Poznasi smecherasi de mai - iunie 2004 (12)
Raspunsuri - Pagina 20
monet spune:
uau, melie!!
uau, cris!!
fericita mamica, irinush, tre' sa fii
am pus poze de la pittsburgh. revin cu comentarii
pup, in stinga si-n dreapta
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
"Pittsburgh_2010"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
Iulia P. spune:
Buna fetelor,
Va scriu si eu din mijlocul "santierului". Din fericire, avansam bine: scara este deja terminata; biroul este terminat; salonul aproape terminat, iar astazi au inceput gardul... In acest moment traim printre cutii si mobile puse claie peste gramada, dar copiilor li se pare distractiv, asa incat mergem mai departe, cu zambetul pe buze...
Mona, am vazut pozele. Bunicul pare foarte foarte fericit ca i s-a oferit ocazia sa le revada pe nepotele, iar fetele par sa se fi distrat bine.
Nico, sa treaca repede piciorul, sa te poti bucura in liniste de vara.
Irinusha, felicitari lui Melie. Aveti fata mare si frumoasa. Legat de mersul pe bicicleta, mi-am si imaginat cum va plimbati toti patru si am zambit si eu la asa o priveliste frumoasa.
Ma duc sa vad ce mai fac muncitorii.
Va doresc un sfarsit de saptamana minunat.
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://lbyf.lilypie.com/pgYgm4.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://lb4f.lilypie.com/SAeQm5.png)
http://iuliapp.wordpress.com/
Thomas: For Earth Hour, we should all light candles like is everyone's birthday, everywhere in the world...
Mommy, when I smile at you, that is my way of showing you that I love you! (Thomas)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
tnicoleta spune:
Buna fetele
La multi ani! Timea
LA MULTI ANI! Eris si STEFAN
Monet fetelor frumoase. Se vede ca v-ati distrat de minune. Multa sanatate si bunicului. Ce fericit este langa nepoate.
Iulia Spor la munca incontinuare.
Noi sunte incontinuare in pana de idei pentru cadoul Biei. Am fost aseara la Declaton si i-am luat o rochita de dans, da sotul vrea sa ii luam si o jucarie sau altceva. Oricum, cadoul il va primi chiar de ziua ei. Asta a fost intelegerea cu ea, deci mai avem timp de cautari.
Sper sa nu ploua sambata si duminica ca sa putem face gratarul afara.
Va doresc un sfarsit de saptamana frumos si cu mult soare.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
bertha spune:
Fetelor, eu am cazut din al 9-lea cer in care eram pana acum. La inceputul sapt am primit rezultatle analizelor chelioasei dragi, cele uzuale, si erau impecabile. Eram f fericiti. Ieri am primit rezultatele analizelor pt alergii, din pacate valoarea la IgE specific laptelui e incredibil de mare, a crescut inexplicabil, in ciuda regimului. Nici dr nu mi-a oferit o explicatie, a zis ca uneori poate fi si asa. La albus si la soia au iesit ok, voi incerca sa introduc albusul, sa vad daca tolereaza.
Sunt f amarata, pt ca nu ma asteptam deloc la o crestere, a fost realmente un soc. O sa-mi revin si o sa mergem mai departe. Din pacate, am pierdut speranta ca dupa 2 ani va fi bine. Dr chiar a strecurat timid ideea ca "unora nu le trece", dar refuz sa ma gandesc la asta. Nu ma imbat cu apa rece, dar nici nu vreau sa cad in plasa pesimismului.
Incerc sa privesc partea plina a paharului, pt ca-i si cea mai importanta: e alergica, dar e sanatoasa tun, n-are lipsa de calciu, anemie si alte alea, ceea ce e fantastic. Continuam cu alaptatul si speram la vesti mai bune in viitor.
Va pup!
Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
monet spune:
la multi ani puilor de 6 ani, de-o saptamina incoace:
teodor dominic
rebeca
vlad
ana maria
dominic
alina
eric
stefan
pupici inzeciti!!!
"Pittsburgh_2010"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
Laurina spune:
LA MULTI ANI PENTRU CONSTANTIN SI ELENA!!!
La multi ani Rebeca! Ioana vrem poze:)!
La multi ani Vladut!
La mutlti ani Timeea! Diana uau ce sarbatoare, sunt sigura ca a fost minunat!
La multi ani Ana-Maria!!! Madutza, nu mai stim de tine nimic:(, vrem poze si de la tine:)
La multi ani Dominic!
La multi ani Alina!
La multi ani Eric!
La multi Ani Stefan! Sa fii sanatos puiut de 6 anisori! Dana te imbratisez si daca ne citesti vrem o veste:)
Va pup, azi daca nu plec cu sasele:) ma supar pe mine:)
bertha spune:
Imi cer scuze ca supararea m-a facut sa uit sa urez La multi ani sarbatoritilor zilei.
