Poznasi smecherasi de mai - iunie 2004 (12)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monet spune:

nicoleta, eu zic ca-i posibil ca tu sa te autosugestionezi ca la abur si caldura mare ti-e rau si atunci ii ca la ciinele lui pavlov, nu? asa-i cu sincopa asta la mine. daca stiu ca cineva o sa-mi intepe venele sa-mi ia singele din ele, pac, pavlov si lesin.
oricum, poate tu faci dus si baie cu apa prea fierbinte . tuturor ni se face oleaca de ameteala cind se ridica temperatura in jurul nostru, nu?, cautam starea de echilibru, doar in echilibrul stiut putem exista..... vai, ce filozofeala ma apuca

o, nevasta lu' varu-meu o nascut o fetita durdulie de aproape 4 kile. or botezat-o remi. eu si fetele o vedem joi, la doar trei zile jumate de cind a venit pe lumea asta. ii tare bucalata si nedumerita, dulcica

astept copiii: is dusi la bazin la ai mei.

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

"De 24 Aprilie"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Monet Drum bun. Multa sanantate socrucului si sa va traiasca noua nepotica.
Nu ma autosugestinez, da recunosc ca lucrul asta se intampla cand fac baia mai fierbine, drept pentru care incerc sa nu ma mai incing asa la baie. Ca mie imi place sa ma opararesc putin la baie.

Albinuta Nu-l forta. Daca nu ii place cauta altceva. Dansuri, inot, scrima, fotbal. Daca nu ii place sportul dul la ateliere de creatie.

Are mama fata mare. Ieri, a fost Bia pentru a doua oara singura la dansuri. Ce-i drept cursurile se tin in socala de langa blocul nostru. Nu trebuie sa traverseze vreo strada si noi avem vedere de la geam in curtea scolii. O coboara cineva cu liftul si se duce singura, apoi cand iese asteapta langa bloc sa o ia cineva.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

monet, multumim frumos pentru urari ! nu-mi vine sa cred ca am baiat de 6 ani
sa-ti traiasca nepotica, dolofanica , sa fie sanatoasa !
ce super ca merg fetele tale la bazin, e asa de cald la noi ca mi-ar place si mie.

referitor la tenis mi-a promis ieri ca o sa mai mearga, ce sa-i fac asa e el, orice inceput i se pare greu, nu prea ii plac regulile, el invata in ritmul lui.
l-am tot descusut sa-mi spuna ce nu ii place si dupa multe inventii imi spune ca nu ii place profesorul. care profesor e super fain, e cel mai solicitat si mie mi se pare ca are o rabdare de fier cu fiecare, glumeste cu ei, ii face sa rada.
sper ca luna asta sa o incheiem cu bine

tnicoleta, ce fata descurcareata ai, sa mearga ea singurica la dansuri, bravo ei !

irinusha, ce faceti, cum se simte Cris ?
le-am facut si eu analize copiilor mei saptamana trecuta, au avut ceva emotii dar au stat cumintei. cosmin se uita cum curge sangele prin tubulet, a povestit la toata lumea dupa aceease dadea curajos.

aaaa, ce liniste e la mine in casa, copiii la scoala si gradi, tati la servici, iar eu stau linistita cu voi pe DC

Mergi la inceput

Albinuta Poate e genul care se acomodeaza mai greu cu colectivele si in special cu persoanele. Poate vrea sa i se acorde mai multa atentie. Poate incepe sa ii placa in timp.

Io sunt un car de nervi. Am trimis paginile la "artistul" nostru si nu am primit nimic inapoi. Are materiale de acum 2 sapt. Il barai la cap pe telefoane, mes, mail, cu cc la redactorul sef, si tot degeaba. Vineri trebuie sa predau revista si nu am ce lucra. Dupa ce vin de la el paginile mai trebuie scoase corecturile, lucrate pozele etc. De obicei mai faceam eu unele pg, dar dupa ce mi-a facut observatie redactorul sef, sa nu mai intervin peste ce face "artistul", nu m-am mai bagat. No, cica sa fii calm

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

La multi ani, Iulia! Sa fii sanatoasa, iubita, sa ai mult noroc si multe impliniri alaturi de baietii ta dragi!

