LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**179**

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Novus ce a crescut Alexandra si parca s-a facut si mai frumoasa Faina masinuta aveti. Cred ca i-ar placea si lui David una de genu, dar tat-su vrea sa-i cumpere una in care sa incapa si sa fie cu telecomanda (daca n-a avut cat a fost mic...sechele din copilarie )

Olga, mamica lui David iepurasul

Da, la inceput am crezut ca nu o va interesa, dar acum nu se mai dezlipeste de ea, o ascundem in cada la baie si tragem perdeaua ca sa nu o vada

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui saby

Novus mai, mai, mai...fata asta a ta oare se poate face mai frumoasa de atat ????

Lasa ca nici printesa voastra nu e mai prejos

Si tu arati tot mai tanara, abia astept sa va revad !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Nikoleta, e Maiutza lui Saby!! Dar e tot mai blonda si mai domnishorica, de-ai n-ai recunoscut-o.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
10luni
Manole forever

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:
citat din mesajul lui mireal

Ce rochita misto are Alexandra

Am vazut si intalnirea fetelor,super si mamici si copii.

Eu tot ma uit pe ofertele de vacanta,inca nu stiu cand sa plecam,o sa mergem la targul de turism sa mai vedem oferte si acolo.In principiul as vrea la Bulgari ca e mai aproape,dar ma atrage si Turcia,grea alegere.

Ma duc la nani, multi pupici.

Mergi la bulgari cu fetele si poti da o tura si pe la Istanbul. Ele, la Duni, vor fi la vreo 100 km de Turcia.

Apropos, fetele cu concediul in Bulgaria...exista croaziere/iahturi care pleaca din porturi din Bulgaria (din Nessebar sigur, nu stiu daca si de la Sozopol) si merg pana la Istanbul. Ofera o noapte cazare in Istanbul, plimbare prin bazar si o masa pe vas si parca erau undeva in jur de 100 de euro.

Multumim de pont dar sotul meu nu se urca pe vas (sechele din copilarie )

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

BIANCA, pun si eu o intrebare de "repetent" la geografie. In Grecia se poate ajunge usor de la Duni? Eu acolo as vrea sa ajung, ca la Istanbul am fost, o data cu sotul si o data cu serviciul. Am stat putin, dar nu mai tin neaparat sa merg. In Grecia in schimb....

Lasa Pisik ca mergem noi si in Grecia, stai sa mai creasca picii sa putem vizita ceva

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Gianina, nu ca m-ai bagat in ceata...mai aruncat in negura. Acu, sa ma dau si eu desteapta...la 4 luni si la 1 an nu se face Penta? Adica tu tii cu tot dinadinsul sa fii cu motz si la 1 an

Ilincuto, maica, da' zau ca nici vremea nu tine cu tine...Pai la asa vreme de "zacare" ce poti face ....ori stai in casa...ori numeri banii (am adaptat). TE cred...la cea mai mica neliniste dau iama in borcanul cu dulceturi, mai nou in cel de ciocolata. Asta e...Important ca stiu ca se poate si slabi. Din nefericire, pun repede si daca vreti dintr-o masa la loc. Spre exemplu, atat eram de fericie sapt trecute ca am dat si eu 3 kg jos incat am decis sa serbez si eu ziua fiului. Ei, apoi am simtit eu ca ceva nu e in regula si azi cand ma urc pe cantar aceeasi cifra fatidica ce ma urmaresc de jumatate de an incoace....87 (na ca am zis-o, ca sa nu se mai creada Gige ....Eu am ales sa gandesc pozitiv, si sa spre ca cele doua cifre sunt in ordine descrescatoare asa ca...astept si eu sa descresc O DATAAAAAAAAA

Am un "spor" la pus, uluitor....NU cred ca mai e cineva ca mine.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

ilinca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Fetelor,

Ma tot bate gandul sa ma inscriu si eu la Amway sau Forever living (produse pe baza de Aloe), eu nu primesc decat 200 ron.de la stat, si vreau sa aduc si eu un venit in casa, numai consum, consum...as vrea sa platesc si eu odata rata la banca,ne apuca batranetile grele cu ea, ma gandesc ca poate nu sunt asa legata ca un serviciu la patron, am programul un pic mai lejer... ce stiti despere asta? am citit multe opinii pe net dar parca tot nehotarata sunt ... stiu ca produsele sunt bune dar cam scumpe...
Pare sa ma bag in alta afacere? ce imi sugerati ?

http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?start=96

Daca ai cunostinte cu un venit mediu sa zic carora le-ai putea vinde produsele si ti-ar placea sa faci asta, adica sa le prezinti produsele, sa iti puna o mie de intrebari si pana la urma sa nu cumpere nimic, glumesc, fa-o !

Dar iti spun din experienta mea ca nu e usor sa vinzi, orice produs ai avea plus ca tot timpul trebuie clienti noi pt ca piata calda adica prieteni,rude se epuizeaza si trebuie oameni noi carora sa le prezinti produsele

Succes

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Pediatra noastra INSISTA sa facem ROR-ul si Infanrixul in aceeasi zi, pe motiv ca ea asa face de multa vreme si "n-o patit nimeni nimic"; mi-e si jena sa mai insist ca eu nu vreau asa, ca nu vreau sa "ma dau atotstiutoare"

Care o sa-l faceti primul?

Ba chiar te rog sa te bagi si sa faci pe atotstiutoarea pt ca e copilul tau !! si ai vazut ce scria si Dyanna si am mai citit si in alte locuri ca sub nici o forma sa nu fie facute in acelasi timp !

Deci prima data vaccinul de 1 an si apoi la 1 luna diferenta ROR-ul

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nikoleta20

pe donsoara aceasta dulce nu o cunosc

Ilinca,mama,dar ce-ti veni cu anti-regimul asta?

MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU

Maia printesa lui Saby

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput