Poznasi smecherasi de mai - iunie 2004 (12)
Raspunsuri - Pagina 21
Irinusha spune:
Stefa!
Sanatate multa puiut viteaz si invingator!
Aici e cald de ieri si am stat pe afara, la un balci ... azi vrem sa plecam undeva, dar nu ne-am hotarat unde. Acum repede ....
Plus ca am mai redescoperit un hobby si n-am timp :D ....
Mona, si Cris stie ca Opa meu (tata lui Opa) o sa fie primul, dupa care Opa, Oma, tata-su, eu, el si Melie ... ne ia dupa varste :D. Sau daca cineva e tare bolnav ... Oricum e marcat de moarte, vorbeste destul de des. A inteles cat de cat si ca tata-su a fost o perioada f. trist dupa ce a murit bunica lui ... cred ca a inteles si de ce. Eu zic ca-i bine. Eu nu-s religioasa (Boby nici atat) si nu-i spun nimic de iad si rai ca oricum mi se pare o mare aberatie ... suntem
oameni buni, ca asa e bine sa fim sa traim linistiti, cu sufletul nostru impacat, nu ca ne-ar pedepsi Dzeu. De aceea nici nu-l dau la ore de religie, ci la etica ... Si ce vine dupa? Nici eu nu stiu ... mi-ar place sa fie cumva (mai ales idea mea ;)), dar nu-s sigura ... asa ca ce sa le spun? Mai bine, vorba ta, sa-si faca singuri o idee, decat sa aibe aberatiile altora in cap. Oricum, ptr. cei ramasi in urma, nu vine nimic, omul drag si ce a fost el, e dus .... Cam greu de explicat.
Lia ta nu-i cam mare ptr. 20 inch-i? Ca-i tocmai buna ptr. Cris, cu 114 cm inaltime. Si lasa fata cu roti ajutatoare, daca asa se simte mai sigura ... oricum, pe Lia am vazut-o de mult in poze ca-i o viteaza. Si Victoria e fata din poze? Ca o stiu de bb mic. S-a facut frumoasa! Si mi-a placut gradina!
Si fain mod de moarte ... fain rau. Devreme desigur, dar fain. Pacat ca n-avem toti norocul asta ... eu sunt terorizata de dureri, ei, fiecare cu of-ul lui.
Bertha, nu ma pricep la alergii. Stiu numai ca baiatul finilor era tot la proteina din laptele de vaca alergic, cu crize nasoale ... acum, cu 7 ani nu mai are nimic ... asta de fapt de ceva ani, parca de la 4 ani asa ... Curaj!
Laurina, chiar asa, ce-i cu 6le? Pupici!
Gata, ca nu mai plecam!
VA pupam! Sanatate multa si duminica faina!
Mami de pereche: Cristian & Amélie
monet spune:
dragelor,
aici e foarte cald. am mutat televizorul ce-l aveam pe terasa, inauntru in camera-birou. am uitat sa va zic ca acu' o saptamina, am adus de la west palm toate bucatile de mobila si boarfele ce le avusesem in apartamentul de acolo - abia acum pentru ca abia acum mi s-a terminat chiria si am avut un fost coleg care-o stat in apartament si mi-o platit parte din chirie (mai putin de jumatate, da' o ajutat si aia, un pic). cum s-o terminat contractul, o trebuit sa-mi mut boarfele afara de-acolo. forte fizice am fost eu, taica-meu si fostu' coleg, care si-o luat liber dupa-amiaza aia de luni (sapatmina trecuta). le-am multumit si lu' taica-meu si lui oscar (fostu' coleg), din inima. nu puteam face singura treaba, evident. am avut de mutat o canapea enorma din trei bucati, un pat de cea mai mare dimensiune posibila, televizor, masa si scaune, doua papasane (fotolii rotunde, usoare, da' mari ) si o gramada de borfaraie din bucatarie, bai, etc. de ce va zic toate astea acuma ii pentru ca, in sfirsit, am reusit (dupa o saptamina intreaga) sa asez mobilele asa cum am vrut. cred c-o sa si fac niste poze si v-arat
irinush, lia are 123cm inaltime si rotile de 20 de inci impreuna cu cadrul bicicletei ii da fetei o pozitie comfortabila. bicicleta cu roti de 24 de inci cere picioare oleaca mai lungi de cit le are lia, deci, urmatoarea
da, aia-i victoria si-i o smecheruta dragalasa, tare descurcareata. un pic rasfatata, asa o vad eu in comparatie cu ale mele, poate pentru ca-i una la parinti?! oricum, foarte prietenoasa la ce rar se vad fetele noastre. da, curtea lor din spate ii faina. din fericire pentru nasul, caruia i s-a terminat contractul de post cu universitatea luna trecuta, omu' si-o gasit post de director de laborator la facultatea de medicina din denver, colorado, asa ca or sa se mute din pittsburgh in denver, curind. bravo lor. o sa avem la cine merge la schi
ma duc sa fac niste poze ca imediat vin fetele de la scoala (le aduc ai mei).
pup!
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
"Pittsburgh_2010"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA