Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *112*
Raspunsuri - Pagina 15
cristina_ana spune:
Fragutzo, da, regimul e pe zile, dar nu e din ala naspa de genul o felie de sunca si o maslina. E cu mancare normala si buna. Si dureaza putin, asta e fain la el. Eu cred ca ma bag, macar sa slabesc cat vreau si pe doar ma mentin.
Uka, nu te bagi si tu? Luci? CIne mai vrea? Fac listuta?
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
anomis28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vik-cj Fetelor ! Multumim de urari! Un pentru Stefan de Techila si inca unul pentru fratele lui ! Azi am inlocuit si noi complet masa de la 11 cu suc de morcov+mar+para. Vad ca a rezistat eroic pina acum...acum ma duc sa ii dau sa pape laptic. Si apoi ne pregatim de oaspeti... Si apropos de pitici...ieri seara Isabela avea 8.050 kg...mie mi se pare cam mult...ma gandesc sa ii scot fructele si sa papam doar legume citeva zile. Fetelor cu bebei mai buflici voi ce le dati sa pape? Va ! de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009 Isabela |
La multe lunitze Belissima!
Stai linistita mami ca nu e grasuta.
Noi avem 8.900 si papam
1 masa lapte dim
1 masa legume pranz
1 masa fructe la 6
1 masa lapte seara
cristina_ana spune:
Mada, il pup pe Irinel, sa nu mai planga, scumpul de el! Andrei tot nu face la olita, sta pe ea, dar nu vrea sau nu stie sa faca acolo. Mai perseveram, ce sa facem!
POZE
anomis28 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mary_07
....acum,cand sunt linistita,nici nu stiu ce sa spun... Cand sunt in "miezul problemei" as putea umple pagini cu tot ce ma doare,ma framanta sau ma aduce pe culmile disperarii... Alex are perioade in care e de nerecunoscut,urla fara incetare (nu ca l-ar durea ceva...asa isi manifesta el nemultumirile)...Calin are momente in care rabdarea scade la 0 (cu toate ca ar trebui sa fie invers,el e cel care petrece cel mai putin timp cu ei,comparativ cu mine) ,Razvan are si el momente in care orice i-as face nu e bine,cel mai ok i se pare sa urle... ..si intre atatea urlaturi,simt ca ma "scurg" incet incet...as iesi tiptil pe usa si n-as mai veni vreo cateva ore Acum e liniste si pace...dar si maine e o zi care-mi va aduce aceleasi "bucurii" Ma simt prost sa ma plang de lucrurile astea,mai ales cand multe dintre voi va confruntati cu probleme mult mai grave comparativ cu 2 miorlaiti Mely , implinita de Alexandru si Razvan Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !" _ "Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca..." |
mami de 2 puiuti scumpi
Ioanna81 spune:
fetelooooorrr... bagati-ma si pe mine in seama, va rog. cum fac eu sa bag copilului inca o masa? il trezesc dimineata?
eu la regimuri nu ma bag. si-asa am 48 de kile, daca mai slabesc pe vantul asta nu se stie niciodata
uka ce cuioasa este Carinuta, si cum se uita ea la baeti. minunat
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
cristina_ana spune:
Anomis, vad ca tu ii dai doar doua mese solide pe zi. Eu eram convinsa ca trebuie 3. De fapt de azi am inceput si eu sa-i dau si a treia masa, inainte de culcare, seara. Sper sa doarma mai bine, ca in ultimul timp se trezeste cam des noaptea.
Prin parc nu mai mergi? Eu astazi m-am plimbat singura si a fost tare trist.
POZE
anomis28 spune:
La Multi Ani sarbatoritilor de azi:
Miruna Sonia Isabela si Paul
Sa cresteti mari si sanatosi si voiosi!
Nu mai apuc sa recuperez pana la zi , da va pup cu drag si ma duc la somn ca maine e zi de analize.
monica_dicut spune:
MAi Alex, mai Alex Pitici pt 42,5 cm??? Pai eu ce draq sa zic la 48 de cm??? CUm sa nu am pitici? Ziceti mai si voi. Nu cred ca e vren dovlecel cu circumferinta mai mare de 44, doar Zgatix... of of mai mai
Buna seara
CRis, eu ar trebui musai sa tin ceva ca am luat 4 kile saptamana trecuta, mi-e si rusine sa spun cate am . Da si tu sa arunc un ochi sa vad daca ma incumet. DAr poti sa tii si mai mult timp sa slabesti mai mult? Mie mi-ar trebui asa vreo 18 kile sa dau jos vise nene, vise....
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
cristina_ana spune:
Ioana, eu nu stiu ce sfat sa iti dau. Am vazut ca tu ii dai la ore fixe, organizat. Eu ii dau haotic la asta mica, adica asa, cu aproximatie. SI cand plange ii bag tzitzi in gura.
Stiu ca nu e bine ce fac eu, dar asta ma caracterizeaza pe mine, dezorganizarea.
Eu zic sa nu te mai stesezi. Daca el se satura cu cat ii dai si ia in greutate, e perfect.
POZE
madalina84 spune:
Are ANOMIS JUMPERR???unde a scris ca eu nu am vazut,sa-l stapaneasca sanatos Dinu si sa te ti mami de zbenguiala acuma.Eu sincer in afara faptului ca mie frica sa nu ramana cu instinctul asta de a jumperi(sari),il vad un lucru tare folositor pentru un copil care nu sta singur ca in ala uita si de mama si de tata pentru 20-30 minute.Apoi face ca fii-mio se opreste din sarit si daca vede ca nu ma uit la el striga"haaaaa",ma uit la el incepe sa rada si sa sara,e cel mai fericit in jumper si sa mai si vb cu el sare de ai impresia ca acum scapa.
CRISTINA si eu m-as baga la asta dar daca are peste no chance,nu-mi place pestele,de cate ori se mananca peste?!?
IOANA sincer eu nu i-as mai baga o masa copilului,pai daca el e bine asa ce rost are.Acum tu faci cum crezi ca e mai bine dar parerea mea sa nu-l trezesti din somn sa-i dai sa pape