La multi ani, Stefan!
La multi ani, Elenelor si Constantinilor!
Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
monet spune:
tu, bertha, draga mea, nu te necaji. se gaseste rezolvare la alergii. sanatoasa sa fie, ioana ta. ce fain ca o alaptezi inca. mare noroc or avut pruncii alora care i-or putut alapta. ca tin io minte cu ce hais-si-cea o fost la noi cu alaptatu'...... pup tare
iulia, ce fain tre' sa va simtiti, innoiti, asa. bravo
laurina, ce-i ala "sasele"? vreun tramvai, autobuz, avion, ceva? (serios intreb)
nicoleta, bafta la luat cadou. norocoasa bia voastra
ieri ne-am dus la biciclit, io cu fetele. lia merge pe doua roti tare fain (nota pentru irinush: bicicleta cu roti de 20inci, isi intinde bine picioru' si tzopaie jos de pe sezut/shitz/cum se zice la scaunelu' bicicletei? direct in picioare, cu bitzigla intre picioare, noa). maya inca cu rotitele ajutatoare si nu-si face ginduri sa si le ia jos prea curind; ii asa o lenesutza, tot tre' s-o-mping cind zice ca-i "greu, in sus"
sa revin la excursia de saptamina trecuta in pitt, toate or mers bine. am fost trei zile din trei in vizita la bunicu. i-am dus in vizita si ciinii intr-o zi, pe care nu-i vazuse pe viu de mai bine de trei ani (!!). tumoarea pe care o are la creier din 1996 brusc si-o accelerat cresterea si, din pacate, finalul e inevitabil. partea buna e ca nu are nici un fel de dureri si cind o sa vina momentul, pur si simplu o sa cada intr-un somn din care nu se va mai scula.
printre altele, ne-am mai vazut cu familia lui fratele lui sean, cu niste prieteni si cu nasii copilelor noastre si victoria lor. practic, o excursie foarte eficace si placuta.
ma duc sa aranjez lucruri in garaj, ca or adus ai mei niste piese de mobila pe care le vor depozitate deocamdata. nici nu stiu ce-or sa faca (ai mei), cu toata situatia noastra (io n-am servici, nu stiu unde-o sa am, daca, cind, se muta sean cu serviciul la charlotte, in north carolina sau nu se muta, cind, of....) nici ei nu vor sa se lege de vreun loc (sa plateasca chirie prea mare sau prea lunga), asa ca poate or sa se mute cu noi?! dar nu stiu cu ciinele, pisicile, of....
va pup.
"Pittsburgh_2010"
Iulia P. spune:
Mona, ce le-ati spus fetelor legat de boala bunicului si de situatia in care se afla? Eu nici nu stiu cum as prezenta problema, mai ales cu Tommy care este extrem de sensibil la subiecte de genul acesta.
Va doresc un sfarsit de saptamana minunat.
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://lbyf.lilypie.com/pgYgm4.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://lb4f.lilypie.com/SAeQm5.png)
http://iuliapp.wordpress.com/
Thomas: For Earth Hour, we should all light candles like is everyone's birthday, everywhere in the world...
Mommy, when I smile at you, that is my way of showing you that I love you! (Thomas)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
monet spune:
tot fac pauze de la aranjamentul in garaj ca-i greu si-i cald afara.... ma consolez cu gindul ca-i un "fel de sport"
iulia, ce draguta esti; ale mele stiu ca grandpa ii bolnav de-un timp, oarecum batrin (nu-i prea batrin, de fapt, 73), la 'spital' cu doctori si sore medicale in jur. ii bolnav si n-o sa se mai poata scula din pat. o sa moara si-o sa fie un "good ghost". eh, le las sa-si imagineze ca-i fain dupa ce mori. stiu ele amindoua deja (nu stiu cit realizeaza maya, da' de lia stiu ca percuteaza la viata/moarte) ca toti oamenii se nasc, traiesc un timp si dup-aia mor. la fel si animalele, si plantele. din simplul motiv ca io-s o niebuna de legat si am niste idei si trairi si credinte nu prea in linie cu lumea in care ne ducem acum vietile , n-o sa le pot spune niciodata ca nimic dupa moarte nu-i. ce ii, le las sa-si faca ele povestile: din ce le mai spun, din ce mai aud la scoala, din ce filme mai vad. cind vorbim despre moarte, lia o lamureste pe maya ca mama o sa moara prima, dup-aia ea si numa' dupa aia, maya, asa ca sa stea ea (maya) linistita, ca planu-i bun
da' voi ce le spuneti copiilor?
"Pittsburgh_2010"