La multi ani, Cosmin, Lara, Bianca, Ingrid si Sara! Sa fiti sanatosi si sa aveti mult noroc si bucurii! Scuzati intarzierea.

Albinutza, daca nu-i place la tenis nu prea ai ce face. Imi dau seama ca esti necajita, probabil ca ai si platit si e asa de greu cu banii azi...
Felicitari pt curajul aratat la recoltarea sangelui. La noi ultima data s-a lasat cu plansete si reprosuri pe banda rulanta aruncate doctoritei.

Nicoleta, ma bucur ca ai scapat de atela. Ma bucur ca Bia a facut primul pas spre independenta, bravo ei, e dsoara mare deja.

Monet, drum bun si multa sanatate socrului!

Irinusha, pupam sensibilul mamei drag.

Ca tot vorbiti de activitati extrascolare, noi suntem mai relaxati in privinta asta. Darius are colegi care, pe langa gradinita, mai fac saptamanal engleza, germana, pian, dans, tenis, inot etc. Aproape zilnic pleaca de la gradinita in alta directie decat acasa. Mie nu mi se pare normal si nu sustin asemenea suprasolicitare a copilului. E drept ca nici nu ne permitem cheltuieli suplimentare. Daca am fi remarcat un anumit talent sau o anumita pasiune a lui, sigur ca am fi facut eforturi pt a-l spijini. Am discutat cu el si e interesat numai de cunostinte generale, de constructii, de geografie, in general, de acumularea unor cunostinte pe care i le putem furniza noi cu usurinta. Conteaza si ca eu am stat acasa in perioada asta, am avut timp mult pt a-i raspunde la intrebari. Sigur ca am putea sa-i impunem niste ore suplimentare, insa nu vrem, e timp pt toate, deocamdata bicicleta, rolele, leaganele si toboganele ii plac atat de mult, face miscare suficienta, e plin de energie.
Va spuneam ca, mai nou, e pasionat de geografie. Petrece mult timp cu atlasul si cu Google Earth, stie cam toate tarile din Europa+capitalele lor, tarile din America de Nord si de Sud. De cand cu turnurile gemene, si-a descoperit pasiunea pt cladiri inalte si e expert in zgarie norii din toata lumea. Vrea sa se faca arhitect si sa construiasca 2 turnuri gemene langa Arcul de triumf.

Eu sunt tare necajita de cand cu zvonurile privind scaderea indemnizatiei. Cand am ramas insarcinata cu Ioana, contam pe 600lei, ca asa era legea, urma sa stau 6 luni acasa si sa vina mama sa stea cu ea. Intre timp, am zis ca stau 2 ani si mama nu mai e libera pana-n toamna. Nu putem trai cu 600lei/luna, daca va fi asa, va trebui sa reincep cat mai repede serviciul si pur si simplu nu stiu ce voi face cu fata.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Bertha, multumesc mult pentru urari. Pe Ioana nu o puteti duce la gradinita? lui Darius cel destept.

Mona, sa va traiasca nepotica. Drum bun si multa sanatate socrului.

Nico, pentru Bia, fetita harnica si independenta. Bravo! Si eu sunt de acord sa incerci sa faci apa din cada sau de la dus mai putin fierbinte.

Albinutza, daca lui Cosmin nu ii va placea in continuare la tenis, sunt sigura ca veti gasi o alta activitate care sa-l atraga. La varsta aceasta nu prea stiu nici ei ce vor si ce le place...

Ieri am fost la mall sa-mi cumpar cadou. Sunt foarte incantata de oglinda pe care am ales-o. Abia astept sa fie renovarile gata, sa ma bucur de schimbari si sa va trimit si voua poze sa vedeti ce se intampla cand ma chinuie talentul de interior designer.

Astazi este soare, ceea ce este neobisnuit pentru ziua mea, cand ploua de obicei. Obisnuia sa mi se spuna: lasa ca ploaia este semn de bogatie...

Va doresc o zi linistita si o saptamana frumoasa in continuare.

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://lbyf.lilypie.com/pgYgm4.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://lb4f.lilypie.com/SAeQm5.png)

http://iuliapp.wordpress.com/

Thomas: For Earth Hour, we should all light candles like is everyone's birthday, everywhere in the world...

