Poznasi smecherasi de mai - iunie 2004 (12)
Raspunsuri - Pagina 13
bertha spune:
La multi ani, Lia!
Sa cresti mare, sanatoasa si sa ai mult noroc!
Ioana, si eu alaptez galuscuta inca. As vrea pana spre 2 ani, pt ca nu avem cu ce sa inlocuim lapticul de la san, sper sa rezist. Noptile sunt un cosmar, iar ziua ma hartuieste, imi ridica hainele si face crize urate cand o refuz.
Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
DianaR spune:
La multi ani Lia! Mona sa-ti traiasca printesa mare alaturi de cea mica!
Irinusha, bine ati revenit acasa si felicitari ptr micul scolar!
Nico tu ai intrebat de idei de cadouri? Lui Vlad ii luam bicicleta de 16", una faina si solida de la scott. La Timi i-am luat o trambulina de sarit.
Ioana, sa-ti traiasca junioara!
Eu m-am apucat de cusut la masina, am luat masina de la ai mei si am invatat s-o folosesc, uite ce am mesterit ptr Vlad in poza asta http://family.webshots.com/photo/2413061960061225341CNXigF si am mai pus ceva poze noi in continuare.
Va pup, incepem sarbatoarea! Piticii nostri implinesc 6 ani, nu pot sa cred!
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
tnicoleta spune:
Diana Spor la cusut! Mai, ce veselie pe copii.
Si, nu, nu eu intrebam de cadouri, ci Ioana. La o bicicleta m-am gandit si eu, da avem bugetul cam redus anul asta. Bia ar vrea hamster, ne bate de mult la cap cu el. Da, e si o mare bandita, pt ca stie ca va primi cadouri din mai multe parti, la fiecare le spune altceva ca ar vrea. No, si le stie socoteala, nu le incurca .
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
laureta spune:
La multi ani Lia!
Noi am fost la Vulcani noroiosi in weekend s au distrat copii si noi cu ei
Azi Inisa fu la dentist. I a iesit coltisorul de la dintele definitiv ala de jos si dintisorul de lapte de abia se misca, nu avea de gand sa cada. Asa ca a mers cu tati azi la dentist, unde a fost o curajoasa. A fost nevoie de injectie cu anestezie totusi dar am scapat gata, am o stirba
La una i cad si ies dinti la cealalta ies, o nebunie la noi
bertha Biancu inca n are canini, are jos dr ceva ceva da pina nu face cioc cioc linguritza pt mine nu e iesit
diana super costumul, poate faci o garderoba si le dai cu chirie stiu ca se cauta asa ceva acum. Copiii sunt deliciosi
va pup
tnicoleta spune:
Buna fetele
Laureta Feleicitari pentru miuta stirba si cel mai mici sa ii iasa dintii mai repede.
No, sa va spun ca seria ghinioanelor continua. Ieri cand ma intorceam acasa, mi-am intors laba piciorului pe dos. Asta din cauza unei rampe de merat construita peste treptele de la bloc. Asa ca acum am o frumusete de atela gipsata, si trebuie sa stau cu ea vreo 3 saptamani
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
albinutza spune:
Buna fetelor,
tnicoleta, sanatate, sa se vindece piciorul repede !
irinusha, oau ai inscris copilul la scoala, ce moment important pt voi toti pentru micul scolarel. el ce zice, are emotii ?
monet, ce mai faci ? ai scapat de socrela ?
noi ne-am hotarat cam tarziu pentru petrecerea lui cosmin si nu am mai gasit loc la Mc Donald's chiar pe 7 mai asa ca am fost nevoiti sa rezervam pe marti pe 4 mai asa ca o sa avem petrecerea mai devreme.
astazi i-am dat invitatiile scrise pentru copiii de la gradinita, 9 sunt in total din grupa lui, sa vedem cati vor veni.
referitor la cadou tot nu avem nici o idee mai speciala, raluca vroia sa-i ia din partea ei adidas Hilis, am vazut la mall, dar cosmin nu e deloc interesat de ei.
ar mai fi o varianta , un PSP dar nu prea ne permite bugetul anul acesta. in fine, mai ne gandim.
sunt f bucuroasa ca l-am inscris la tenis, ieri a avut prima lectie si a fost f incantat. cu toate ca e mai scump decat karate sau dansuri eu ma bucur ca ii place si ca terenurile sunt f aproape de casa noastra. din intamplare s-a intalnit si cu o colega de la gradi acolo asa ca per total a fost f incantat si de antrenor si de colegi.
laureta spune:
Am pus si pozele pe picasa
http://picasaweb.google.com/inisa2004/DropBox#
Nici io nush ce sa i iau cadou, ma gandeam la cercelusi ca tot le a pierdut si acum este fara. Este o fata cocheta nu iese daca nu se aranjeaza, haine par , sa se asorteze ca altfel e jale
nicoleta, multa sanatate si refacere rapida
albinutza ce fain ca face tenis, unde l ai inscris?
bertha spune:
La multi ani, Danut!
Irinel, sa-ti traiasca baiatul, sa fie santos si plin de noroc! Ne e dor de voi!
Nicoleta, of, chiar ghinion, tare neplacut trebuie sa fie cu atela aia!
Albinutza, te rog sa-mi spui si mie unde anume e terenul de tenis si cat costa?
Laureta, acusica ma duc sa vad pozele. Nu-mi spune de asortat si bibilit, ca al meu e baiat si tot fudul e. Ce ne-om face cand or creste?! Felicitari Inisului curajos!
Diana, sunt superbi puii tai si tu chiar ai talent!
De intalnire n-a mai zis nimeni nimic...
Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
albinutza spune:
la multi ani Danut
sa fii sanatos si norocos
pe Cosmin l-am inscris la tenis la noi in cartier, pe str. Vicina sunt niste terenuri de tenis, apartin de Steaua, asa scrie pe panoul de la intrare. e f fain acolo sunt super terenurile si e f multa liniste .
pretul este de 150 lei/ 8 sedinte.
pupici