis ca atunci cand il dansez sa adoarma, cel mai sigur adoarme pe lady gaga - bad romance. Si vine azi mami sa ma intrebe pe ce melodie adoarme Alex, ca a vazut la stiri ce prostii zice gaga intr-o melodie. Si ii spun ca nu-i aia, si i-o caut pe youtube. Incepe sa cante bad romance. Si Alex incepe "aa-aa-aa-a". El asa face cand ii e somn, incepe sa cante asa (ca l-a obisnuit mami sa-i cante "aa-aa-aa-a abu-abu-abu-a"). Si se intinde inspre mine sa-l iau in brate la dans cantandu-si sa adoarma . Nu ii era somn, nu era ora de somn, dar daca a inceput sa cante gaga...

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

foarte dulce Alex
a mea nu prea interactioneaza asa...adik sa raspunda cu aceleasi sunete, sau sa inteleaga ce-i spunem...asa ca poti fi mandra de el

si Ebru mai canta cand ii e somn...asta daca nu plange..

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Salutare!

La multe lunite pentru Isabela, Miruna, Paul, Sonia! sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!

Pentru ca de azi intr-o saptamana mergem la vaccin + control, mi-am zis sa facem din timp un sumar de urina si o urocultura Maiei, astfel incat pana luni sa avem si rezultatul. Am gasit la farmacie pungute speciale pentru recoltat la bebelusi si i-am aplicat una Maiei in dimineata asta. La clinica trebuie ajuns cu probele in maxim 2 ore. Ma gandeam ca i le si dau sotului in drum spre serviciu le lasa la clinica.
Eeeee, ar fi fost prea frumos sa fie totul atat de simplu. I-am dat Maiei sa pape lapte cu cereale din bibe si de obicei lua 150-200 ml. Azi a luat doar 60ml, ca asa a vrut ea. Hmmm...foarte ciudat mi-am zis...cu atat mai mult cu cat s-a trezit dimineata cu niste bubite pe frunte si intre pleoapa si spranceana...bubite cat gamalia acului. Eu am zis ca e vreo alergie, ca ficatului ei nu i-a placut ceva si asa s-a manifestat. E singura explicatie pertinenta care imi vine in minte. Daca e asa, nu poate fi decat de la para pe care am reintrodus-o de 2 zile. Azi nu i-o mai dau.
E, vazand tabloul asta bubite + papa putin...m-a pus un pic pe ganduri.
Am mai asteptat 1/2 ora si a dat iar semne ca ii e foame. Am preparat repede un laptic (fara cereale) si a luat inca 130 ml. M-am uitat sa vad daca e ceva in punguta din pampers. NIMIC. Timpul trecea, sot trebuia sa plece. Am mai stat inca 1/2 ora timp in care ne-am jucat, chirait..., si a inceput sa dea iar semne de foame...., iar i-am facut laptic si iar a luat 60 ml. De unde am tras concluzia ca laptele simplu nu-i mai tine de foame sau cel putin nu-i creeaza acea senzatie de satietate ca laptele cu cereale.
A mai trecut 1/2 si iar ne-am uitat la punguta. NIMIC.

Prin urmare in vreo 2 ore, ea nu a facut pipi, sot a plecat, analize nu am facut. Mai incercam si maine. I-am dat totusi sotului sa-i faca Maiei o coprocultura.

Apropo de alergii si cat de mult conteaza sa fim echilibrati si rabdatori cu astia mici. Ieri am sunat-o pe doc sa-i cer diverse sfaturi. Printre altele i-am spus ca Maia mananca bine si legume si fructe, dar ca mi-e teama sa nu se obisnuiasca foarte tare cu gusturile astea pe care le tot experimenteaza de 1 luna si sa nu mai accepte altceva. Eu nu am introdus nimic in plus fata de schema diversificarii de la doc.
Mi-a zis sa nu-mi fac griji ca nu se va intampla asta si ca sa nu-i dau nimic in plus, oricum de la 6 luni vom introduce si altele. "poate ca s-or plictisi, dar nu ii dam altceva". Mai, conteaza atat de mult sa ai un medic in care sa ai incredere si care sa te securizeze intr-un fel. Eu, in nebunia mea, incepusem sa caut ce alte alimente mai sunt permise, ba imi cumparasem conopida, fasole, brocoli. Nu i le-as fi dat fara o consultare prealabila cu doc, dar ca sa vedeti si voi ce tendinte pot avea mamicile. Sigur, ca propabil i-ar placea si fasolea sau altceva, dar oare ficatul lor e pregatit suficient pentru toate astea... Degeaba oare se introduc ele progresiv...?
Cine stie de la ce i-or fi aparut Maiei bubitele astea? Nu ma ingrijorez, ca deja dau semne de estompare, dar e un semn ca ceva a fost in neregula si s-a manisfestat asa.

