LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**179**

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
Mireal, ai un baietel . Si cred ca suntem oleaca vecine Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009)
Monica mi-ar placea sa te am ca vecina,dar nu cred, noi stam tocmai la IMGB,pe aici nu avem parc si in week-end ne plimbam prin parcurile din Bucuresti, imi place asta de langa palatul copiilor ca are si loc de joaca pt bebe.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m
Da-da, MIREAL, un flacau fermecator ai tu acolo, ma innebunesc ochii aia . In ce parc e leaganul-lighean? http://www.lucamic.blogspot.com/
pe la tineretului,langa palatul copiilor,dar nu e decat unul

Mergi la inceput

Asta mic daca a vazut ca toate scamele pe care le gaseste i le iau, de azi a inceput sa mi le dea,in curand il pun la treaba,o sa am casa luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Salutare fetele. V-ati intalnit, v-ati chefuit...

In seara asta a nins la Braila O rafala de vreun sfert de ora. Sa fac stop-cadru, am zis ca nu e adevarat...sa mor de inima, am crezut ca revine iarna.

Galatiul, ne mai bagam si noi la o intalnire? Acolo unde a facut Miha ziua MAriei este taman potrivit pentru o intalnire.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Floric, nu am ajuns azi la magazinul de triciclete, maine o sa merg

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna, fetele!

Am reusit sa ies si eu din bucatarie, am facut un tort pentru maine, ca daca ii fac ziua lui Lucian peste 3 saptamani, am zis macar atat sa aibe. Sper sa fie bun, ca nu prea le am cu dulciurile, fac ceva mai rar.

Multumim frumos pentru comentarii si aprecieri

Simplyana: ce coincidenta, si eu imi serbez ziua la o saptamana dupa Lucian, si m-a intrebat doctorul daca vreau sa nasc de ziua mea si am zis un nu categoric. Auzisem o chestie ca atunci cand nu o sa mai fim noi pe lume, nu o sa se mai bucure la fel de ziua lor, stiind ca atunci era si ziua persoanei iubite, care nu mai e si in mare parte cred ca e adevarat.
Cicatricea de la cezariana are o parte mai groasa si o parte mai subtire, dar arata mult mai bine decat la prima cezariana.

Celulita am si eu, dar cine nu are, eu zic sa nu o mai bagam in seama( adica sa nu ne mai uitam).

In schimb eu am alta problema, se cunoaste ca schimb prefixul ca mi-au aparut riduri si sunt tare necajita,nici nu stiu cu ce sa ma dau, ca nu vreau sa ajung ca mama care are o gramada, daca nu le-ar avea ar arata mult mai tanara.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Va invitam la vizionare sedinta foto cu masinuta noastra de care ne despartim cu greu

http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/4436304892/

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Va invitam la vizionare sedinta foto cu masinuta noastra de care ne despartim cu greu

http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/4436304892/

Am implinit 1 anisor !

Frumu ca de obicei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Novus, da' are Alexandra niste picioare luuungi...ca maine o si vad pe podium!
Mai, da' nu-i seara sa nu aiba Sophiphi cate-o aventura. Asa de incantata am fost de mine ca n-a luat nicio cazatura din pat cat a fost sub obladuirea mea (mai e vreo closhca cu asa record?) dar de cand e pe cont propriu...Azi iar a apucat-o veselia inainte de culcare (adica eu vroiam s-o culc, ea avea alta parere) si de frica sa nu se-arunce cu capul in tablia patului, ca aseara, am lasat-o pe jos. Si da-i si fugi in 4 labe (are o vitezaaa) si se uita in urma sa vada dac-o alerg, si hohotea de ras...cand buf! o vad ca pica-n nas pe pragul de la baie, pana am ajuns laea urla pe spate ca un gandacel dar facand reconstituirea (nu vedeam prea bine din unghiul meu) mi-am dat seama ca a cazut pe obraz, ca i-a inflorit o vanataie mica...prima vanataie, ce romantic

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
10luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hello!

A fost tare placut la intalnire. NOVUS, poti fi mandra de mine, eu zic ca mi-a iesit, adica au venit cateva fete la apel. M-am bucurat tare mult sa le revad si pe fete si pe bebei, am cunoscut-o si pe Bianca (care fie vorba intre noi e o pustoaica).
Poze pune OLGA. Le-a facut sotul, ca noi am avut aparat dar fara card, ca l-am uitat in laptop. Sper ca a reusit sa pozeze ceva, ca la un moment dat au venit niste neni de la paza, ca cica nu e voie sa faci poze in magazin, de parca le pozam lor mobila, nu ne pozam noua copiii. In fine

NOVUS, Kidex e in week-end-ul cu Floriile, sper sa ajung de joi, te sun daca gasesc ce vrei tu si ne auzim atunci. Superba ALEXANDRA si faina masinuta, pare ca ii place.

ZSUSZU, am admirat si eu pozele acum, f simpatici copilasii tai

Am "parcat-o" si noi pe Ana la nani, ca era tandari de oboseala. Intre timp am pus si o placinta la cuptor, ca aveam foile scoase de vreo 2 zile. Ma duc la dus si pe la tv. Oare sa mai stau sa pandesc pozele?

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput