Sueta viitoarelor mamici (79)
Raspunsuri - Pagina 4
mvb spune:
Toata nadejdea e la sun...asa ca hai sun cu bebelu`, nu ne mai tine cu ochii in soare ca orbim![]()
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
trutzi spune:
sunset o sa ne dea sigur o veste buna saptamana asta. Sper sa o luam de luni ![]()
Poate si polo 
O sa incepem in forta cu noul nume 
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
............................................................
www.petitieonline.ro/petitie/sa_schimbam_soarta_romanilor_care_au_nevoie_de_tratamente_in_strainatate_-p60665048.html" target="_blank">Semneaza petitia
JoAnn spune:
hai fetelor cu vesti bune...poate ne molipsim si noi odata![]()
![]()
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
mvb spune:
Trutzi si eu am 57 kg si arat perfect
...la mine e ciudat cu hainele.....cand am ramas
aveam 52 kg, cand am nascut 75 kg.....asa ca am haine pt toate etapele, insa astea de acum is cele mai bune, arat si eu a femeie maritata nu a sticks![]()
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
trutzi spune:
Tu ai sani, eu nu prea si am aripioare
asta ma deranjeaza pe mine.
Daca nu as avea, nu as mai vrea sa slabesc. Oricum si cand aveam 47 tot cu aripioare eram 
| Citat: |
| citat din mesajul lui mvb Trutzi si eu am 57 kg si arat perfect aveam 52 kg, cand am nascut 75 kg.....asa ca am haine pt toate etapele, insa astea de acum is cele mai bune, arat si eu a femeie maritata nu a sticksMONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! |

www.petitieonline.ro/petitie/sa_schimbam_soarta_romanilor_care_au_nevoie_de_tratamente_in_strainatate_-p60665048.html" target="_blank">Semneaza petitia
bebelu86 spune:
abia astept sa mai pun si eu cateva kg in plus k sunt sticks sticks 
la 1.73 am 50kg
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
noi2
nunta noastra
Dragostea-i nebuna vine de pe luna, nu incerca sa te ascunzi de ea sigur te va gasi, dragostea e simpla e iubire adica nimeni in lume nu a stiut sa-mi spuna de fapt cum e ea,cum e dragoste
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu voi fi
anul acesta
JoAnn spune:
| citat din mesajul lui mvb arat si eu a femeie maritata nu a sticks |

eu sticks nu ma consider, dar cu o grisina acolo ma pot compara am 46 kg la 1,60 cm...ce ziceti , merge ???

www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
trutzi spune:
Eu am 163.
mvb tu cat ai?
bebelu86 spune:
JOann la tine merge...nu e prea mare diferenta ..dar la mine ....
eu nu prea pot sa port fuste peste genunchi ca se vad 2 bete.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
noi2
nunta noastra
Dragostea-i nebuna vine de pe luna, nu incerca sa te ascunzi de ea sigur te va gasi, dragostea e simpla e iubire adica nimeni in lume nu a stiut sa-mi spuna de fapt cum e ea,cum e dragoste
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu voi fi
anul acesta
trutzi spune:
Cam slabuta dar, mai bine mai slaba decat grasa ![]()
citat din mesajul lui JoAnn![]() ![]() eu sticks nu ma consider, dar cu o grisina acolo ma pot compara am 46 kg la 1,60 cm...ce ziceti , merge ??? ![]() ![]() www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank"> Forever,Michael |