LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**179**

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Am urcat pozele.

Aici sunt

http://picasaweb.google.com/olgagireada/GhioceiiLaIkea#

A fost tare frumos la Ikea si m-am bucurat tare mult sa revad ghioceii si mamicile

Si eu m-am bucurat sa o cunosc pe Bianca pustoaica si pe Vladimir care este fruuuumoooos de pici.

David s-a cam dat si astazi la Gaza mica si a pupat-o de 2 ori foarte tandru. Speram sa nu se supere Briss

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Floric, nu am ajuns azi la magazinul de triciclete, maine o sa merg

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

MErgi cand ai timp. Nu e nici o graba. Cred ca nu voi cumpara pana nu vor fi afara macar 25 de grade sa ma asigur ca nu o sa mai vina iarna.
Acum parca pe unde ma duc numai trici vad, deja am inceput sa recunosc modelle si firmele. AM gasit undeva tot o trici DHS, 150 lei. Sa fei asa ieftina? Nu scria pe produs firma doar vanzatoarea mi-a spus. Pe sitetul lor nu am vazut modelul asta (vazut de mine) dar imi place. MAi studiem. Bine...ca acum ma gandesc daca nu ar fi mai bine sa cumpar un carucior sport din ala buggy sau cum ii zice, sau pur si simplu sa ma limitez la caruciorul ca il am caci si asta se trasnforma in sport. Dezavantajul e ca asta e mare si greu. Ei, asta e daca umbli prin magazine si vezi atatea...iti fug ochii.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Vazut pozici cu Alexandra shoferitza.

Vazut si pozici cu ghioceii la plimbare... ce rau imi pare ca nu am venit si noi...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Novus ce a crescut Alexandra si parca s-a facut si mai frumoasa Faina masinuta aveti. Cred ca i-ar placea si lui David una de genu, dar tat-su vrea sa-i cumpere una in care sa incapa si sa fie cu telecomanda (daca n-a avut cat a fost mic...sechele din copilarie )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Frumoasa intalnire la Ikea. Bravo PAcat ca a venit nenea ala de v-a oprit din pozat. Vine ea cu adevarat vara si in parc e liber la poze.
Va bag la nani. Noapte buna.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Gata am culcat pitica si intru si eu scurt la raport...
Am fost in Ikea si a fost super, piticii s-au distrat si au mancat impreuna parca mai cu pofta cand se vedeau unii pe altii. Pisik multumim de organizare si initiativa trebuie neaparat repetata pt. ca eu m-am simtit tare bine si cred ca si celelalte fete.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Vazut pozici cu Alexandra shoferitza.

Vazut si pozici cu ghioceii la plimbare... ce rau imi pare ca nu am venit si noi...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Si mie imi pare rau ca nu ati ajuns, dar lasa ca mai organiam intalniri, doar vine caldura si sa tot iesim la aer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Super poze! Ce bluza mishto si adevarata avea Vitamina. Aris parca e o liceanca cu freza aia. Am vazut-o si pe Saby cu Maiutza cea delicata, tot mai blondina se face...David tot mai pletos, cred ca se pregateste pentru motz. Ana super cocheta si asortata, ca de obicei...cam flirtand cu Vladimir cuceritorul...Si Gazulina, aaahhh, Gazulina cu agrafa ei, toata suava...ce i-as mai pupaci obrajii aia rotunzi

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
10luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Fetelor va multumesc din sufletpentru urari. Multumesc ca v-ati gandit la mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Vazut ghiocei in Ikea si Aris cu freza noua Sunteti toti niste frumosi.
Mai, ce ma oftic, mi se pare ca toate sunteti ia o pauzari in toata firea, stiti ce vreti de la viata, aveti oarecari idei despre cresterea copiilor, aveti cariere... si Olga e mai mica decat mine, iar Bianca ii cam de-un leat. Cand ati avut timp, fetelor, sa strangeti atatea calitati?

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput