LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**179**
Raspunsuri - Pagina 16
Dodo-pui spune:
Buna,la capitolul vaccinuri si noi trebuie sa cumparam vaccinurile:Di-Te-absorbit si vaccinul antipoliomelitic....(antipoliu era cca 70 ron)acum sa vad cum il gasesc pe celalalt caci il facea Inst Cantacuzino...
Vom vedea...
Am vazut pozici de la Ikea,,, si iar pe Oli ..nu cred ca are sens sa repet despre copii si mamici cum sunt....
Anca unde esti?
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Gianina34 spune:
floric - noi la 4 luni am facut infarix quinta (ca suntem mai cu mot)iar acum la 1 an parca infarix hexa am vazut notat
asa-i ca te-am lamurit?
chatonel - bine-ai venit la semnat condica, te dadusem disparuta
cum mai stati cu recolta de urzici?
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 11 luni
Gianina34 spune:
uitasem sa mai raspund la ce s-a mai discutat zilele trecute:
- nu ma doare locul unde am facut anestezia
- dunga de la operatie e rozioara (mai spre rosu) si-i ca un snurulet nu ca un fir subtire
- celulita... cat cuprinde pe fund si picioare , cu gogoloaie, denivelari si toate alea
legat de tratamente - stiti ce mi s-a parut mie absolut spectaculos din prima? impachetarile cu ciocolata - dupa prima impachetare mi s-a intarit efectiv pielea pe mine ca sa nu mai spun cum arata si celulita, iar pielea - fina, hidratata ... ehei ce rasfaturi
am mai facut tot felul de tratamente corporale insa toate au avut efecte in timp, dupa cateva sedinte; nu a fost la niciunul instant ca la cioco
avem 11 luni
Gianina34 spune:
se cunoaste c-am prins o pauza...
va povesteam eu de peripetiile cu administrarea medicamentelor fortat cu seringa de ajunsese sa-mi refuze vehement biberonul prin somn
ei, acum am rezolvat cat de cat problema, adica am ajuns sa bea totusi 20-30 ml de lapte/noapte
in wk , cand i-am dat picaturile de vigantol cu lingurita, vazand cat ii plac si se agita sa-i dau mai repede, am zis sa incerc si cu celebrele vitamine ca poate-poate. Ei, si uite-asa am ajuns sa-i dau cu lingurita cate putin ne mai multe ori si este a 3-a zi si le-a acceptat
avem 11 luni
novus spune:
Ina Gabriela, Victor Cristian, Lucian
1 AN
pt mamicle lor fericite !!!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
Ilinca_M. spune:
LA MULTI ANI!!! pentru VICTOR PLATINATU', INA INAMICA SI LUCIAN GOSPODARU'!! Si felicitari mamicilor fericite, Florinela, Carmenada, Simonapro!
Cuscra, da' cum sa-ti fie jena sa insisti daca-i vorba de binele impecabilului?! Zici ca nu le vrei deodata si pace buna, nu tre sa-i dai ei explicatii, nu te poate obliga!
Io nu mai suport, in fiecare dimineatza cand ma uit pe geam nametii cat casa, ninge ca-n basmele de Craciun, nu-mi vine nici sa ma spal pe fatzalau si sa ies din pijamale, d'apoi sa fac curat sau sa merg la cumparaturi... Apoi in cateva ore ninsoarea se transforma in ploaie, se face ditamai fleoshcaroaia...a doua zi iar zapada si tot asa.
Io tot la anti-regim sunt. Azi: pizza mare, prajitura, suc, ciocolata de casa. Si nu s-a gatat ziua!!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
10luni
Manole forever
novus spune:
Hello !!
Am admirat pozele de la intalneala si am vazut doar mamici tinere si frumoase insotite de copilasi dragalasi si pupabili si nu in ultimul rand de taticii lor
Pisik, felicitari pt initiativa si la cat mai multe intalniri, ca de acum clar esti Organizatoarea sefa de Bucuresti
Din punctul asta de vedere chiar regret ca nu stau in Buc, din altele in schimb nu
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
Nikoleta20 spune:
hello,
am admirat si eu ghioceii de la ikea,numai unul si-unul...insa nu cunosc o ghiocica...am recunoscut David,ALex,Gazulina,Ana,Vladimirescu si parca cam atat am recunoscut...mai era o ghiocica tare frumusica...pe care nu o recunoscui...help me please
Nikoleta20 spune:
pe donsoara aceasta dulce nu o cunosc
Ilinca,mama,dar ce-ti veni cu anti-regimul asta?
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Mai, ce ma oftic, mi se pare ca toate sunteti ia o pauzari in toata firea, stiti ce vreti de la viata, aveti oarecari idei despre cresterea copiilor, aveti cariere... si Olga e mai mica decat mine, iar Bianca ii cam de-un leat. Cand ati avut timp, fetelor, sa strangeti atatea calitati? |
Ce-ti veni Monnvas ??
Pai vrei sa zici ca tu nu stii ce vrei de la viata sau nu te pricepi sa-l cresti pe Chiscuta ???!!!
Pe langa ca esti tanara, frumoasa, desteapta , ai langa tine omul pe care-l iubesti si te iubeste mai aveti si o frumusete de copil, esti si doxa de carte , zau ca nu stiu ce calitate iti lipseste ?!
Poate increderea in tine
Hai te si vorba moderatorilor '' ia o pauza '' (cred ca vrei sa scrii mu-ie-re de tot iti dau pauze )
Am implinit 1 anisor !