Mommy, when I smile at you, that is my way of showing you that I love you! (Thomas)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Iulia, sa stapanesti sanatosa oglinda, chiar abia astept sa ne arati poze, dupa renovare. La gradinita am duce-o pe Ioana, dar inca nu s-a rezolvat pb alergiilor, nu cred ca-si asuma nimeni raspunderea unui copil alergic printre atatea alimente care contin lactate. Mai e si varsta, la gradinitele particulare din zona noastra se accepta de la 2 ani. La stat merge si mai devreme, dar nu sunt locuri...si daca as fi, as ezita, stiu conditiile de acolo...

Nicoleta, am uitat sa-ti spun ca si pe mine ma ia ameteala daca fac baie fierbinte. Din cauza asta ma multumesc cu un dus fierbinte, adica daca nu stau scufundata in apa ma simt normal.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Iulia
Si daca e soare, insemana ca esti bucuroasa si fericita. Bogatia se numara si altfel, nu numai prin bani. Sa stapanesti sanatoasa oglinda.

Berta Cu gradinita cred ca ai vrut sa spui invers. La stat nu prea ii primesc daca au sub 3 ani si daca nu au scapat de pempers. Cu alergiile greu si nu isi asuma mineni riscuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

draga iulia, la multi ani, cu sanatate si nebunii!
imi place cum zici de redecorare si obiecte dorite. oglinda aia ai vrut-o, s-o folositi in bunastare! pe cind aveti fatza noua a interiorului casei?

bertha, si eu ca tine: nu vreau sa fortez copiii la activitati extrascolare cind vad ca-s foarte multumite fetele de cum le decurge ziua. stau la scoala de la 8:30am pina la 3pm, cu studiu si joaca "in societate". cind vin acasa, vor un pic de liniste si pace, se joaca ele doua in curte, in camerele lor, cu pisicile, cu ciinele parintilor mei, merg la bazin, merg cu bicicletele, cu masinuta lor minune, vin cu mine la magazin-alimentara unde sint 100% interactive cu cumparaturile, cot la cot cu mine. fara stres, cit se poate (sigur, ca mai au copilele momentele lor de 'necumintenie' , da' ce, parca numa' ele (!?) )
mai incolo, o sa le dau la calarie, golf si/sau yachting. numiti-l snobism. eu il numesc adaptare la ritmul timpurilor in care traim .
io nu stiam ca ioana are alergii. hmm. ati vorbit cu vreun homeopat?
uau, ce talentat darius al vostru. brava!

nicoleta, ti-o trimis artistu' paginile? ce fain, sa lucri la o revista..... cred ca mie mi-ar place mult. fain, fain
bravo pentru bia dezinvolta!

din pacate, bunicu' de la pittsburg ii bolnav de multi, multi ani si vizita asta e, cumva, in loc de bun-ramas. ce ni-i viata asta?!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

"De 24 Aprilie"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

Iulia, la multi ani, sa fii sanatoasa si fericita petrecere frumoasa si cat mai multe cadouri !!!
sa stapanesti sanatoasa cadoul si asteptam poze !!

fetelor, vreau sa va explic putin, eu nu-l fortez la nimic, vreau sa incerc sa-i gasesc o activitate sa faca miscare in aer liber si acolo unde merge el e chiar f frumos. e f liniste, multa verdeata in jur, cred eu ca se oxigeneaza ceva,ceva.
daca nu m-as ruga eu de el sa iesim din casa sunt convinsa ca ar sta si o saptamana fara sa zica sa mergem undeva. daca prinde un joc nou la calculator gata, s-a terminat, nici nu am cu cine sa mai vorbesc .
eu imi doresc sa faca miscare, daca se poate in aer liber sunt si mai multumita. la gradinita nu-i scoate afara nici 5 minute.
speram sa-i gasesc ceva care sa-l atraga de asta am incercat atatea : carate, dansuri, patinaj, inot si mai nou tenis
nu avem copii de varsta lui prin preajma, el afara se joaca cu prietenii ralucai dar normal ca-i trebuiesc prieteni de varsta lui si sta e un motiv pentru care tot incerc sa-l scot din casa.

aoleu ce m-am intins.

pupici

Mergi la inceput