caut o melodie ...
Hei, everybody, ma bantuie o melodie din anii 1996 - 1997, nu mai tin minte exact, pe care nu o pot gasi nicicum :( Ma poate ajuta cineva pliiiiiz?
Deci, in melodie se zicea ceva de genul "hey, I like to play that game, I like it when you...." de aici nu mai stiu, apoi alt vers "my games after the party".
Ooof, era melodia mea de capatai, imi starneste atatea amintiri, dar am tot cautat-o pe google, pe youtube si nimic!
Daca ma poate ajuta cineva.... THX!!!
Raspunsuri
gabriella1 spune:
cine-o canta? sunt zeci de melodii cu versuri aproximative
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
dianas spune:
pai asta e problema mea: nu imi mai amintesc nimic mai mult decat cele scrise mai sus :(
Daca as fi stiut cine canta ii dadeam un search pe youtube si ma linisteam :(
Ma gandesc ca poate o exista vreun membru DC care prin anii 96 - 96 era fan inrait muzica dance -pentru ca am omis sa precizez, e o melodie DANCE, cu ceva interventii HIP HOP, cantau o femeie si un barbat (parca) si mai ziceau la un moment dat "U na no na na na, na na na na na na, u na no na na na...." si asa mai departe.
Stiu ca am putine informatii dar...
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dianas pai asta e problema mea: nu imi mai amintesc nimic mai mult decat cele scrise mai sus :( Daca as fi stiut cine canta ii dadeam un search pe youtube si ma linisteam :( Ma gandesc ca poate o exista vreun membru DC care prin anii 96 - 96 era fan inrait muzica dance -pentru ca am omis sa precizez, e o melodie DANCE, cu ceva interventii HIP HOP, cantau o femeie si un barbat (parca) si mai ziceau la un moment dat "U na no na na na, na na na na na na, u na no na na na...." si asa mai departe. Stiu ca am putine informatii dar... |
ptr "na,na,naaaa"
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
Oana_B spune:
E cumva Bobby Brown cu "two can play that game"?
Nu seamana la lyrics cum zisesi mai sus dar e din '95, e cu "play", e cu "game", e saltareata, femei are la chorus si zice oh na na no no pe la coada
Teodora D. spune:
Mai stiu eu o melodie cu u la la la la :D. Dar nu se potrivesc restul versurilor.
http://www.youtube.com/watch?v=Gbr1Z-oBu3Y
dianas spune:
YEEEEY, am gasit-o:
http://www.youtube.com/watch?v=Wl5OZiRXopA
de fapt era: my PLACES after party
va multumesc la toate pentru implicare si sustinere