Senioare mari,mijlocii si mici (83)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
Mona40 spune:
Salutare fete,
Va invit la o....tuica fiarta...ca vad ca pe la voi e mama mama...
Mami si Sami....duetul vodevil....sa va fie ouatul cu nororc
Amy, ma bucur ca ti-ai revenit, si ai sa vezi ca ai sa ai vreo 2-3 puiuti de bagat la caldurica.
Babita, trateaza problemele...si de la capat...
Bine ca macar ai aflat ce ai.
Lyly, uff ce faza... . Ai grija de tine.
Gali,eu te iau la mine cu drag...da ce facem cu seicu...ca lui ii place tare mult carnea de miel...mai ales aia frageda...si e posibil ca se ia la bataie cu Tarzan ca nu va mai vrea sa te returnam pachetel cand T vine de le "Veena".
Menicsule, bine ca mi-ai amintit ...si eu sunt buna de defrisat
Luminita
Elisor, Danny, Violab, Mirela pe botic
Nico, pe unde zbarnii?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
danny1 spune:
galli,si eu mai am un cocker nebun de 9 ani.dar astia mari traiesc mai putin decat cei mici.asa zicea medicul.......din noiembrie are discopatie lombara.dar luna asta a cazut cu totul.si cockerul ne latra sa-i facem ceva la asta.dar ce sa-i fac?ca ele dorm impreuna.si dobermannul avea grija de nebuna asta mica.ca asta tot fuge de acasa si a avut si un copil din flori.si cand asta fugea,dober latra intr-un anumit fel,mergea pe unde o ushchise asta si stiam de unde s-o recuperam.
mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
galliciana spune:
monaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pai,daca e cald,soro, dorm in gradina!
deocamdata, vad ca tarzan se simte bine la viana,
ca nu suna numa 1 data/zi
danny,ah,da,drept e ca ei parca traiesc mai putintel...
nasol,ce sa zic...si eu am mai avut si au murit,stiu cum e...
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
luminita42 spune:
Bebitza, ce ma bucur ca te-am auzit!
si ca ai scapat de histeroscopie. este clar ca erau probleme si cu uterul. vezi ca polipii aia sunt tot de la stimulari, exces de estrogeni..:-(
.. dar cine vazusi tu ca vorbeste de bebelusi pe aici, ca noi nu prea... despre vreme, mancare, defrishat, joburi , barbati...orice altceva..Pai cine crezi tu ca poate sa raporteze fertilizari si sarcini in fiecare zi?
ce se mai oua fetele astea trei (laura, sami si ami!, dar in rest stam pe margine si noi..Ce sa zic, fiecare tace si face..sau nu face..ca i s-a luat pentru o vreme. Dar nu conteaza! Aici sau in lumea reala trebuie sa continuam sa ne gasim multumirea sufleteasca si echilibrul. In orice facem.
Sa ai grija de tine!
Pupici multi, multi!
galliciana spune:
ninge incontinuu de atatea ore....
nu mai pot,serios....
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
Mona40 spune:
Gali,
Eu te astept cu drag...te bagam intre noi in pat...da' cu tot cu Aida nebuna si vegetariana...
galliciana spune:
mesaj de la laura: 2 oo,si o suna maine daca se fertil ceva!
acum pleaca de la clinica.