Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *112*
Raspunsuri - Pagina 14
liliac1 spune:
Fraguto tot ma tin sa-ti spun de cele tarate... Da, mai, de-alea de consumat sunt bune si pentru baita. Adicatilea in caz de dai in poti sa furi din saculetul fetei (nefolosite ) si sa-ti faci un coctail dimineata
55 kg zici???? Hmmm, acolo vreau si eu sa ajung, vb critinei, ca asa m-as simti si eu bine...dar acul cantarului nu vrea sa coboare sub pragul meu psihologic de 60 dar nici eu nu vreau sa renunt la covrigii calzi de la coltul strazii. Am un scop precis cand ies din casa: sa iau masa in oras...adica sa pap covrigi
Gata ma duc si eu la nanita.
Noapte buna, gagicas!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
happy_uka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Fragutza
Mie mi-a zis sa nu-i mai dau Vigantol o luna de zile..asta dupa ce a vazut fontanela. Pana la urma ii dai Fe? If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
Da, ii dau o luna-doua..pe reteta scrie sa-i dau pana la 9 luni..nu stiu deloc daca fac bine, nu vreau insa sa ajung sa-i fac analizele, sa-i ia sange, brr..
Sper sa nu gresesc..
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
anomis28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Cristina ma bucur ca ai iesit in parc, dar aici la mine chiar bate vantul, daca am simtit ca ma ia pe sus si am 90 de kile....deci nu e de neglijat....inseamna ca la tine chir nu batea. M-am saturat rau de vremea asta....ma uit cu jind la carutul sport, la hainitele frumoase pe care le-am cumparat si ma oftic rau, plus ca m-am saturat de stat in casa. Si o sa mai am cateva zile de stat, ca maine vreau sa ii dau Rotarixul, si sa vad ce face cu febra....offf....mama mea! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Ti-a venit carutul cel nou sau s-a obisnuit sufletelul in cel pe care il aveai?
anomis28 spune:
citat din mesajul lui alex25 Eu va doresc o dupa-amiaza placuta si o seara minunata. Noi ne pregatim sa plecam la una dintre nasici ca e ziua ei, asa ca ne vedem tocmai dimineata. PS: daca nici acum nu bate vantul in tot Bucurestiul ma mut in alt cartier, jur....aici e vijelie! PPS: fetele care va diversificati de mai mult timp si ati inlocuit complet mesele cu fructe si legume, cate mese de lapte mai aveti pe zi, si ce cantitati beau puii la ele? Mie mi se pare ca bea prea putin lapte pe zi (mai putin de 500ml)....o fi ok? Intreb si eu. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
noi mai avem doar 2 mese de lapte pe zi care insumate fac maxim 600ml, si tot de aici de la fete am aflat ca in capraru scria ca minim 500ml dupa 6 luni asa ca stau linistita si stai si tu la fel
Fragutza spune:
Uka, te inteleg cu analizele! Eu il frec la cap cu Fe asta pe pediatrul ei la fiecare vizita si mereu zice ca nu se pune diagnostic pe motiv de culoare.
Mai cere si tu o parere ca fata pare in forma! Parerea mea
Cristina, merci de link! Mi s-a accelerat pulsul tot uitandu-ma la torturile alea..cate retete...
N-am apucat sa citesc de regim da' sa inteleg ca e d-asta pe zile? Ca nu-mi place asa..
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
cristina_ana spune:
Liliana, lasa si tu in pana mea covrigii aia doua saptamani si hai sa ne bagam in gasca sa tinem Scarsdale-ul ala. Cu Montignacul nu am avut succes, poate va tenteaza asta! La asta e fain ca iti zice ca la prosti ce trebuie sa mananci in fiecare zi, si poti sa mananci pana te saturi, dar doar alimentele permise (de ex spanac cu pui la gratar, peste cu salata sa cruditati, etc). E destul de usor de tinut. Incerc sa ma incurajez si eu, ce sa fac!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
anomis28 spune:
citat din mesajul lui Ellenuta buna fetele sunt asa de fericita .. o prietena de la clopotei si-a operat azi fetita pentru implant cohlear si e bine .. operatia a decurs bine. ce emotii am avut .. ma scuzati dar bucuria e asa de mare ca-mi vine sa le spun tuturor .. am iesit azi afara, insa, bate un vant de te ia pe sus .. sper sa nu se captuseasca cu ceva zuzele mele .. cristina si mie tot pe 16 mi-a intrat alocatia luna trecuta? abia o astept pe asta de luna asta .. auzi .. de ce nu-ti iei tu blugi si apoi ti-i pui pe frigider si cand vrei sa mananci ceva, zici .. nu mananc ca trebuie sa incap in jeansi .. alex ce figura esti .. acum razi de faza cu vizorul. am ras de biberoanele tale bpa .. chiar daca nu vroiai, tot la din astea ai ajuns. crystina ce surpriza frumoasa ti-au facut sotiorul si lilly. mada carina de uka sta in picioare la 6 luni si sophie de andra .. am vazut eu .. deja piticii mei sunt la maraton .. anna se apropie de 6 luni si nu se intoarce inca .. de stat in picioare nici vorba .. nici nu se impinge in ele daca o tin la verticala .. unde mai pui ca nici apul nu si-l tine teapan rau .. si-l mai balangane de colo colo .. poate o avea ceva .. Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) Eva Anna papa bun |
Elle , asa o sa stam si noi cu inima la gura pentru voi si stai linistita ca si al meu e mai comod si nu face chestii, dar isi revin ei, o sa vezi.