Asa ca aveti si voi grija cu alimentele astea.

Cam asta am facut in aceasta dimineata. Afara vad ca e senin, soare, dar bate un vant rece. Sper sa se mai domoleasca putin, poate iesim mai tarziu.

Sa aveti o saptamana frumoasa!

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

neata

pupam mult dovlecimea serbata ieri si azi

legat de iaurt, desi noi mai avem ceva pana acolo, sigur voi folosi aparat de facut iaurt mi se pare cel mai calumea (monique multimim de pontul cu natura food)

fragutza - felicitari pt rezultatul cantarului (poate-mi ziceti si mie cum )
Happy - antalya cand? in ce perioada ca tare m-as baga, mai ales ca se lasa cu conceperi de bebei
Alex - hai ca de cand asteptam finalul de la filmul "Vizorul buclucas" bine ca nu era nimi, eu cred totusi ca nu se aprindeau becurile. O prietena a maicamii a patit o chestie asemanatoare, vecina de mai sus a urcat cu cainele de afara care cand a trecut pe langa usa a dat cu coada de 2-3 ori ca si cand ar fi batut, si evident femeia asta a stat langa usa toata noapte tremurand. deci ia gandeste-te oare nu e un caine pe scara sa fi facut asta si la tine?

ne pregatim si noi sufleteste pt vaccinul de maine

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80
Uka, btw, ca vad ca esti mai umblata mai recomanda-mi si mie restaurante unde am putea merge cu Ebru, adik sa aiba separeuri pt nefumatori, ca eu mi-am strofocat creierii si nu mi-a venit in minte decat Scoica....dar adevarul e ca nici nu prea stiu multe restaurante din Ct....

Merci de aprecieri, nu stiu cum imi ies pozele asa... e foarte zambacioasa Carina tot timpul, si de-aia ..
Noi mergem des la Beta, au sus un separeu, o masa rotunda, e cam cals dar ok, la fel la Bueno e super, la Marco Polo nu mai zic (abia astept sa deschida tersa aia ca cu muuuulte plante si copaci si papagali, esti ca in padure ) , mai e unul misto pe Tomis, vis a vis de Bueno, e relativ nou , El Centro, se mananca exceptional, iar ieri am fost unde am facut si botezul, la La Fattoria langa Rex in Mamaia.. e fain si acolo.
Ce misto ca-ti pregateste surpriza le sotz...sunt sigura ca va fi ceva frumos...
Noi prima iesire o planificam in apilie, in functie de vreme, la tara, langa Breaza, unde am copilarit eu...e de vis acolo, liniste...din fata curtii incep dealurile, foarte curat aerul...Abia astept s-o pun pe mandra in iarba sa zburde, sa pape pamant

Vroiam sa-i spun Fragutei ca noua ne-a zis ca fontanela este de 0,5/0,5..abia se mai simte, tot aproape inchisa mi se pare si a ei, nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi ..iar circumferinta capului , 41cm.

Nu pot sa bolduiesc nimic, scriu cu stanga ..dreapta sustine papusa care
Revin si trimit..

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

saru'mana, uite la Marco Polo nu m-am gandit, desi mai mergeam si acolo, si la Bueno, cand mai fugeam de la munca in pauza de pranz la o salata de pui sau supa a la grec

daa, si eu astept sa se deschida terasele, sa nu mai avem problema asa...la MP intr-adevar e superb pe terasa

noi avem fontanela prea mare, deci nu va pot ajuta...

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Stie cineva cand intra alocatiile? Mi se pare mie sau luna asta intarzie?
Indemnizatia mi-a intrat de pe 11, dar alocatia nu.Poate i-am suparat cu ceva.

--------------------------------------------

Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii

Mergi la inceput