raluk16 spune:
Am intrat pe fuga. De la 19:45 pana la 21:10 am plimbat si leganat si shshsh-it un copil somnoros care nu voia sa doarma. Stiu, logic ar fi fost sa nu ma straduiesc atata. Dar daca stateam cu el si ma jucam sau povesteam, incepea sa maraie de somn si sa se frece la ochi. Il luam la plimbat si leganat si aproape i se inchideau ochii. De 7 ori chiar mi-a adormit si s-a trezit dupa cateva minute (tot in brate). Apoi la un moment dat mi-a obosit gura sa tot shshh-iesc si m-am oprit. Si-a deschis ochii mari , s-a uitat la mine si a inceput sa rada . Toate eforturile mele au fost zadarnice , dar nici nu m-am putut supara, ca radea in hohote, de l-a apucat apoi sughitul. La 22:35 am reusit sa-l adorm dansand pe Lady Gaga, desigur...
Asa ca acum sunt franta, nu pot sta mult, recuperez maine, dar am vrut sa-i multumesc din suflet Clauciei ca a scris in doua mesaje pentru mine . Revin maine cu mai multe povesti. A, si Anomis, si tu cu jumper de 8 martie? Super cadou! Beibicucul de unde il astepti?
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
madalina84 spune:
Buna seara si de la noi
I-am scris Iuliei ca m-a facut sa ma simt asa intr-un fel,mie greu sa ma exprim
Deci am fost si noi la dr,am facut vaccinel de fapt doua in ambele picioruse si am mult ca doar ne-am facut baieti mari si nu ne mai poate pacali nimeni.Are 67cm si 7640gr ceea ce inseamna ca in doua luni mi-a luat doar 600 de gr dar eu nu ma sperii caci a zis dr ca aratam foarte bine si suntem pacientul care nu a avut deloc probleme.Ne-a decalotat doamna dr cum trebuia si ne-a pocnit acolo pielita aia caci acum era rosu asa dar in rest nu avem probleme.Astazi mi-a fost tare marait,dadea din ras in plans si invers dar intr-un final a fost bine,acum doarme.
SELEN pai sa stea asa in picioare ca il tin eu si Iri al meu sta,dar eu intelesesem altceva
RALUK pai ce zici tu mami ca Alex nu face p-aia si ailalta?!pai nici Iri al meu nu face ce spui tu ca face Alex,el doar intinde mana sa ma mangaie pe fata sau cand mananca sa ma ciupeasca ca-i place sa simta ceva in manute.
CLAUCIA multa sanatate fetelor,ce perioada grea ati avut si voi,ma bucur ca sunteti bine
IULIAPAPUSA eu branzica i-am bagat-o in legume sau in iaurtel cu o fructa.Stiu ca ai mai intrebat ceva dar am uitat ce.Foarte haios sotul tau.
UKA imi pare rau ca Carinuta a fost maraita,sper sa treaca,stiu cum e sa nu sti ce are iti faci tot felul de scenarii
CRISTINA ,vroiam si eu sa-ti cer dieta dar am vazut ca ai scris deja.Ce mai face Matei?face la olita?
FRAGUTZA inca mai vrei?!?!?pai lasa mami si pe altele sa slabeasca nu numai tu,eu zic ca arati super si nu mai e nevoie,acum tu sti cum te simti bine
MARY imi pare rau ca baietei tai sunt urlaciosi dar lasa ca iti "arunca"cate-un zambet si uiti tot.Sa-l vezi si pe al meu ce urla,are nervi de ma intreb oare cand i-a acumulat?si mai strange si pumni si lasa capul in jos ca si cum ar vrea sa te muste si urla.
IOANA ma bucur ca si voi v=ati intors cu vesti bune de la dr si ca nu a plans
Eu azi am realizat ca mai sunt cateva zile si vine ziua mea,nu stiu ce sa fac sa ne ducem la un restaurant sa dau o friptura sau sa facem acasa?!ma gandesc ca la bani cam tot acolo ies,acum ramane sa ma hotarasc pana sambata.
anomis28 spune:
citat din mesajul lui selen80 Elle, Alex sa nu va suparati pe mine, dar si eu zic ca din cauza ca sunt mai grasunele nu fac atatea...adik ma gandesc ca le trebuie ceva mai multi muschiuleti decat altora mai slabuti ca sa faca toate astea....zic si eu....uite, ca si Monica, IUlik, zic la fel, si bebeii lor sunt mai maricei, deci se leaga.... acum, de fapt, eu nu mai stiu ce dimensiuni are Zeina, dar Alex a zis ca-i grasunica....la cap sa stii ca nu-i mult, mai ales ca se trage si din tatari stii doar ca e trasatura de rasa asta cu capul mare la tatari...noi aveam 44.5 la 6 luni de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! POZE URSULICA 0-6 luni POZE URSULICA 6 LUNI + nunta |
si noi avem un capos de 44